CETROTIDE האם משהי קיבלה

chika30

New member
ביום שישי 16.11 אבל זו לא בדיקת בטא

זה E2 + פרוגסטרון ומזה לדעתי אי אפשר לדעת כלום אני צודקת?

יובל@

New member
לא יודעת../images/Emo10.gif

אין לי מוגש, מקווה שהמנוסות יותר יענו לך בהמשך. אולי רוצים לבדוק אם להוסיף לך תמיכה? לא ברור לי

מרב.

New member
לא, אי אפשר לדעת כלום על הריון,

אבל זה נותן לרופאים אינדיקציה על רמות ההורמונים שלך בגוף לאחר הטיפול- האם עלו, האם ירדו. גם אם יש הריון, רמות הבטא בשלב הזה נמוכות מאוד מאוד עד אפסיות. הבטא בעוד שבוע תתן כבר תשובה די החלטית בעניין. המון הצלחה, מרב

רומי 007

New member
סליחה שהקדמתי את המאוחר

גם לי לא הסתדרו הזמנים קודם אבל חשבתי שאולי זה איזה פרוטוקול שאני לא מודעת לזריזותו. אם זו לא בטא נראה שרוצים לראות אם יש להגביר את התמיכה או לא. בכל אופן - זה לא גורע כהוא זה מהאיחולים ששלחתי לך למעלה ומהחזקת האצבעות, אם כי אני מודה שקשה לי ככה לאכול את המרק בצורה נורמלית

love joy

New member
אני בקופת חולים מכבי../images/Emo3.gif

חגית ושושי, אני בקופת חולים מכבי, ומחר אני אלך לקנות בבית מרקחת של הקופה (רק שם בלבד!!!) 7 אמפולות במחיר של 670 ש"ח. הרופא אמנם רשם לי 10 אמפולות אבל נראה לי שאני קודם אקנה 7 ורק אם צריך אני הוסיף עוד, כי נגמרו לי הג´ובות החודש. מזריקים את זה לבטן תת עורי. מקבלים ביחד עם זה מדללים מיוחדים, אבל... אני אהיה יותר חכמה מחר אחרי שאני אראה את זה בעיניים. בנתיים חזרתי להיות נרקומנית, כמו שהנרקומנים נכנסים למצב רוח טוב בהזרקות, כך גם אני. בצלחה לכולנו LOVE JOY

chika30

New member
צטרוטייד

לוקחים אותו עד לכוריגון כולל היום של הכוריגון וקופ"ח מאוחדת מממנת 25 אחוז.

אני קיבלתי סטרוטייד ../images/Emo70.gif

כבר הספקתי לקבלו במשך שניי טיפולים והייתי מאוד מרוצה. לגבי מנוגון, אני מניחה שזה דומה לפרגונל. סטרוטייד משמש דיכוי מקומי במקום דיכוי מסיבי של דקה ארוך או קצר. לדעתי הוא יותר טוב מכמה סיבות. אחת, מכיוון שהוא אינו עושה את תופעות הלוואי של דקה כמו גיל המעבר (ככה מספרים, מעולם לא חוויתי). שתיים, מכיוון שניתן להתחיל טיפול מייד ואין צורך להמתין ליום ה-21 ואז דיכוי ואז ווסת ואז התחלת טיפול (או משהו דומה, לא יודעת את הסדר בגלל שמעולם לא קיבלתי דקה, אני מדוכאת טיבעי
). שלישית, זה תמיד יותר נוח לקבל דיכוי ממש רגע לפני הביוץ במידה ויש צורך וזה מסתכם במעט זריקות וזה בכלל בכלל לא כואב.
שיהיה בהצלחה. סאני.

taly_k

New member
היי אני טופלתי בצטרוטייד מס´ טיפולי

IVF ומעבר לעובדה שזוהי תרופה מאוד יקרה - אצלנו במכבי כ- 100 ש"ח לאמפולה התרופה היא מצויינת היא עובדת יותר בשיטה המקומית על הרחם ולא דרך בלוטת יותרת המוח. הזריקה עצמה עדינה מאוד ובכלל לא כואבת - לא מרגישים כלום. מזריקים אותה בבטן וניתן לעשות זאת בקלות רבה לבד. בעיניי התרופה מצויינת ויעילה. טלי

taly_k

New member
עוד המלצה אישית

אל תקני מראש את כל ה-7 אמפולות תקני לפי ההנחיות היומיות שאת מקבלת לפי מעקב הזקיקים כי אם נשאר לך מיותר לא יקבלו חזרה בבית המרקחת וזוהי תרופה לא זולה. טלי

רומי 007

New member
אופס

כבר קניתי את כל ה-7, כי נאמר לי שאם הם פותחים קופסא זה מייקר את התרופה לכל אמפולה בעוד כ-20 ש"ח. טלי , קיבלת את התרופה בהמלצת פרופ´ דור? וכמו כן, את מוכנה להסביר איך מרכיבים את הזריקה? הם נתנו שם חוברת שצריך תואר בביולוגיה מולקולרית

taly_k

New member
אני מאחלת לך שתשארי עם צטרוטייד

מיותר וזה הטיפול האחרון שתצטרכי אותו. באיזו קופה את ? מה זה החרטה הזה לגבי פתיחת קופסה ושזה מייקר...??? כן קיבלתי את התרופה בהמלצת פרופ´ דור ועברתי איתו כבר 4 טיפולים. תהליך ההזרקה - זה מאוד פשוט. מוציאים את המזרק מרכיבים לו את המחט הארוכה (אני חושבת בצבע כתום) מסירים את מכסה בקבוקון האבקה, מחטאים עם מטלית האלכוהול המצורפת את מכסה הגומי של הבקבוקון (היכן שנועצים את המזרק) ונועצים את המחט לתוך מכסה הגומי של בקבוק האבקה מזריקים את הנוזל שמצוי במזרק לתוך בקבוק האבקה, מנערים טיפה ושואבים חזרה את כל הנוזל למזרק. מחליפים למחט הקצרה (אפורה אני חושבת), מחטאים את מקום ההזרקה בבטן צובטים נועצים ומזריקים. את תראי שלא תרגישי דבר גם כי המחט מאוד דקה וגם כי החומר לא כואב. נ.ב. גם יש לי בדר"כ מרשם ל-7 צטרוטייד אך לרוב אני משתמשת רק ב-4-5 לפי מעקב זקיקים. בהצלחה, טלי טלי

נטאשה

New member
אני קיבלתי כבר פעמיים

בשני מחזורי טיפול שונים סטרוטייד, זה אמנם יקר אבל התאים לי יותר מהדקפפטיל היתרון הוא שהזרקתי רק 3-4 פעמים לעומת 12 או יותר של דקא וחוץ מזה הוא הרבה יותר סימפטי בהזרקה עצמה ולא היו לי תופעות לוואי בהצלחה דלית

למעלה