Cavalier King Charles Spaniels

• פותח הנושא malit
  • פורסם בתאריך

malit

New member
Cavalier King Charles Spaniels

איפה אפשר להשיג כלב כזה וכמה הוא עולה?

zivarobas

New member
בכפר הנוער מנוף [יד נתן-עכו}

יש כלביה ויש להם גורים גזעיים למכירה.

malit

New member
תודה על התגובה, יש לך מושג כמה

כלב כזה עולה? האם ניתן לגדלו בדירה או שהוא חייב חצר? אני חדשה בעניין הכלבים... תודה!

dogsRus

New member
יש להשיג אותו גם בכלבית אפיקים

שם הוא עולה בסביבות 1200$ (לשים לב שמדובר בדולרים ולא בשקלים) וגם בכלבית משמר העמק ששם הוא עולה פחות. לפעמים יש גם מגדלים פרטיים שמפרסמים מודעות על כלבים כאלה (היתה לפני שבוע מודעה כזו. עוד מעט אני אחפש) אבל אז - אין לי מושג אם לכלב יש תעודות או לא. כלב כזה ממש ממש אבל ממש לא צריך גינה! זה כלב שטוב לו מאד בבית, קרוב כל הזמן לאנשים שהוא אוהב ושאוהבים אותו, וצריך רק כמה טיולים כדי לעשות את צרכיו.

lilithmm

New member
תשובה

הכלב הזה לא יכול בכלל לחיות בחצר. מדובר בכלב בית עדין. אני ממליצה לקנות גור דרך רכז החוג בלבד.

zar61055

New member
אם תרצי

אוכל לתת לך את הטלפון של פנימית מנוף - אנחנו קנני משם את האסקי הסיבירי שלנו. כלב כזה רק בבית הוא כלב מאוד קטן וממש חמוד. אני מאוד רציתי אחד כזה אבל ביתי בעלת הכלבים ולא רצתה היא אוהבת כלבי שפיץ.

zivarobas

New member
פמיניה חקלאית

ואחד מהענפים זה כלביה יש כל מני סוגים של כלבים כולם גזעיים ומשתתפים בתערוכות עם תעודות. התלמידים עובדים בכלביה ומטפלים בכלבים - לגבי הגזעים אני לא זוכרת אבל את הקווליר כן יש אני חושבת 2 נקבות ובפעם האחרונה שהייתי שם היו המון גורים מקסימים שלהם ממש לאכול אותם. טלפון אני אתן במסר.

למעלה