casualties

casualties

הם מנגנים סטריט פאנק אוי נכון ? יש לי 2 שירים שלהם למישו יש שירים להמליץ עליהם? יש לי את punks unite ואת The street punk הגמד

devotchka

New member
CASUALTIES

FUCK U ALL זה שיר טוב...אבל הכל טוב...הם להקה מצויינת...

KamikazA

New member
תוריד

Punx & Skinz Made In N.Y.C Underground Army Proud to be Punk אלה שירים אהובים עליי במיוחד, אבל בעיקרון כל השירים שלהם טובים

תודה אני אוריד ../images/Emo13.gif

ד"א אם כבר יום כיפור אז סליחה. אני זוכר שרבנו פעם נראה לי.. וד"א איך קוראים ללהקה שלך? הגמד

Sham 69

New member
טוב.. אני אהיה יותר ספציפי..

השירים האהובים עלי יותר UGLY BASTARDS CITY LIFE RIOT!! AMERICAN JUSTICE POLICE BRUTALITY

KamikazA

New member
חפיף אחי

גם סליחה ממך אם עשיתי משהו לא משנה, קיצר הלהקות שלי הם F.B.eyes ששם אני בסיסט וסולן ואנחנו מנגנים פאנק רוק הלהקה השניה שלי זה "השכל שאין לי" שם אנחנו מנגנים אנרכופאנק, אבל יש לנו קצת יציאות אחרות

OPERATi0N_iVY

New member
תוריד גם :

4Q (קאבר שהם עשו לBLITZ) DEAD CITIES (קאבר לאקספלויטד) KILL THE HIPPIES... וגם KILL EVERYONE ךמרות שזה בעקרון אותו השיר רק הראשון (שאותו אני מעדיף) מדבר על היפים והשני על נאצים... FOR THE PUNX STAY OUT OF ORDER UNEMPLOYED CHAOS PUNX ויש עוד כל מיני אבל אותם נתנו כבר...

את הקאברים אני אנסה להשיג.

את השאר אני הורדתי כבר עוד מעט אשמע. תודה. והורדתי כמה שירים של אופריישן איי בי אני אשמע אולי אני אוהב עוד.. הגמד

אוי242

New member
אני מת עליהם

הם הלקה שאני הכי אוהב הם מנגנים סטריטפאנק והשירים טובים הם: for the punks punx unite proud to be punk punks and skinz police brutality undeground army שירים משו בן זונה

American_Psycho

New member
אממ.. אני אישית ממליצה על

punk rock love authority is dead riot! ובעצם הכל.. רוב השירים שלהם לא הכי שונים אחד מהשני

למעלה