CETROTIDE האם משהי קיבלה

hagk

New member
CETROTIDE האם משהי קיבלה

אני עומדת בפני טיפול נוסף של הפריית מבחנה והרופא שינה לי את הפרוטוקול למונוגון החל מהיום השני של המחזור ו - CETROTIDE שבעה ימים סה"כ מחזור הטיפול מתקצר בחצי , האם משהי נתקלה בכזה טיפול, ומהם תופעות הלואי

נועם@בת

New member
לא קיבלתי, אבל מקווה לקבל

סטרוטייד הוא נוגד LH, וניתן רק אחרי תחילת הטיפול,כאשר הזקיקים מגיעים לגודל 13 מ"מ בערך. הסטרוטייד לא משפיע על ההיפופיזה, רק מנטרל את הLH אחרי שהוא מופרש. ולכן הוא אמור להיות עם מינימום תופעות לואי. במאמרי הפורום (בסרגל האפור למעלה) יש הסבר על הסטרוטייד. וכאן יש הסבר על חומר דומה ועל אופן הפעולה שלו. נועם

שושי @:-)

New member
אני עברתי טיפול כזה

הצטרודייד מטרתו למנוע ביוץ ע"י שהוא מדכא את הפרשת ההורמון LH. מתחילים לקחת אותו כשהזקיק המוביל מגיע לגודל 14 מ"מ. לא היו לי שום תופעות לואי מצטרודייד חוץ ממחסור כספי קל בבנק (אין מימון ע"י קופות חולים כיון שהוא לא בסל הבריאות עדיין) בהצלחה שושי

love joy

New member
אני מתחילה כזה טיפול מחר.

אני מתחילה מחר טיפול עם מנוגון וביום שני אני אמורה לעשות US ובדיקות דם ולפי זה יגידו לי אם אני צריכה להתחיל את הצטירוייד. אבל... מכיוון שלא הרופא רצה את הטיפול הזה אלא אני (הרופא רצה דקא ארוך, ואני לאור הניסיון לפני חודש לא הסכמתי) אז אני לא יודעת באמת כלו על הטיפול. לדעתו של הרופא זה לא יותר טוב וגם לא יותר רע. אני מקווה שאני אגיב טוב. בכל אופן הכי זול לקנות את הצטרוייד בבית מרקחת של קופת חולים 600 ש"ח + ל 7 אמפולות. (בבית מרקחת פרטי מדובר ב 1340 ש"ח). הרופא רשם לי 10 אמפולות אבל אמר שיכול להיות שאצטרך פחות. האם משהי יודעת מה קורה ועד מתי לוקחים את הצטרוייד? האם עד הכוריגון? אשמח לשמוע פרטים . LOVE JOY

hagk

New member
האם את בקופת חולים כללית?

לי נאמר ע"י הרופא שלי שקופת חולים לא מספקת כלל את התרופה ולכן קניתי אותה פרטי. האם זה נכון כי אני בכללית תודה חגית

רומי 007

New member
בחיי שרועדת לי היד עכשיו

לאב ג´וי וחגית: בשניה שלפני שנכנסתי עכשיו לפורום הזמנתי טלפונית 7 אמפולות פרטיות במחיר של 1400 ש"ח (כולל 20 ש"ח משלוח) - לאב ג´וי - תגידי שאת לא בכללית, אחרת אני אצא מדעתי! אפילו לא רצו לפרוס לי לתשלומים, רק בקרדיט. תעני מהר לי ולחגית בבקשה! ופרט לכך - יש לנו ממש טיפול דומה - אני עם מטרודין ומחכה להתחיל צטרוטייד. ממש מדהים שחיכתה פה ההודעה שלכן, כי בדיוק נכנסתי לכתוב על זה ועל איזו שחיטה זו. האם יש למישהי נסיון איך מזריקים את זה ולאן? תודה

chika30

New member
לי היה כמעט אותו הטיפול

מהיום השני של המחזור קיבלתי 2 אמפולות של מונוגון + 2 אמפולות של גונל F כשהזקיקים הגיעו לגודל מסויים קיבלתי CETROTIDE המחיר היה די קריעה.... מזריקים את זה בדיוק כמו כל זריקה אחרת בישבן, הזריקה לא שורפת בכלל, מגיע עם האמפולה מחט דקיקה וקטנה ואם מזקירים איתה בגלל לא מרגישים את זה לעומת המחטים הרגילות.

רומי 007

New member
תודה צ´יקה

מחט דקיקה נשמע לי תת עורי אבל עוד לא קיבלתי את החומר אז לא ראיתי. שמחה שלמוע שזה לא כואב. אבל מה לגבי התוצאות? את עוד בהמתנה? אני לא מעודכנת לגבייך. והאם באמת אין תופעות לואי? כי לעת עתה, מאחר שאני לא עם המשאף, אז פרט לחיסכון בזמן אני גם מרוכזת יותר וקל לי לעבוד יותר ופחות מתעסקת עם הטיפול במהלך יום העבודה וגם זה משהו...

באאבו

New member
מה זה החומר הזה???

מה קרה? טחנו דולרים ועכשיו אתן מזריקות אותן? למה החומר הזה מיועד??

רומי 007

New member
מתוקי

זה מסוג המיסים שאת משלמת כדי להרגיש יותר טוב. החומר נועד להחליף את הדיכוי הרגיל, שמקבלים לפני הטיפול ושאחת מתופעות הלואי שלו היא שהוא נמשך הרבה הטיפול. זה דיכוי "מקומי" על בסיס זריקה יומית, אלא שהזריקה עולה - מה לעשות - סביב ה200 ש"ח לאמפולה וקופ"ח כללית - ושוב - מה לעשות - החליטה לא להחזיר בינתיים, כי היא מעדיפה את הלקוחות שלה עם תופעות לואי ועצבניות. וחוץ מזה, מה שלומך? התגעגעתי לשמוע את קולך, ועכשיו, כששמש קטנה השלימה עם בורא עולם שהאזין לתחינתה גם מעל דפי הפורום, מה יהיה עם המניין שלנו?

באאבו

New member
מה את דואגת למניין?../images/Emo63.gif

שלום לך חמודתי, לא כ"כ הבנתי את המשפט שלך: "אחת מתופעות הלואי שלו שהוא נמשך הרבה הטיפול"... כאילו, מה??? (כאילו, קבלי תפוז מתעקם כזה..) הוי רומוש, בחייך, הלוואי שהדאגה שלנו תהייה המנין.. לצערי הרב, יש לנו פה משהו כמו 4 מניינים, לא?? אני מאמינה שגם האפיקורסיות הכי גדולות לפעמים מגניבות תפילה חרישית... (אפילו אם זה לבודהה, רחמנא ליצלן..
( יו, הדברים פה בצחוק, שלא יאכלו אותי עכשיו.. |בורגר|
יאלה, באה למינחה?? נשיקות, באבו

רומי 007

New member
באבו

התכוונתי התופעת לואי שזה נמשך הרבה אחרי הטיפול (ברחה לי המילה אחרי, אבל הנחתי שתביני את זה, אז קבלי תיקון). לגבי המניין - את צודקת, זו כנראה הדאגה האחרונה שלנו עכשיו ולגבי המינחה - קיוויתי שתגידי משהו על מנוחה, כי זה חסר לי יותר. קודם כיביתי את המחשב וחשבתי לתומי שאתפוש לי איזו תנומה קטנה (אני ביום חופש) אבל כבר אחרי רבע שעה, צילצלו בדלת והביאו לי את המשלוח מנות: 7 זריקות צטרוטייד. אז זהו, כך הלכו להם 1400 ש"ח כולל מע"מ ולמרות שהשליח היה חתיך (עד כמה שהצלחתי לקלוט בלי משקפיים ועם הפוני על העיניים) אני נראיתי (טוב, עדיף שאני לא אכנס פה לפירוט. פשוט זועה). אז ככה, מהבושה, עוד פעם נכנסתי לפורום. הפעם בליווי צלחת מרק (אני מנסה שאפילו האוכל שלי יהיה נוזלי כדי לעמוד בכמויות השתיה הבלתי סבירות שהפרוייקט הזה דורש). אז בינתיים בי עד לעדכון הבא.

באאבו

New member
חמודה שלי עם פוני על העיניים..../images/Emo68.gif

אוי, ההודעות שלך כ"כ מצחיקות.. חתיך, אה? עד הבית, אה??? וזה מה שהוא מביא????? רומוש, בהצלחה בפרוייקט! יאלה, לכי לנוח.. יום חופש נועד בשביל זה. באבו

chika30

New member
תשובה

תופעות לוואי לא היו לי לחלוטין מזה . היו יותר ביציות מאשר בהפריות קודמות כנראה שהחומר בכל זאת עובד.(הוא אמור לייצר יותר בציות - זה מה שהרופא אומר) ומצבי .... ביום רביעי שעבר (לפני שבוע ויום ) הוציאו לי 6 ביציות חמודות ומתוקות כל ה 6 הופרו והיו במצב טוב... ביום שישי שעבר הוחזרו 3 והוקפאו 3 היום אני כמעט שבוע אחרי עשיתי בבוקר בדיקת דם ו...???? מאד מקווה שזו הפעם! אני אחרי 2 IVF + החזרת מוקפאים אחת. והאמת בעלי במצב ייאוש אני אופטימית.

רומי 007

New member
אז ממש תפשתי אותך ביום

הקריטי? אני מחזיקה לך אצבעות . התמונה נשמעת טובה וזה שאת אופטימית זה מצויין וגם נכון מכל הבחינות. נשמע מוזר שהרופא שלך אמר שהחומר "מייצר" יותר ביציות הרי הזקיקים כבר קיימים לפני שמתחילים לתת את הדיכוי? אני חשבתי שההשלכה היא יותר בעניין של הרירית (ככה לפחות אני מפנטזת לי) - שעושה רושם שהדיכוי הרגיל פשוט לא מתחשב בה. בינתיים אני נשארת במתח איתך, רוצה לשמוע ממך את הבשורות הטובות כבר היום!

chika30

New member
מה כבר אפשר לדעת שבוע אחרי?

תמיד אמרו לי שרק שבועיים אחרי אפשר לדעת זה לא נכון?

יובל@

New member
את שבוע אחרי וכבר עשית בדיקת דם?

זה לא מוקדם מידי? באיזה תאריך בדיוק היתה ההחזרה?

למעלה