CAUDA EQUINA SYNDROM

מיקי20071

New member
CAUDA EQUINA SYNDROM

שלום בעקבות בריחת שתן פתאומית נשלחתי ע"י האורטופד שלי לבדיקת EMG לבדיקת לחץ שורשי על שלפוחית השתן וגפיים תחתונות (יש לי כמה בלטי דיסק בגב תחתון). חזרתי עם תוצאות ה- EMG לאורטופד והוא נתן לי הפניה ל- MRI. כתוב בהפנייה: על פי בדיקה EMG נמצא שינויים כרונים רדיקולופתיה L5 צד ימין ו- L5 S1 צד שמאל. ממליץ בדיקה MRI של ע"ש מתני. חשד ל- CAUDA EQUINA SYNDROM. לא רציתי לנדנד בשאלות לאורטופד שלי, אז אני פונה אליך :) תוכל בבקשה לומר לי מה זה אומר שינויים כרונים רדיקולופתיה, ומה זה הסינדרום הזה (את זה כן שאלתי את האורטופד והוא ענה לי שזה לחץ שורשי על שלפוחית השתן - אם אני זוכרת נכון, אבל אם תוכל לפרט, אודה לך מאד). תודה רבה רבה !!!

rafagav

New member
מה זאת אומרת "לא רציתי לנדנד.." ../images/Emo2.gif

בבריאותו של מי מדובר? האם ממש לא איכפת לך? ברור שכן אז - שאלי את כל השאלות. לעניות דעתי - על שלפוחית השתן (ויתקנו אותי המומחים אם אני טועה) שולטים העצבים באיזור L1 ולא L 5. בכל מקרה - חס וחלילה = אל תרפי עד שתמצאי מזור לבעייתך... הזנחה היא הדבר האחרון שאת צריכה...

סינדרום

הסינדרןם הנ"ל הוא מקרה דחוף של לחץ על שורשים = עצבים אשר מספקים את איזור האגן - תחושתי ושרירי השלפוחית ופי הטבעת אנא פני לאורטופד באופן דחוף או למיון

למעלה