Casperit, חמודה, תשמעי:

love_asp

New member
Casperit, חמודה, תשמעי:

את לא יכולה בתור משתמשת בפורומים של תפוז לומר בפירוש "הורדתי פרקים מקאזה", כי, כמובן, זה לא חוקי. ואת, מעיזה לומר את זה בתור מנהלת-פורום?! שומו שמיים! באמת, אני מצפה ממך ליותר מזה. קחי דוגמה מKitt - מנהל פורום "חלונות". אני לא אומר שתהיי כמוהו, כי הוא מגזים לצד השני, אבל את יכולה בהחלט להיות משהו באמצע. משהו כמוני, המושלם. כי גם את מושלמת. את מנהלת פורום פאואר-פאף בתפוז. זה תפקיד מאוד מאוד מכובד, ומאד רשמי. יש לך הרבה כבוד, אבל אל לך לשכוח שעם זה באה גם הרבה אחריות. אני אוהב אותך ואני אוהב את הפורום שלך. בהצלחה בהמשך הדרך! (ותיזהרו משלוליות של כימיקל-X ברחוב, אם אתן לא רוצות לבלות את המשך חייכם בלהרביץ למפלצות.)

casperit

New member
לקחתי את ההערה לצומת הלב...

מחקתי את כל מה שמוזכר בו הורדה של דברים לא חוקיים... יא אני מושלמת ואתה אוהב אותי:) סתם, זה יותר מסובך להיות מנהלת פורום ממה שחשבתי... יעל

man in heaven

New member
המממ...

סתם לידע כללי, בפורום סאותפארק מעודדים מאוד הורדת פרקים ויש המון אתרים להורדה בקישורים שלהם. אני לא רואה סיבה למה לא להוריד פרקים מקאזה (חוץ מהעניין של החוקיות). הרי בקאזה אין את כל הפרקים או משהו כזה, יש רק חלק לא גדול. ואין למיטב ידיעתי אתרים מוכרים שנותנים להוריד פרקים של פאוורפאף. לעומת זאת, לסאותפארק יש אתרים גדולים עם כל פרקי הסדרה.

yaron4all

New member
השימוש בקאזה חוקי לגמרי...

זו הסיבה שחברות ההפקה כל-כך שונאות את התוכנה ואת דומותיה.

yoo

New member
אתה בעצמך לא חוקי!

ואם נרצה להוריד פרקים? הרי כולנו חרשנו עליהם בקארטון! מה ההבדל בין להורידם או להקליטם? ואם נרצה לדבר על כך שאנחנו מורידים אנחנו נעשה את זה! אני כל כך שונא את הפלצנות הזו! מטיפים מוסר ואחר כך הולכים להוריד ג´יגה של mp3....

yaron4all

New member
נדמה לי שהתבלבלת קצת... ../images/Emo4.gif

אני לגמרי בעד השימוש בקאזאא ודומותיה - ובהודעה הקודמת אמרתי שנכון לעכשיו מבחינה משפטית אלו תוכנות חוקיות...

casperit

New member
אוקי...

נראה לי שהתחלנו דיון על החוקיות של הורדה של דברים... בכל מקרה זה לא חוקי! כי את הפרקים שמורידים מתוכנות כמו קאזאא אנשים מצלצים בכל מיני דרכים ואסור לפי החוק לעשות את זה... יעל

yoo

New member
לא התכוונתי אלייך ירון!

אלא ל asp ולמנהלת הפורום... למה בדיוק אסור לעשות כך? רק להזכירך שבארה"ב החברות ניסו לקיים חוק נגד קאזה ודומותיה כדי לאסור הורדת פרקים, וזה פשוט לא עבר! זה חוקי לגמריי... עוד מעט יהיה לא חוקי גם לצפות בטלווזיה ולהקליט דברים... אנשים וזכויות יוצרים טיפשיות...

casperit

New member
זה לא חוקי כי...

אם אתה מקליט משהו אז זה בסדר כי אתה לא מפיץ את זה לעוד אנשים, אבל את מה שמורידים בתוכנות כמו קאזאא אנשים מצלמים באופן לא חוקי ומפיצים.. יוצרי הסדרה מפסידים מזה כסף.. יעל

yaron4all

New member
מפסידים מזה כסף../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

סתם לידיעה כללית: את כל אוסף הדיסקים וה-DVD שלי קניתי בזכות התוכנות האלו, ורק בזכותן. אני לא סתם הולך וקונה משהו - אני מוריד, ואם אני באמת אוהב את זה אז אני לא מתקמצן וקונה בכסף מלא.

casperit

New member
סוף הדיון

הנהלת הפורומים אמרה שאסור לדבר על זה הכי זה לא חוקי, אז בלי יותר שאלות מאיפה אפשר להוריד פרקים וכ"ו... מי שישאל או ידבר על כאלו דברים יורחק מהפורום. יעל

InvisibIe

New member
מותר הודעה אחת אחרונה?

רשמית, אסור לדבר בפורומים של תפוז על הורדות, אבל במציאות ברוב הפורומים עושים את זה ולא אכפת לא למנהלים ולא להנהלת הפורומים, כי זה כתוב בתקנון רק בשביל שהכל ייראה חוקי ויפה. במציאות אין סיכוי שמישהו יכנס לפורום, יראה הודעות על הורדות ויתבע את תפוז. יש לאנשים שאחראים על פאוורפאף דברים טובים יותר לעשות בחיים...

למעלה