Canada's Next Top Model

IDOffryn

New member
Canada's Next Top Model

ראיתם שיצאה גרסה של קנדה לזה? ונראה לי שגם זה מאותה ההפקה של ארה"ב כי גם הראו שם את טיירה וג'יי בהתחלה וגם הפתיח די דומה.. עוד לא יצא לי לראות את כל הפרק אבל נחמד שיש עוד סיבוב P:

Jastar

New member
חצי נצל"ש

איך קוראים לטופ מודל של אוסטרליה, חיפשתי תחת australias next top model ולא מצאתי. מישהו יודע?

n l m

New member
../images/Emo58.gif לזוכות של אוסטרליה

עונה 1: ג'מה סנדרסון עונה 2: אבוני הייט ושתייהן בצדק רב אם יורשה לי לאמר אוף שתצא כבר עונה שלישית, אני מתגעגע

Mr Bing

New member
איך? ניסיתי לראות את עונה 2..

חוץ מזה שהפרק היה ארוך מדי, אי אפשר להבין מילה ממה שהן אומרות. אבל זאת רק דעתי..

n l m

New member
איך? (קצת ../images/Emo58.gif)

1.עריכה דיי שווה, כל הבנות מעניינות ואתה לא מקבל דמויות אנמיות שמגיעות לפיינל 5 2.הרעיונות לפרוטפוליו ממש טובים 3.אין צנזורה בכלל 4.ההתנהגות של אריקה עם הבנות כנה ואמיתית ובאמת נראה שאכפת לה בניגוד למקבילה האמריקאית שהאכפתיות שלה נראית מאולצת ומזוייפת 5.לפי דעתי הכי חשוב, השופטים חושבים על העיקר ולא מתרכזים בשטויות ג'מה הייתה כלבה שסכסכה בין הבנות וחשבה רק על עצמה היו לה בעיות דיכאון והיא ניצלה כל רגע בשביל להשתמש בתירוץ הזה בכתה בזמן שעבדו איתה, היו לה התפרצויות זעם לא ידעה להפסיד בכבוד במשימות בגרסה האמריקאית היו מעיפים אותה על ההתחלה בגלל הדברים האלו אבל פה לא, השופטים אמרו וזה ציטוט של אחת מהן: "היא כלבה, מאוד קשה לעבוד איתה אבל מה לעשות מבחינת תמונות וביצוע היא החבילה המלאה" ובסופו של דבר היא נבחרה מי שצפה בפרק אחד והחליט לפסול, מאוד חבל לי עליו כי זה הטופ מודל האמיתי ככה צריך להיראות טופ מודל

MeetLofe

New member
אני כרגע מוריד את כל העונה

זה על איזה 80% כל העונה הראשונה שזה אסיים אני אתחיל לראות אבל לפי ההמלצות שלך זה נשמע טוב

Elsewhere

New member
די נחמד, האמת.

יש לזה בהחלט טעם של עונה ראשונה, למרות כלמיני דברים [למשל, להביא מישהו לצילומים, את ג'יי הכניסו רק בעונה 2 או 3, עד כמה שזכור לי]. חרא פאנל, אני עדיין בהלם ממי שהם העיפו בשני הפרקים ששודרו. ו
לפרק השני... דאממ, באנט"מ הם לא היו הורסים למישהי את השיער, אף פעם. מזלם שזה יצא נהדר, אנדריאה אשכרה נראית טוב עם זה. [למרות שבצפייה שנייה של הפרק הראשון שמתי לב שבמבט שני היא באמת נראית טוב.] בכלמקרה, זהו.

למעלה