Caol Uno vs. Jean-Jacques Machado

Caol Uno vs. Jean-Jacques Machado

קרב יפיפה מצ"ב סירטון מדהים ! פעם מורה לימד אותי שנכות זה בראש כשאני רואה איזה כוח רצון יש לפעמים לאנשים זה בהחלט נותן השראה היום הגיע לי לשיעור מורה מאוד בכיר שמאוד ציער אותי שאובחן אצלו מחלה גנטית לפני 12 שנים והוא עדיין מתמודד איתה אבל אין לו אפשרות להמשיך באומנות "קשה" הוא לימד קיוקושינקאי ומנסה כרגע לעבור ולהתאמן בגיאוגיטסו האומנות הרכה לפחות בדרך בה אני מנסה ללמד כיום והיא רכה מאוד וללא שימוש בכוח ורק תנועה ומקווה שנצליח לשמור אותו במישפחה זאן זאק מאצדו האח של גון הוא בהחלט מקור השראה וללמידה

איזה יופי של קרב ../images/Emo13.gif

עקשן היריב שלו... יפה לראות איך ז'אן ז'אק עובד כל כך חלק למרות שאין לו כף יד אחת ובסוף גם מנצח בקרב הגמר של אליפות אבו דאבי ("אליפות העולם הבלתי רשמית בהאבקות להכנעה"). כמה שיעורים המורה של הקיוקושין עשה כבר?

רשמית דה פקטו או דה יורה?

האם היא אליפות עולם רשמית כמו שיש אליפות עולם רשמית בג'ודו למשל (אליפות עולם דה יורה), או שהיא אליפות עולם דה פקטו בגלל שכל בכירי המתאבקים בעולם מתייחסים אליה ככזו ובאים להתחרות בה (אליפות עולם דה פקטו)?

משה קיץ

New member
זוהי התחרות הגדולה ביותר

בעולם,בסבמישן גרפלינג. זוהי התחרות היוקרתית ביותר עם הפרסים הכספיים הגבוהים ביותר עם כמות משתתפים ממגוון מדינות ,הגדולה ביותר. זוהי תחרות בינלאומית המגדירה אלוף עולם בסבמישן גרפלינג וכל המתחרים הבכירים בעולם, בקונצנזוס שזוהי ה..תחרות. יותר רשמי מי זה? מי נותן את הרשמיות?איגוד הסבמישן העולמי?אין דבר כזה. זה יותר רשמי מאליפות העולם בMMA.שכן MMA יש כמה ארגונים גדולים בינלאומיים שמכתירים אלוף עולם. ואילו אבו דאבי יש רק אחד בסדר גודל בינלאומי כזה. השנה אבו דאבי בארה''ב במאי.

לכן מבחינתי זו אליפות העולם, אבל

בגלל שאין "איגוד הסבמישן העולמי" אז היא לא "רישמית". זה רק עניין של טרמינוטלוגיה, כי ברור שאני מסכים איתך לגבי העובדות.

ננדין

New member
אומרים על זאן זאק

שבגלל שאין לו כף יד שמאל אז הוא מעולם לא יכל לתפוס את החליפה ביד זו ולכן היה לו מאוד קל לעבור לתחרויות NO GI...

משה קיץ

New member
הוא טוב בזה ובזה

חסרונות כתוצאה מהנכות שלו,יש גם בגי וגם בלי גי.

A Broken Mirror

New member
לזאן זאק אין כף יד שמאל?

לא ראו את זה בסרטון... יד תותבת או משהו? זה הוא עם החולצה הלבנה? יש לו ממש פטיש לחניקות לבנאדם הזה

יותר מגניב שהוא מצליח ככה

יותר מגניב שהוא מצליח ככה נגד אנשים בריאים. אלוף אבו דאבי מס' פעמים (כולל התואר המתחרה הכי טכני, המכניע הכי מהיר ועוד), עשור שלם אלוף ריו דה ז'נרו וברזיל ב- BJJ... נסי להתאבק עם מישהו אבל עם יד אחת מאוגרפת כל הזמן בלי להשתמש בכף היד ובאצבעות כדי לתפוס.

../images/Emo106.gif רשימת ההישגים שלו ../images/Emo26.gif

מתוך האתר שלו:
PROFESSIONAL TITLES: * Rio De Janeiro Jiu-Jitsu State Championships Cruiser Weight Champion 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987,1988, 1989, 1990, 1991, 1992 * Brazilian Jiu-Jitsu National Championships Cruiser Weight Champion 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987,1988, 1989, 1990, 1991, 1992 * Sambo Wrestling Championships National and Pan American Cruiser Weight Champion 1993 Oklahoma - 1st Place 1994 San Diego, CA - 1st Place * Grappling Style Challenge Japan 1995 - Champion * Brazilian Jiu-Jitsu American Championships 1995, 1996, 1997, 1998 * Black Belt Super Challenge Championships 1998 - Champion * Abu Dhabi Submission Wrestling World Championships 1999 - Champion - 66k-76k Division 1st Place Most Technical Fighter Award * Abu Dhabi Submission Wrestling World Championships 2000 - 66k-76k Division Silver Medalist * Black Belt Super Challenge 2000 - Champion * Abu Dhabi Submission Wrestling World Championships 2001 - Open Division Silver Medalist Best Match Award Fastest Submission Award * Abu Dhabi Submission Wrestling World Championships 2005 - Superfight Runner Up​

למעלה