ברשותי Sanyang Joymax 250 . אני לא מרוצה המאופנוע. הוא חלש מדי והאחזרת הכביש שלו לא מספיק טובה.
חשבתי להחליף אותו באחד מהדגמים שבכותרת.
שאלתי היא : מה ההבדל בין הכלים, במיוחד בתחום של עלויות אחזקה, אמינות וביצועים.
ה TMAX הוא אופנוע שמתחפש לקטנוע ולכם אני אתייחס אליו כאופנוע.
קטנוע של ערסים? ל פי מה שאני רואה בכביש הוא פופולארי הרבה יותר משני הדגמים האחרים. כל כמה מטרים אני נתקל באיזה TMAX. כולם ערסים?
האם עלויות האחזקה שלו גבוהות הרבה יותר משני הדגמים האחרים? האם ביצועיו עדיפים?
הTMAX אוטומטי ויש לו וריאטור, לכן הוא קטנוע ולא אופנוע.
הרוכב הממוצע של הTMAX רוכב עם גופית אבא מכה וכפכפי אדידס ועושה פוזות של ערס.
בעבר זה היה כלי ששימש לפשעים והמשטרה היתה מחפשת אותו.

לגבי השאר, לא יודע מנסיון אבל נהוג לשמוע שהוא יקר לאחזקה ולכן עדיף כבר אופנוע ולא לשחק בכאילו
לא משייך אותו לקטגוריה של אופנוע,מקסימום קטנוע שמציע קצת יותר מקטנוע סטנדרטי.
אם צמיג אחורי עושה לך את זה חפש הונדה אינטגרה נראה הרבה יותר טוב מה TMAX.

עלויות אחזקה של טימקס שמטופל כמו שצריך ולא כמו "שהערסים" נשבעים באמא שלהם ש "אחי זה לא יקר,כמו קטנוע רגיל נשבע לך שים שמן של רכב אחי ורצועה מחנות אביזרי רכב פלאגים של קורקינט והכל יהיה בסדר אין לך מה לדאוג....", הם יקרות להחריד בטח מול אופנוע סטנדרטי.
לך על הנינג'ה 300 ואני ממש לא צריך להשתדל להיות כמה שיותר
סובייקטיבי...
הטימקס יקר בהרבה משתי האופציות שאתה מציג, בטווח המחירים בינו לבין השניים תמצא מגוון רחב מאוד של אופנועים מעולים, אני לא מבין למה אתה סגור רק על שתי אופציות נוספות...
ה TMAX לא בא בחשבון. מחירו 80000 שקלים (אז איך יש TMAX כל מטר בלוד???) והוצאות האחזקה שלו מפלצתיות. מישהו יכול להסביר 4000 שקלים לטיפול 20000?
אני אנסח מחדש את השאלה:
איזה אופנוע יהיה הכי מתאים לנסיעות יומיות של רעננה לוד הלוך חזור, עם ארגז מאחורה שיכול להכיל תיק עם מחשב ושרשרת 12ממ?
אני מאד לא אוהב את האחיזת כביש של הסנינג. ואת היציבות שלו בסיבובים, במיוחד בגשם.