candida albicans - מבקשת עזרה

בולגרית

New member
תשובות

אז ככה, 1. במשך רוב זמן הטיפןל השתמשתי ב multi billion dophillus של סולגאר לפי המלצת המטפלת שלי2-4 כדורים ליום,ובפורמולה שהמטפלת שלי יצרה עבורי. בפמינה השתמשתי רק פעם אחת בזמן הטיפול לפי המלצת המטפלת שלי,למען האמת אין מושג למה היא החליטה לפעול כך. 2. ממש לא הייתי צריכה לבדוק כי ממש הרגשתי צריבות,גירודים, כאבים ביחסי מין, בנוסף ביצעתי תרבית וגינאלי שיצא חיובי. 3. התשוקה העזה למתוק בעצם מעידה את הימצאותה של הקנדידה, זהו אחד מסוגי המזון שממנו היא שואבת חיים. התזונה המגבילה היא בעצם הדבר המתסכל והנורא קשה להתמודד איתו אבל פשוט חייבים !!!! אין דרך אחרת אני ממש סבלתי וכל כך ניסיתי לא להשבר ובאמת בסופי שבוע קצת "חטאתי" אבל לא הגזמתי כי רק המחשבה שאני אצטרך להמשיך אם התזונה המגבילה הזאת הורידה לי את החשק למתוק. אני פשוט הפסקתי לקנות מתוקים לבית ובמקום זה קניתי מתוקים יותר בריאים כמו : דגנים מלאים עם פקאן סיני ושקדים (פינוקי בריאות של תלמה), כך שאם בא לי מתוק אז לפחות אני יודעת שאת זה אני יכולה לאכול. את הדגנים צריך לזכור לאכול ללא חלב !!! את יכולה לנסות למצוא עוד תחליפים בבית טבע. אז בהצלחה ואל תתיאשי , היי חזקה
נ.ב. אם את צריכה עזרה במשהו את יכולה לשלוח לי מסר או פשוט לרשום הודעה, מאז שהתחלתי את הטיפול למניעת הקנדידה נהייתי פריקית של הרפואה משלימה ואני נכנסת לפורום די הרבה ולומדת הרבה.

sarit32

New member
הי בולגרית, תודה על התשובה ../images/Emo13.gif

שלחתי לך מסר ואשמח לקבל כל טיפ ועזרה בנושא.

למעלה