Can I have a kiss

Assilicious

New member
Can I have a kiss

בגלל שסופסוף קלי החליטה לשיר אותו בלייב, החלטתי שזו סיבה מספיק טובה לפתוח לזה שרשור.. אז אם כבר אנחנו פותחים שרשור על השיר הזה.. מה דעתכם על השיר? אוהבים אותו? באיזה מקום הוא בדיסק אצלכם? הייתם רוצים את השיר בתור סינגל? מה חסר לשיר? מה הייתם מוסיפים לו? תשתדלו לחפור על השיר (אור, אני סומך עליך). השיר בלייב: http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=6759

TamirKC

New member
קבלו חפירה! תיזהרו!!../images/Emo88.gif

כע, אני אוהב אותו

otollo

New member
../images/Emo174.gifלמה נראה לך שאני אחפור? ../images/Emo11.gif

טוב נו...אני יכול להבין XDD. זה מהפחות מועדפים עליי באלבום למען האמת. אני חושב שזה שיר נחמד ופושר כזה שהוא יותר סוג של filler באלבום מאשר אחד השירים החזקים והמרכזיים. הוא נחמד אבל בטח שלא כסינגל, כי הוא יותר מדי פושר כזה. אבל on the other hand, אני כן חושב שיש בשיר משהו מיוחד כזה. לא יודע איך להסביר... שעושה אותו קצת מרגש כזה..וזה בהחלט אחד מהדברים החיוביים בו
. רואים זאת לא הייתה כ-ז-א-ת חפירה!! נכון?

s k p

New member
יאאא חיכיתי שהיא תשיר אותו בלייב../images/Emo99.gif

אני ממש אהבתי אותו בלייב!
זה בין השירים האהובים עליי בדיסק...הוא מאוד מיוחד ושונה משאר השירים של קלי...זה שיר כזה שתמיד כיף לשמוע אממ במחינת סינגל....אני לא יודעת אם הוא יהיה סינגל טוב....יש שירים שיש להם פוטנציאל יותר גבוה כמו סובר
!

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gif סיימתי עכשיו לשמוע../images/Emo79.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

אז נתחיל קודם כל מהשיר בכלליות
מה דעתכם על השיר?
שיר טוב
מה דעתכם על הליריקה של השיר?
קיצ'ית...אבל גאונית!
אוהבים אותו?
כן...
באיזה מקום הוא בדיסק אצלכם?
נראה לי 7 בערך
..כי האנטד, מייבי, סובר, נוור, אירביין, וואן מיניט יותר טובים...
הייתם רוצים את השיר בתור סינגל?
לא.
מה חסר לשיר? מה הייתם מוסיפים לו?
האמת שאני חושב שהוא היה יכול להיות השיר הכי טוב באלבום, אבל ההפקה שלו לא משהו...הנה מה שמפריע לי: - ההתחלה נשמעת כמו לייב...זה לא צריך להיות ככה.. - לשיר אין מבנה אחיד...זה ממש מפריע לי.. - יש שני בתים שהייתי מוותר עליהם: הראשון כשהיא שרה: I see that you're torn I've got some scars of my own Seems I want what I know is gonna leave me hungry זה פשוט נשמע לא קשור פתאום.. השני כשהיא שרה: All I have All I can give to you I will Just promise this If I can't have forever Can I have a kiss הוא ממש מתאים אבל הוא לא יפה בגלל העיבוד.. וזהו
שלא תבינו אותי לא נכון, אני חושב שהוא שיר מדהים
אבל הוא היה יכול להיות הכי טוב באלבום אם היו משפצים אותו קצת הרבה
ובקשר להופעה: התאכזבתי...
הווקאל שלה לא נשמע משהו, וזה מסוג השירים שאני לא אוהב שקלי מופיעה איתם בלייב... זהו |חפירה| חפרתי מספיק אסי?

MeItOsH

New member
אני ממש אוהבת אותו.

לא נראה לי שיש איזהשהו שיר בMy December שאני יכולה להגיד שאני לא אוהבת. קל לי להתחבר לשירים האלה כי עברתי די הרבה דברים דומים לזה... ואני תמיד אוהבת יותר את הגרסאות של ההופעה. בתור סינגל? לא יודעת..יש הרבה שירים אחרים שהייתי רוצה בתור סינגלים.כמו How I feel, Maybe,Hole ו-Yeah ואממ...זהו..

Noa0605

New member
Excuse me for this I just want a kiss...

הוא לא הכי אהוב באלבום... הוא לא כל כך בולט... הוא לא מתאים כסינגל... כמו שאור אמר.. הוא פושר... אבל בכל זאת יש בו משהו שונה ויפה.... והוא ממש יפה בלייב...

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifאשמח ללינק ליוטיוב../images/Emo11.gif.אך אחפור בכ"ז../images/Emo9.gif..

שיר סבבה, לא משהו מיודח את האמת
, כשהוא הופץ עוד לפני האלבום, אז קצת פחדתי שכל האלבום יישמע ככה את האמת
... אין לי כח לבדוק באיזה מקום הוא, אבל הוא בהחלט לא בחמישייה הפותחת... אולי אפילו בחמישייה הסוגרת
. לא נראה לי שהשיר היה טוב כסינגל, כי, הוא קצת מעפן, לא משהו מיוחד. וואי, איך אני רואה את החסימה מתקרבת
*רצה להתחבא מיד כשאני מסיימת לכתוב*. הבעייה אצלו זה שהוא די חוזר על עצמו, נראה לי. לא יוכעת מה הייתי מוסיפה, כי לכתוב שירים אני לא יודעת
, אבל, נגיד, הסי פארט טוב, אבל לא כזה מעניין, ודווקא קלי בד"כ עולה אותם ממש טוב... מקווה שחפרתי מספיק
.

a k c

New member
../images/Emo109.gifאני לא הורדתי, אז אני לא בטוחה אם זה זה

...
אבל הנה קישור יוטיובי שאני מקווה שהוא נכון: http://www.youtube.com/watch?v=eSbh_MMEBPk והנה דעתי.. אין ספק שיש בשיר משהו מיוחד כזה, הוא משתלב טוב בסגנון של האלבום הזה, אבל מבחינה כללית אני הכי מתה עליו
. לא יודעת למה, יכול להיות שזה בגלל הלחן, כי המילים שלו ממש ממש יפות ויכולות לגעת בקלות בהרבה אנשיפ בלי בעיה
ואהבתי את הביצוע בלייב

a k c

New member
../images/Emo109.gif****אני לא הכי מתה עליו&$%&^

יחי ההבדל הקטן

Because Of May

New member
אני אצל חברה אז אח"כ אני אוריד את ההופעה../images/Emo9.gif

+
אבל בכללי על השיר: שיר לא רע, אבל גם לא "מעולה". אני זוכרת שכשדקה וקצת ממנו הודלפה לאינטרנט לא חשבתי שהוא ממש טוב... אבל מצד שני, זאת קלי בבלדה, ואני מתה עליה בבלדות
אז לסיכום: שיר נחמד לאללה, לא מיוחד או אחד שאפשר להגיד שהוא ממש מעולה (כי יש בלדות טובות ממנו באלבום, אהממייביאהמ
). אין לי בעיה איתו ונחמד לשמוע אותו, אבל בתור סינגל הוא בכלל לא צריך לצאת. סוף.

למעלה