canon a300 vs canon a60

peregin

New member
canon a300 vs canon a60

היי, אני צלם מאוד חובב (סתם אחד לפני גיוס שרוצה מאוד מצלמה דגיטלית טובה..) התקציב שלי לא גדול וצמצמתי את הבחירה שלי לשתי מצלמות בערך. 1. רציתי לשאול איך הa300 לעומת הa70 מבחינת איכות כיוון ששתיהן 3 מגה פיקסל. 2. מה שיותר חשוב: על מה אתם ממליצים לי יותר a60 או a300. אם אתם יכולים לפרט יתרונות חסרונות בהשוואה זה יעזור לי המון בהחלטה. את שתיהן אגב מצאתי במחיר זול מאוד אבל אם אתם מכירים מקום זול במיוחד (יותר ממה שניתן למצוא דרך www.zap.co.il) אני כמובן מאוד אשמח
תודה רבה מראש נדב.

בבקשה לצרף קישורים חמים למאפיינים

כך שייפתחו במסך נוסף ולא על אותו מסך פעיל עם הפעולה הארכאית של 'העתק-הדבק' - חבל לא לנצל מה שהמימשק כאן כן מאפשר

peregin

New member
הממ..

אני לא בטוח למה התכוונת, אם זה היה להסתכל במאמרי הפורום ובסקירות ברשת אז מצאתי אותן זה מכבר
בכל מקרה, הבנתי ששתיהן טובות.. השאלה בתקציב שלי מי מהן יותר תתאים לי? אפ מישהו יוכל לענות לי ולהוציא אותי מההתלבטות אני כולי תודה

אריק פ

New member
אפשר...

סתם טיפ קטן - אפשר להחזיק את ה-Shift לחוץ תוך כדי שלוחצים על הלינק, ואז הוא יפתח בכל מקרה בחלון חדש. ב-Avant Browser אפשר להגדיר אותו שזה יעשה אוטומטית/לחיצה על הלחצן האמצעי של העכבר פותחת את הלינק בחלון חדש. אריק

ובמימשק הפורום אפשר לצרף קישורים

בצורה נוחה ומובלטת שישר פותחת את הלינק הרצוי בדף נפרד
לכך התכוונתי. חוץ מזה שלא צורף לינק אלא שלחו אותנו לחפש בעצמנו את המצלמות - ועד שנימצא - גם נערוך השוואה...

peregin

New member
אההה ../images/Emo13.gif עכשיו הבנתי את הכוונה חחח

הנה: Canon Powershot A70 - בשביל השאלה הראשונה.. Canon Powershot A60 Canon Powershot A300 בשביל שתי השאלות האחרות.. אתם בטח מכירים את האתר שאני מצרף בנוסף.. אני מצטרף עוד שלושה קישורים בתחתית הדף שמקשרים לאתר צילמוח חובבנים, מסוגג לפי המצלמות...

roni05

New member
היי

אני לא מכיר מצלמות אחרות אבל לי יש את A-70 של CANON והיא מצלמה סוף הדרך,ולא יקרה יחסית למה שהיא מציע,איכות ממש מקצועית אפשר להגיד

peregin

New member
ההודעה שקעה, מישהו יכול לעזור לי?

קיוויתי שתוכלו לעזור לי בהתלבטות.. אז אני מקפיץ

לפי מה שראיתי - הן די דומות

ושונות בעיצוב ובזום - ה300 אין לה - אז לא הייתי בוחרת בה,רק בגלל זה.זום זה דבר מאוד שימושי במצלמה בה לא ניתן להחליף עדשות,ומהר מאוד מרגישים בחסרונו. מציעה באתר www.dpreview.com לקרוא חוו"ד משתמשים לגבי הa60\70 ,לפי שם הדגם. בהצלחה.

Numnum

New member
לחסוך עוד טיפה ולקנות A70 .

אבל עם בכל זאת אתה מתלבט בין שתי אלו A60 עדיפה על ה-A300 למרות שהיא "רק" 2 מ"פ . אתה תמצה מהר מאוד את ה-A300 . בעוד ה-A60 תיתן לך אפשוריות שליטה שייתנו לך להנות יותר מהצילום ולהוציא תמונות טובות יותר .

peregin

New member
ok thanks

תודה ואני הולך לפי המלצתכם
מקווה שכבר בשבוע הקרוב אני אזכה לחטוף כמה תמונות.

למעלה