Can I Have Your Attention Please?

Magi¢ Girl

New member
Can I Have Your Attention Please?

תודה אנשים, מה אתם מתכננים לעשות ב-1 באפריל!!?? למישהו יש רעיונות למתיחות?
[נכון שזה פשוט האייקון המושלם ל-1 באפריל?
]

angela12

New member
יומולדת לחברה ש'לי

בטח נעשה לה מתיחה או משהו זה דורש

galileho

New member
גמאני

עושה יומולדת לחברה שלי שנולדה ב-1 באפריל מאאגניב אני יודעת כבר מה נעשה בטח לא נתייחס אליה כל היום ונעשה עליה חרם בסוף היום נבוא אליה ונזרוק עליה בלונים וכאלה...

bLAck hALo

New member
לאאא..אני לא מאמינה שזה לא שלח! גרר

תפוז!
טוב, שוב! שנה שעברה עבדנו על ידיד שלי שפרצו לו לבית. זה מה שעשינו: הוצאנו ספות ומכשירים חשמליים לאחד השכנים שלו מצאנו באותו זמן טלוויזיה שבורה ליד הפח צפרדע אז לקחנו אותה הוצאנו מראות ובמקומם שמנו זכוכיות <אבא של חברה זגג> והדבקנו עליהם את הנייר הזה שנראה כמו מראה וניפצנו אותם. כל אחד הביא בגדים ישנים שכבר עבר זמנם וקרענו כמה ופיזרנו בבית.. והכל כמובן בשיתוף הוריו החביבים ביותר <אך, איזה הורים> ופשוט דימנו בבית שלו פריצה! גם זימנו כביכול שוטר <שוב, אבא מתנדב שבאמת במקצועו היה שוטר> והשיא שידענו שיעלה אותו להיסטריה היה ששברנו את הגיטרה שלו <שלא הייתה הגיטרה שלו...אלא של חברה שהייתה שבורה אבל שמרה ושימרה אותה..וזאת אותה סוג גיטרה> והכל מתועד במצלמה שהייתה מוחבאת! היה ענקקק!! במיוחד לאור העובדה שזה אחד האנשים הכי רגועים שיש על פני האדמות.. אז היה נחמד לראות אותו נכנס להיסטרה קולנית ביותר.

Magi¢ Girl

New member
חחחחחחחחחחחחחח יא אללה

איזה רשעיםםםםםםםםםם
וואי זה אחלה רעיוןןןן... חח

angela12

New member
בסוף לא עשינו לחברה שלי כלום

אבל עבדנו על הילד הכי הומו בכיתה שהילדה הכי לסבית בכיתה מציעה לו חברות, ואחר כך הפללנו אותו באתר של חברה שלי. על המורות הכי כיף היה לעבוד...שמנו פלאפון במזגן וכל השיעור חייגנו אליו. הכי כיף היה לצחוק על המורה לאלגברה...איך שהיא נכנסה ישר אמרנו לה שלא הבנו כלום מהשיעורי בית!! והיא חייבת להסביר הכל מהתחלה...אחר שאמרנו לה שסתם עבדנו עליה, היא הייתה מאושרת

galileho

New member
../images/Emo26.gif

גמאנחנו עבדנו על המורה לאלגברה שלא עשינו כלום כי לא הבנו ואז היא כתבה מינוס והשאירה אותו גם אחרי שאמרנו לה אחד באפריל הזונה
נ.ב. אהבתי תרעיון עם הפלא'

למעלה