can you log in to this site??

stardustit

New member
can you log in to this site??

For the last few days I simply can't view this forum (or any other forums) from home. I'm now back in work where we have a LAN access, and I see it's working fine. Do any of of you have troubles connecting from a dial-up?? Or is it just me?​

sashkashurik

New member
לא, אין לי בעיה להתחבר לפורום,

אבל תופסת טרמפ על ההודעה שלך ושואלת: מתי מקבלים את ההודעה הבאה: "חלה טעות, איתחול המערכת..." וכו'. שמתי לב שאיתחול המערכת חל בשעה 5 או 5:30 אחר הצהריים שעון קליפורניה ונמשך לפעמים 10 דקות, לפעמי חצי שעה, ולפעמים אפילו שעה! אבל, לפעמים אני מתחברת ב12 בצהריים, ועדיין מקבלת את אותה ההודעה! אז מתי יש אתחול מערכת ובשביל מה בכלל? זה מאוד לא נוח!

Guy K

New member
אתחול מערכת

זו צורה אחרת לשקופית הידועה מערוץ 1: סליחה, תקלה, מייד נשוב לשידורים ומשך הזמן שהיא מופיעה הוא כמו הסיבה שבגללה בוש היום נשיא: לא ברור, מקווים שזה יסתדר מהר

iditbs

New member
אני זוכרת הודעה קצת שונה מהימים

שעוד צפינו בערוץ 1: תקלה טכנית, נא להמתין, חיים יבין הלכ להשתי.....

MicMik

New member
גם אותי זה הטריד

וזה מופיע בלי שום קשר לשעות היום מכיון שזה נהיה משפט נפוץ מאוד בכל כניסה לפורום, החלטתי לאמץ אותו כמשפט שלי. כך שאם את רוצה לראות את ההודעה הזאת יותר בתכיפות, כל שנשאר לך הוא לשאול אותי שאלות

stardustit

New member
the problem i'm having

is not related to the itchul. It started ever since tapuz started using these horrible black & orange side ads. Ever since then I need to wait for about 7 minutes before I can access the page. And after each action (e.g., posting a message) I have to wait for additional 7 minutes for the page to reload... Tomorrow I'm going to New Orleans, hope that by the time I'm back tapuz will be on top of things.​

az ma

New member
שרתי תפוז 'מפלים' נגד מחשבים

שאינם "דוברי עברית"
נסי לבדוק את הsettings של IE (למשל Java או VB Scripts). או לחילופין, נסי להשתמש במוצילה וכך לבדוק אם שייך לדגדגן שלך, סליחה, לדפדפן...
(כזה חרוז שלא עמדתי בפניו - אז התיישבתי...)

שרתי תפוז עמוסים

והמערכת עובדת על פתרון. בימים האחרונים היו עומסים רבות ותקלות בגישה ובמשלוח הודעות. הנושא בטיפול וייפתר תוך מספר שבועות עם הגעתם של שרתים נוספים. האיתחול הקבוע (שהוא סינכרון שרתים + העברת הודעות לארכיון) נעשה מדי יום בסביבות השעה 9 בערב שעון מזרח ארה"ב, למשך חצי שעה עד שעה, לפעמים עם הפסקות באמצע. לפעמים יש את ההודעה הזו בשעות אחרות ואז ריפרש קצר לרוב יפתור אותר.

למעלה