cd_load

moranush

New member
cd_load

מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה זה הישום שפועל לי בוינדוס - cd_load? יש לי תוכנה שמראה איזה ישומים פועלים על המחשב וכמה משאבים הם תופסים וcd_load תופס את הרוב. אם אני סוגרת אותו דרך ctrl alt del אז אי אפשר לעבוד עם הוינדוס אבל קורה הרבה שמופיעה הודעת שגיאה ואז הוא נסגר מעצמו ואז הכל בסדר..

cd_load

זה תוסף ל-babylon, מה שקורה זה שהוסיפו כל מיני פירסומות לבבילון.. וכמובן שזה עושה הרבה צרות.

IBZ24

New member
נכון אבל לא רק

תוכנות רבות שיתופיות או חינמיות מכילות רכיבי תוכנה נוספות שמיועדות לשליחת מידע של המשתמש לגבי הפרסומות אותו הוא מעוניין לראות,התוכנה הזו לא רצויה מכמה סיבות-עומס על הקו,לא מעט משתמשים לא רוצים שתהיה העברת מידע על המחשב שלהם,ולא מעט מאמינים בחברות האלו שמה שהן שולחות הם רק אופן ניהול הפרסומות,ויש כמה שאפילו קוראים לזה וירוס, תוכנה להסרת תוכנות כגון CD_LOAD ודומיו תמצא כאן http://download.cnet.com/downloads/0,10152,0-10106-110-7070621,00.html?gid=63806&tag=st.dl.10106-100-7070621.dir.10106-110-7070621

moranush

New member
הורדתי את התוכנה... ו....

ועשיתי סריקה והיא מצאה לי 132 קבצים ( שהיא קראה להם spyware) האם בטוח למחוק את כולם שם?? ואם לא איזה אני יכולה בטוח למחוק? (חוץ מאלא שאני רואה שממוקמים בוינדוס טמפ..) ומה זה Aureate, ezula, savenow, web3000, timesink,webhancer (כל קובץ שנמצא זה כתוב שזה הsystem שלו) ויש גם סוג (type) למשל v,f,k,m,d וכל אחד מצוין ע"י סמל אחר......

IBZ24

New member
---

לכל סימון יש את ההסבר שלו K=מסמל מפתח ברגיסטרי וכולי,קראי בהוראות השימוש של התוכנה אם את רוצה לדעת יותר,הכי חשוב הוא לבצע גיבוי לפני כל השינויים שאת רוצה בקשר לכך איך ניתן לדעת מה כל תוכנה עושה-את לא יכולה,אלא אם כן את מכירה ספציפית את אותה התוכנה ,ויש לך נסיון,אם את רוצה צרפי את הקובץ של מה שהתוכנה מצאה ואנסה למסור לך מידע יותר מדוייק

moranush

New member
ושוב בקשר לcd load

בתוך כל הרשימה הזו מצאתי את הקובץ שהפריע לי - cd_load. type - m. system - cydor. details - cd_load.exe מה עושים עכשיו? אפשר למחוק? או להשתמש באחת האפשרויות גיבוי או exclud, מה שזה לא אומר....?

IBZ24

New member
ודאי שתמצאי....... ../images/Emo13.gif

הרי כל התוכנות שמותקנות אצלך כגון - savenow, web3000,webhancer מוגדרות כמעט תמיד כתוכנות המכילות SPYWARE, תקראי כאן אם את רוצה,וכן,את יכולה למחוק אותו דרך התוכנה או דרך ההסברים באתר http://www.cexx.org/cydoor.htm

moranush

New member
תודה אתה גדול!!! ../images/Emo99.gif

מחקתי את הcd_load וכל מה שקשור אליו וגם עוד כמה דברים שתמיד עולים לי עם המחשב שעכשיו גיליתי שהם סתם ומחקתי.. והפעלתי מחדש את המחשב לראות אם הכל תקין - והכל בסדר!

למעלה