Caylus

הקטגור

New member
Caylus

למישהו יש נסיון עם המשחק הזה? קראתי עליו ביקורות ב BGG והחלטתי שהוא בדיוק מהמשחקים שאני יאהב... אני רוצה לאשש את זה אתכם... מי יכול לספר לי עליו מנסיון קצת? בתודה - שי.

ShadeJon

New member
I have the game and I've played it

You can call me at 0545-987034 or ask some more specific questions. It's a long gamer's game, like Puerto Rico and Tigris and Euphrates; a lot of depth and decision making, but fiddly (lots of moving cubes around) and a few rounds too long in my opinion. Yehuda

IirionClaus

New member
משחק מצויין, לדעתי

שיחקתי ב-Caylus מספר רב של פעמים, גם כמשחק לוח וגם on-line דרך BSW. כרגע זהו אחד המשחקים האהובים עלי, יחד עם Puerto Rico, ולדעתי יש להם הרבה מן המשותף בתחום האסטרטגיה והחלטת החלטות; שניהם גם נחשבים די "כבדים" למשחק. המשחק עובד מאוד טוב ב-2-4 שחקנים (ויש הטוענים שגם ב-5 שחקנים, למרות שלדעתי הוא פחות מעניין בחמישה). אתה מוזמן לשאול שאלות נוספות.

sonde

New member
שיחקתי פעם אחת

שיחקתי ב- 5 שחקנים. היה ארוך אך מותח. לדעתי משחק מעולה, הזמנתי בהולנד אמור להגיע לארץ רק ב- יולי 2007

זכוכיות

New member
למה כ"כ הרבה זמן?

המחיר היה זול משמעותית? הזמנו אותו מTime Well Spent יחד עם עוד כמה דברים (פורטו ריקו, Citadels והרחבות של A Game of Thrones), משלוח ימי, אמור להגיע בתוך 4-6 שבועות. (אגב, אני בת זוגתו של הקטגור- פותח השרשור.)

kobyshachar

New member
אפרופו Time Well Spent

גם אני עשיתי הזמנה משם, לפני 7 שבועות, ועדיין לא הגיע! למישהו יש ניסיון כמה זמן זה אמור לקחת באמת? תודה, קובי.

ycyclop

New member
זמנים

מנסיוני: דואר ימי 2-4 חודשים, איו ממש קריטריון כמה בדיוק, אבל זה הסדר גודל בד"כ יותר קרוב ל-3 חודשים

IirionClaus

New member
יולי 2007??!

וואו, זה *המון* זמן!! אצטרף לשאלה הקודמת, למה כ"כ הרבה זמן?

sonde

New member
הסבר

ההיתי בהולנד אצל ההורים של אישתי בחגים.(הם בשליחות) קניתי 10 משחקים. הבאתי לארץ 6 משחקים. 4 נשארו, יגיעו בקונטיינר (כך כותבים את זה?) כאשר הם ישובו ביולי לארץ....

sonde

New member
העלות

כמובן שאין דמי משלוח. 32 אירו שהם 170 ש"ח.

למעלה