CERAGEM

הילית111

New member
CERAGEM

היי לכולם מזה זמן מה אני שמה לב שמתכנסים הרבה מבוגרים באחוזה ברעננה ליד מרכז אלרם מהבוקר פעם שאלתי למה ההתקהלות ואמרו לי שיש באלרם מכון של מיטות סרגם זה נקרא מין מיטה כזו שעושה עיסוי וכל מיני דברים http://il.ceragem.net/support/support_apply.asp זה עולה 13000 שח המיטה אבל השיטה שלהם זה שאפשר לבוא כמה שרוצים כל יום זה קצת ברקע. שאלתי מישהו מכיר? יכול להמליץ? אני צעירה בלי בעיות בריאות אבל אומרים שזה עיסוי כזה מיוחד. השאלה למה שיתנו בחינם ? או שזה סתם עוד נוכלות הבל הבלים בשורה התחתונה עשרות אנשים כל יום ממתינים בתור –יש על מה? אין לי זמן לנסות כי צריך לשבת שם איזה שעה לשמוע הרצאה ורק אז להכנס... תודה

יש לי שאלה...

אפשר להציב את המיטות האלה ביד לבנים בפרוייקט ההוקרה לחיילים, שהציע kosher? הבחורות הנאות יפעילו את מכונת המסז'
(נו, טוב, סתם, הייתי חייבת - באמת שלא יודעת שומדבר על בסאות המסז' האלה).

HayaBee

New member
הילית בגילך המופלג (רשום בפרטים) זה מיותר

למעשה לדעתי זה גם מיותר בגילי המופלג ובגילו של כל אחד. קשה לי להאמין שהעינוי שעוברים בשכיבה על המיטה הזו מועיל במשהו באמת. הרעיון השיווקי מצויין ומקדם מכירות. לדעתי זה הבל הבלים שעולה 13,000 שח לשוא הרי הושקע הרבה בקונספט הפרסומי ויש צורך לכסות זאת. גם מכשיר הליכה ביתי שעומד ולא עושים בו שימוש, מה שקורה לרוב הרוכשים, הוא מסוג הדברים הללו שהופכים לפסלים. דרך אגב יש שם בחורות צעירות חמודות ובחורים נחמדים גם הם. לא חיבים להיכנס להרצאה, אפשר להיכנס ישירות למיטות, אימרי שכבר היית בהרצאה וזו פעם שניה שאת נמצאת במקום. אני לא שמעתי הרצאה כדי להיכנס לנסות. הייתי כמה פעמים עד שהבנתי את הענין ופרשתי.

שמעתי על כך מאישיות מכובדת מאוד... שניסתה

זאת כמה פעמים על גופה ומספרת על פלאים... היות ואני סקפטית מטיבעי בכל הנוגע לניסים ונפלאות... אני לא מוצאת עצמי מנסה...אבל לכי תדעי...

למעלה