Charanga Habanera!!!

Lechko

New member
Charanga Habanera!!!

הנה צמד מילים שלא חשבתם שתשמעו אותי מוציא מהפה נכון? בכל מקרה, מי מכם שמכיר ורוצה להתלהב עוד קצת או עדיין לא קלט ממה אלכס כ"כ משתגע, מוזמן לראות קטעים של הופעות חיות שלהם שהעלו באתר www.salsamania.it לכבוד האניוורסרי של 15 שנים מעולות יחד. כן, זה באיטלקית, אבל האתר מעולה (לא שאני מבין, אבל הם מתעדכנים מהר - וזה רק לפי הכותרות). למי שלא מבין עדיין איטלקית.. שימו לב, תחת הלינק: David Calzado y su Charanga Habanera במרכז המסך תוכלו להכנס לקטע פלאש שיטען כמה שניות (או דקות לאלה שהאינטרנט שלהם עדיין מוציא קולות). תוכלו להתבונן במשך כמה שניות נוספות במצגת חמודה שהכינו היוצרים לצלילי charanga (איך לא?). מכאן אתם מוזמנים ללחוץ על Enrta Aqui (כניסה כאן) או על 15Anni Video (כלומר, הסרטים של сharanga ב15 השנים שהם יחד). דפדפו קצת למטה... יש חלוקה לפי תקופות ובכל מקום שכתוב Vedi Video (כן, כמו זה של אלכסנדר מוקדון) ולכל תקופה וידאו של שיר... אמנם טעימה קטנה מכל דבר, אבל איזה יופי דייויד קלסדו שולט! אגב, למי שמתעניין, החבר'ה מקובה מספרים שואן ואן מקליטים באולפן את הדיסק הבא ולפי השירים ששמענו עד עכשיו כפרומו (Ven Ven, Agua, Ahora Quiereme והחידוש של Que Cosas ו Proposiciones) הדיסק הזה הולך לקחת את כולם למקום טוב יותר.

../images/Emo45.gifתודה על העדכון

קבל ח"ח! האתר נראה ממש אחלה.. גם הרעיון עצמו יפה
אגב, יש לי דיסק שלם (במחשב) של David Calzado y su Charanga Habanera.. נראה לי שהורדתי את זה ממך בעבר וזה אחלה דיסק.. אהבתי את מה שהם עשו!

למעלה