ותמונה
I I n n u e n d o New member 3/5/05 #1 Capstion this ושוב,המשחק הכי מצחיק בתולדות רשת Caption this הוראות אתם שמים תמונה ו"מדובבים אותה" אני אתחיל הנה התמונה גוון:"אמא " פילאר:"עוד אחד לאוסף "
Capstion this ושוב,המשחק הכי מצחיק בתולדות רשת Caption this הוראות אתם שמים תמונה ו"מדובבים אותה" אני אתחיל הנה התמונה גוון:"אמא " פילאר:"עוד אחד לאוסף "
U Uma will kill bill New member 5/5/05 #57 אוי, לא יש לי הרגשה שמשהו איום עומד לקרות! WE ARE ALL DOOMMMMMMED!!!
U Uma will kill bill New member 5/5/05 #58 ומיגל בתגובה: אני שומע את מה שאת אומרת וזה נשמע לי כמו: אוי אוי אוי, משהו נורא עומד לקרות! אוי אוי אוי, אנחנו DOOMED!
ומיגל בתגובה: אני שומע את מה שאת אומרת וזה נשמע לי כמו: אוי אוי אוי, משהו נורא עומד לקרות! אוי אוי אוי, אנחנו DOOMED!
U Uma will kill bill New member 5/5/05 #60 ובתגובה: "אז תתחיל להאמין! ותסתלק מפה לפני שאני קוראת למשטרה. באמת, לאן הרמוני התדרדרה - משוגעים מסתובבים ברחובות ומתעקשים שנשים זרות הן אמא שלהם!"
ובתגובה: "אז תתחיל להאמין! ותסתלק מפה לפני שאני קוראת למשטרה. באמת, לאן הרמוני התדרדרה - משוגעים מסתובבים ברחובות ומתעקשים שנשים זרות הן אמא שלהם!"
U Uma will kill bill New member 5/5/05 #61 עוד תמונה סודית שהסתתרה בבירד סטטצ'ו. ומה קרה שהיא נחשפה...
U Uma will kill bill New member 5/5/05 #62 ... תרזה: "אלוהים ישמור, אמא!" פילאר: "אני יכולה להסביר! באמת! זה לא פשוט לפרנס כל כך הרבה ילדים ממשכורת של עוזרת בית..."
... תרזה: "אלוהים ישמור, אמא!" פילאר: "אני יכולה להסביר! באמת! זה לא פשוט לפרנס כל כך הרבה ילדים ממשכורת של עוזרת בית..."
U Uma will kill bill New member 5/5/05 #64 ואחרי שההלם קצת פג "אני חייבת לומר לך. עם הנתונים שלך, לצ'ריטי יש הרבה מזל "
U Uma will kill bill New member 5/5/05 #65 סם: "אני חושב שאני אתן לדיוויד לקחת את גרייס. למה אני בכלל צריך אותה, יש לי כל מה שצריך ממש פה"
U Uma will kill bill New member 5/5/05 #68 בתגובה: צ'ריטי: אומרת - "ממש מדהימה!" חושבת - "אני צריכה למצוא את השירותים הקרובים ביותר ולהקיא!"
U Uma will kill bill New member 5/5/05 #69 ואחרי שפג ההלם "חחחח, והיא עוד חושבת שהיא תצליח לתפוס את מיגל ככה! אין לה שום סיכוי מולי! מואה מואה מואה! "
ואחרי שפג ההלם "חחחח, והיא עוד חושבת שהיא תצליח לתפוס את מיגל ככה! אין לה שום סיכוי מולי! מואה מואה מואה! "