Carcass VS napalm death

Zed off

New member
Carcass VS napalm death

שתי חלוצות הגריינדקור הבריטיות, מי לדעתכם יותר טובה? לדעתי carcass, סיבות עיקריות למה הם - Necroticism Michael Amott נאפלם טובים אבל פחות לדעתי... וכמובן שאני מדבר על השוואה בין החומר הישן של שתי הלהקות...

Sham 69

New member
CARCASS

מבחינת נגנים, יש להם נגנים טובים יותר.. חוץ מהסולן, אני מעדיף את הסולן של נאפלם.. הקול של הסולן של קארקאס מעצבן אותי.. לא שהוא כזה גרוע..

Upon The Ashes

New member
Carcass

אבל דווקא בגלל האלבומים SWANSONG, HEARTWORK שהם כבר אלבומי דת´-טראש חביבים ביותר

BlackShadow

New member
לפי דעתי Carcass...

יש להם כמה אלבומים מצוינים (Heartwork ביניהם). אני לא כל כך מתחבר לנפאלם דת´...

אני דווקא אמרוד

ואצביע על נאפלם דת´ כמועדפים עלי. הבעיה היא שכל מי שבחר בקרקאס נימק את זה באלבומים שבאו אחרי שני הראשונים, וזה כבר לא כל כך גריינדקור, ולפי הבנתי ההשוואה הייתה בין נפלם של Scum ו From Enslavement To Obliteration לבין קרקאס של Symphonies Of Sickness ו Reek Of Puterification.

Nomaed Dominus

New member
צודק בהחלט שאוהבים

בד"כ את CARCASS בגלל החומר היותר חדש, היותר ת´ראשי, פחות גריינדי. בגלל זה גם אני מעדיף אותם. אני לא כ"כ מתבחר לגריינד בד"כ

Zed off

New member
אממ...

Necroticism אומנם לא גריינדקור טהור, אבל עדיין יש מקום להשוואה, ואם אתה מתעקש על השניים הראשונים אז אני חושב שריק אוף...הוא מסריח, ושסימפוני הוא מעולה, אז הראשון של נאפלם אומנם לוקח את הראשון של קארקאס, אבל בהמשך הדרך אני עדיין עם קארקאס...

dhp7

New member
בוגד בוגד

ומה עם הקליפים המקסימים והנלבבים של carcass, הא?

Nomaed Dominus

New member
בהחלט CARCASS

הם הרבה יותר מלודיים, מנגנים הרבה יותר יפה, ונעים יותר לשמוע אותם. גם הקול של הסולן לדעתי אצל CARCASS יותר טוב. זאת היא דעתי! Black Star Lyrics (Music: Regadas) (Lyrics: Walker) Black star, jewel of the night Black star, burning bright Magnificent sun, a beacon burning Five pointed coal, a guide eternal Black star, five pointed coal Black star, the cosmic soul Shining opaque, celestial furnace Glittering dark, a sun in mourning Black star, where light never shines Black star won´t you be my guide? A dead sun for where the light never shines Shine on... Twinkle, twinkle black star Shine on... Black star, darken the skies Forever burn, never to die An ebony flame, a sun infernal Nemesis of the night, my own dark angel Black star, jewel of the night Black star, so cruel, so bright A glorious sun, with warmth so healing Glittering dark, a sun in mourning Black star, where light never shines Black star won´t you be my guide? A dead sun for where the light never shines Shine on... Twinkle, twinkle black star Shine on... black star Shine on... Twinkle, twinkle black star Shine on...

a_duck

New member
NAPALM DEATH

אמ..נאפלם דאת´ היו תמיד ברורים כאלה עם תופים ת´ראשיים וכל זה...אני אוהב את זה...אצל CARCASS רק בדיסק השני הם נהיו ברורים (לא שיש לי בעיה עם הראשון, זה טוב שהם עשו שירים קצרים במקום למרוח אותם ל5 דקות) ואז יצא HEARTWORK שזה לא דבר כל כך טוב (אני יודע שזה 4)...ונאלם דאת´ די חזרו לעצמם והוציאו דיסק טוב... בכל מקרה...אין הבדל גדול כל כך בחיבה שלי לשתי הלהקות אבל אני מעדיף את נאפלם דאת´...

a_duck

New member
ויש גם את HARMONY CORRUPTION

שזה דיסק בן זונה... אחב מהאהובים עלי...

Manic Subsidal

New member
זה ברור שנאפלם דת´!

הסיבה היא שקראקס עזבו לגמרי את הגריינדקור מאז RoP ועכשיו הם מנגנים דת´ בשילוב עם מלודיות, ועם כל הכבוד, אם הייתי רוצה מלודיות הייתי מקשיב ללהקות אחרות שיותר טובות מהם בזה. נאפלם דת´, למרות שהיו להם הרבה סטיות מאז שני האלבומים הראשונים, הם עדיין לא סטו לגמרי מהשורשים שלהם, והם ממשיכים לעשות גריינדקור\טראש-דת´ מצויין. מה גם, ש Fear Emptiness Despair, הוא אחד מאלבומי המטאל הטובים ביותר ששמעתי.

למעלה