Canon EOS-300D

Itay20VT

New member
Canon EOS-300D

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את המצלמה הנ"ל. כרגע , המחיר הנמוך ביותר שראיתי בארץ (באינטרנט בלבד) הוא 8,999 ש"ח (ב- MDK). האם מישהו מכיר חברה/חנות בארץ המוכרת אותה במחיר זול יותר, או שאאלץ להביא אותה מחו"ל ? לפי חשבון שלי, היא תעלה לי בחו"ל - משהו כמו 1,200 $ עם תיק וכרטיס CF של 512MB. האם צריך לשלם עליה מכס ?! איך זה הולך ? תודה, איתי.

idohal

New member
אם אתה מייבא תשלם מע"מ על פי

מחירון המכס או הקבלה הגבוה מבין השניים. אם תביא את המצלמה אתך זה תלוי בך אלא אם כן המוכסים ישבתו כמו בימים האחרונים ושר התחבורה ל יפריע להם

HPLC

New member
האפשרות החוקית והפחות חוקית.

היי, כבר ראיתי אותה בפרסום באיזה עיתון ירושלמי מקומי, ב 7000 ש"ח, וההפרש הוא באמת לא קטן. בכל מקרה, צריך לשאול את יוגנד באשר למחיר שלה אצלם. האפשרות הפחות חוקית היא פשוט לבקש ממישהו שחוזר מארצות הברית להעביר לך אותה ... ואז היא לא תעלה לך 8000-9000 שקל, אלא כ 1000$. תיק זה עסק לא יקר וגם כרטיס... אפשרות נוספת זה לקנות ולהעביר את זה דרך שילוח בין לאומי. העניין הוא שאז היא תעלה לך 1200 דולר עם מע"מ ולפני המשלוח שהוא עוד כמה עשרות דולרים. וזה עדיין זול ב 700$ ממה שמבקשים ממך בארץ. כשתגיע לגשר והמצלמה תהיה אצלך, אני אשמח אם תשתף אותנו בחוויותיך ובמסקנותיך על איכות המצלמה. אבי.

eli_singer

New member
קח בחשבון את עניין האחריות

קראט (יבואני קנון בארץ) מכבדים את האחריות הבינלאומית של קנון על מוצרים שנקנו בארה"ב לצורך העניין, אבל כמדומני מדובר רק על מצלמות אנלוגיות (ועדשות, פלאשים, וכו'...), על מצלמות דיגיטליות כמו זאת המדוברת, נראה לי שהאחריות לא מכובדת על ידם. שווה לבדוק את זה...

PalmMan

New member
חכה ליבואן הרשמי, ביררתי את המחיר .

אצלם ולדעתי יישתלם לקנות בארץ. בנוסף עליך להוסיף את מחיר המשלוח ולזכור שגוף מצלמה כ 600 גרם ועוד כל הפריטים הנלווים מייקר להחריד את היבוא. דרך אגב אני גם לא בטוח מה כדאי לקנות גוף ועדשה או רק את הגוף.

למעלה