cbr300 מול TMAX מול Ninja 300

• פותח הנושא wgaf
  • פורסם בתאריך

Yehuda Badihi

New member
תן לו זמן. הבעיות יגיעו. בארגז האחורי יש הכי הרבה

רעידות וזה לא עושה טוב לכרטיסים האלקטרונים וההלחמות למיניהן שבתוכו. עדיף בתיק מיכל או גב.

ו אולי

New member
לקחתי הרבה פעמים מחשב נייד בארגז

עם מעטפת ממוגנת ובתוך תיק איכותי.

אם פי 3

New member
גמני. עם הזמן הוא נהרס.

אני ממשיכה לעשות את זה, אבל לוקחת בחשבון שזה מקצר את החיים גם לו וגם לטכנאי שמסתכל עליו ורואה כמה הרס.
עדיין מחזיק לי בערך שנתיים, וזה שווה לי את הנוחות כשהוא בארגז.
&nbsp
אני מחסידי הארגזים, אבל לשים ארגז על נינג'ה זה מאד מוזר, ונראה לי שהוא גם לא מותאם לזה ועלול לשבור זנב.
רכבתי עליו רק ברמה של רכיבת מבחן.
אחלה כלי, כייפי, "קורא להשכבות", אבל המחיר הוא תנוחה ספורטיבית, ולפחות בגובה (הגמדי) שלי, גרמה להשענות על שורשי כף היד בעצירות (בתנועה, תנוחה נכונה מנעה את זה) ומהר מאד זה יצא כאב.
&nbsp

ו אולי

New member
המחשב הנייד שלי בן 4.5

הוא עושה קצת צרות לאחרונה, מניחה שזה הגיל, ולא האופנוע. פתחתי אותו הרבה פעמים לניקוי אבק ולשדרוגים ולא נתקלתי במשהו שנראה כמו נזק פיסי מרעידות של האופנוע.
אולי זה גם בגלל שהמחשב היה בארגז שהורכב על דו"ש, שספג יחסית בקלות את המהמורות בכביש.
&nbsp
&nbsp

iec

New member
נזק שנגרם למחשב כתוצאה מרעידות לא בהכרח רואים בעין

הרבה פעמים קורה שהמנגנון קריאה של הדיסק הקשיח נדפק ואז לא רואים את זה....
&nbsp
בשביל זה יש SSD.

ו אולי

New member
ברור

בינתיים (טפו טפו טפו) לא היו בעיות עם ה HDD המקורי של המחשב, גם אחרי שהעברתי אותו למגירה במקום ה DVD, כשהוספתי SSD.

ומניחה שזה טריוויאלי, בכל אופן, כדי לשפר את סיכויי השרידה של הדיסק בטלטולים חשוב לכבות את המחשב, או להעביר ל hibernate ולא להשאיר ב .sleep

אם פי 3

New member
גמני. עם הזמן הוא נהרס.

אני ממשיכה לעשות את זה, אבל לוקחת בחשבון שזה מקצר את החיים גם לו וגם לטכנאי שמסתכל עליו ורואה כמה הרס.
עדיין מחזיק לי בערך שנתיים, וזה שווה לי את הנוחות כשהוא בארגז.
&nbsp
אני מחסידי הארגזים, אבל לשים ארגז על נינג'ה זה מאד מוזר, ונראה לי שהוא גם לא מותאם לזה ועלול לשבור זנב.
רכבתי עליו רק ברמה של רכיבת מבחן.
אחלה כלי, כייפי, "קורא להשכבות", אבל המחיר הוא תנוחה ספורטיבית, ולפחות בגובה (הגמדי) שלי, גרמה להשענות על שורשי כף היד בעצירות (בתנועה, תנוחה נכונה מנעה את זה) ומהר מאד זה יצא כאב.
&nbsp

מיצו

New member
איך יש טימקס כל מטר בלוד?

הגנובים מגיעים חלקם לשם, חלקם לרמלה, חלקם לשטחים.

ady270

New member
תבדוק את הסקרמבלר

רק בלי ארגז בבקשה, אחרת נאלץ לשסות בך את גםגם

wgaf

New member
אבל בלי ארגז

איך אני אסחוב איתי שרשרת 12 פלדה מ"מ ותיק עם לפטופ?
את התיק על הגב ואת השרשרת על הצוואר?

ady270

New member
אמנם שייך לשרשור אחר

אבל מומלץ להשאיר שרשרת נעולה במקום המיועד, אחת בעבודה ואת בבית.
לנעילות זמניות משתמשים במנעול דיסק ראוי (פין בעובי של לפחות 10ממ, לא אלו עם 5ממ).
&nbsp
אני עם תיק על הגב שנים.
לפטופ וכל מה שנכנס בו.

gamgam

New member
מצטרפת להמלצה על ה-CB500X

אופנוע טוב מספיק לכל מטרה, נראה טוב וזיווד צד יושב עליו לא רע. (אני לא מאמינה שאמרתי את זה
)

gamgam

New member
זוועה. פשע נגד האנושות.

עכשיו כשהפלסטינים חברים בהאג אפשר יהיה לתבוע גם על זה.

Yair Ben Baruch

New member
גם אני מצטרף להמלצה על CB500X

היה לי כזה מבציר 2013 במשך שנה וחצי, נסיעות יומיות של כ 80 ק"מ, נכנס לכל מקום שקטנוע נכנס אליו, לא כבד ומרגיש מצוין בכל מהירות, יציב מאוד על הכביש ומעבר מג'וימקס ישירות אליו רק יעשה לך טוב.
עלויות אחזקה סבירות, טיפול כל 12,000 ק"מ, שומר יחסית על הערך שלו בשוק היד שניה, באמת, רק שבחים יש לי לומר עליו.
תתחדש :)

gray

New member
MT07 של ימהה ראית?

פחות מ60,000 לחדש בניילונים. מה הגובה שלך (כי לגבוהים הוא קצת בעייתי).

gray

New member
למה שלושת אלה? בגלל הרישיון?

יש היום אחלה כלים עם עד 47 כ"ס אין סיבה להיסתפק בכלים שציינת (פעם הם היו פשרה סבבה, היום אין להם כלכך סיבה).

wgaf

New member
אין הגבלת רשיון.

והאופנוע הקודם שהיה לי לפני הסנינג היה CBR600
לפני יותר מ 15 שנים היה לי נינגה 250. זה היה בן זונה של אופנוע, ולכן נראה לי שאופנוע מסדר גודל כזה יספיק לגמרי לצרכים העכשווים שלי. שהם - נסיעה כל יום רעננה לוד הלוך חזור, ביציבות, בבטיחות ואם אפשר אז גם בהנאה.

למעלה