cats יורד...

trilliane

Well-known member
מנהל
לפחות מחזמר אחד שהספקתי לראות! ../images/Emo13.gif

נדנדתי להורי שאם נהיה בלונדון אני חייבת לראות את CATS...
ואפילו טרחתי לקנות את קלטת הוידאו של המופע (היא עלתה 100 ש"ח!) רק כדי לגלות שלפני כחצי שנה שידרו אותה בערוץ 2 (ועוד עם תרגום...). זה פייר, זה? (מצד שני, ברור שאם לא הייתי קונה לא היו משדרים. חוק מרפי, נו מה
). לא ממש ברור לי למה להוריד מחזמר מצליח - הקהל ממשיך לבוא? המפיקים ממשיכים להרוויח? אז מה רע? אחרי הכל, תמיד באים תיירים חדשים שעוד לא ראו, יש ביקוש! השחקנים מתחלפים, הקהל מתחלף, וההצגה לעולם נשארת. ככה לפחות צריך להיות לדעתי... את מיס סייגון הורידו חודשים ספורים אחרי שהייתי בלונדון ואת זה לצערי לא יצא לי לראות
אני אפילו לא מכירה את השירים, כלום, ממש כלום. אבל שמעתי שזה מצויין (מבית היוצר של עלובי החיים).

מיס סייגון לא ירד

הוא רץ עדיין בהצלחה מרובה, אבל במנצ´סטר, לא בלונדון. מחזמר מדהים. מאוד מומלץ. מוזיקה מדהימה! (אני בטוחה שסקארלט תסכים איתי...
)

trilliane

Well-known member
מנהל
ירד בלונדון...

אבל טוב לדעת שהוא ממשיך להציג במקומות אחרים (לא שיש לי מושג איפה ממוקמת מנצ´סטר והאם יצא לי להגיע לשם יום אחד, אבל שיהיה). זה אותו קאסט שעבר מקום, או שההפקה בלונדון אכן ירדה ומדובר כאן בקאסט אחר שרץ במקביל ופשוט המשיך?

LSD-J

New member
באמת אחלה מחזמר...

מצטער על ההתפרצות. פעם ראשונה שאני פה וזה באמת אחלה פורום. בהשוואה למה שמתחולל בפורומים אחרים המקום הזה הוא ממש נווה מדבר. לא שמחזות זמר מעניינים אותי במיוחד, אבל את מיס סייגון ראיתי בלונדון ובאמת נהניתי מכל רגע (ראיתי שם גם את היפה והחיה והיה מ-ד-ה-י-ם). כשאני חושב על זה... הסיבה לכך שמחזות זמר לא ממש מעניינים אותי היא העובדה שראיתי בכל חיי רק... 2. אלה שהזכרתי למעלה. וואו, כמה עלוב. חסך תרבותי ממדרגה ראשונה. ההורים אשמים

כאילו שאנחנו יותר בקיאים ממך

אני ראיתי כולה 3 מחזות זמר, ואני מנהלת הפורום הזה. וידעתי על מחזות זמר בדיוק מה שאני יודעת עכשיו גם לפני שראיתי אותם. לא צריך לראות הרבה מחזות זמר כדי להבין... יש אינטרנט, דיסקים, קסטות, עניינים... בכל מקרה - ברוך הבא לפורום!

LSD-J

New member
טוב לדעת...

אז מצבי בעצם לא רע בכלל. רציתי להגיד שראיתי 3 אבל פסטיגל 94´ לא ממש נחשב

נורא הצחקת אותי...תודה!!

ואני חייבת להסכים איתך "היפה והחיה" מדהים! אפקטים נפלאים, ממש מחזמר מוצלח. אבל ממליצה בחום על "MAMMA MIA חוויה לא נורמלית, רק חבל שלא מתחיל מהפינלה´, כי שם כל הכיף האמיתי!! שווה לרוץ (ד"א מברוק על הפורום החדש! בהצלחה)

למעלה