car shnorkel in Thailand

yaronhongkong

New member
car shnorkel in Thailand

i am looking for a shnorkel for mitsubishi pajero been told i can get in Thailand for a very good price any of the Thai guys here know where in Bangkok i can get it and for what amout ? i will be in Bangkok for one day next week thanks ......yaron

Omiz

New member
../images/Emo124.gif הלו תאילנדים !

אני יכול לכתוב עבודת דוקטורט על כינוי הגוף CHAN בתאי, אבל מה, אני אף לא אדע איפה להשיג שנורקל למיצובישי פג'רו??? באמת שלפעמים אני לא מבין את סידרי העדיפויות שלכם...

Omiz

New member
בסין אתה מתכוון?

אצלינו אין את כל האססוריס האלה, רק מייצרים אותם פה...
שנורקל למכונית WTF ? בהקשר של מכוניות, היום הציעו לי לשמור ג'יפ של חברים למשך שבוע, כמובן שהוא יעמוד שרותי כל הזמן הזה, אבל למרות שיש לי רישיון בסין אני עדיין אוהב את החיים ומעדיף לסמוך על נהגי מוניות שיקחו אותי לאן שאני צריך...סיכון מחושב.

קרלטון

New member
מתקן לרכב אמפיבי

אני מניח שהשאלה באה על רקע השת"פ המתוכנן בין ישראל לתאילנד. אני מבין שהחבר'ה בתאילנד ובסין אולי קצת לא מעודכנים, אבל לרגל יום העצמאות ובמסגרת הרחבת כביש 6 תסלל אוטוסראדה מאילת לבנגקוק שמטבע הדברים תצטרך לעבור בים. יזמים זריזים כבר הקימו קווי ייצור לשנורקלים לרכב, שלא לדבר על שורת מסעדות הסי-פוד התת מימיות שעומדות לקום לאורך הנתיב. ולא, Omiz, לא צריך שרוולונים.

לא להתרגש אחשלי..../images/Emo24.gif

בסה"כ, לא כל אחד מבין מה זה "שנורקל" לאוטו (ערכת צליחה) וגם אם כן, זו וואחד הרמה להנחתה ופה לא יפספסו הזדמנות לשוטט שטויות.. וטוב שכך. לפי המפה החנות ממוקמת מרחק 20-40 דקות ממרכז העיר (תלוי בפקקים ובמיקום המלון שלך) במונית.

Benkok

New member
המפה מאוד מוזרה...

כל המקומות אמנם נמצאים שם, אבל הכיוונים של הרחובות מאוד מוזרים. קח בחשבון שקנה המידה התאילנדי הוא משהו שלא רואים בהרבה מקומות בעולם. שני בניינים שמצויירים צמודים על מפה יכולים בפועל להיות רחוקים 4 ק"מ אחד מהשני...כשביניהם עוד 6 ביניינים, שני פארקים ו10 חנויות סבן אילבן. בכל מקרה, רצוי שתצטייד בטלפון נייד ובמספר של החנות. כשאתה נכנס למונית תרים טלפון לחנות ותן להם לדבר עם הנהג. בהצלחה

אלה אם כן...

הסירחון של אונוט בילבל אותי לגמרי, עברתי אתמול ליד המקום הזה. מפטצבורי לאונוט שמאלה אולי 3-4 ק"מ אי אפשר לפספס את זה מצד שמאל

Ludwig

New member
If I understood the map correctly...

The map is really strange... However if I understood it correctly you have the following alternative ways from the center: 1. The short way: Sukhumwit Rd. > Soi Sukhumwit 77 (On-Nut) > turn right on Si-Nakharin Rd. for less than 1000m (the place is on your right); 2. Another short way: Patchaburi Rd. > Phatthana-Kan Rd. > turn right on Si-Nakharin Rd. for less than 3km (the place is on your right, after the junction with Soi Sukhumwit 77 / On-Nut); 3. The fastest way: Rama-9 high-way (Phra-Ram-Kao Thang-Duan) > turn right on Si-Nakharin Rd. for about 3km (the place is on your right, after the junction with Soi Sukhumwit 77 / On-Nut); Anyway your target for the taxi driver is Thanon Si-Nakharin.​

Omiz

New member
../images/Emo6.gif בדיוק על זה חשבתי

אני מברך על הפרויקט, ורואה בו חלק חשוב לעתיד מדינת ישראל והתפוצות. מקורות יודעי דבר מוסרים ששאול מופז (רא"ל מי"ל), שר התחבורה, לקח את הפרויקט תחת חסותו. בין היתר דובר גם על שיתוף פעולה בין הקומנדו הימי ובין צבא הוד מלכותו למיגור ההתמרדות בדרום תאילנד. כמובן שיקח זמן עד שהכביש התת-ימי יגיע גם לשם. אני, OMIZ בן תירצה ומאו דזה דונג מדליק משואה זו לכבוד כל אותן עלמות חסודות בפאטיה, ננה בר, או פאטפונג, ולתפארת מדינת ישראל

למעלה