can´t get him out of my head

חוכמית

New member
סיוואני!!!!! ../images/Emo24.gif

את חווה עכשיו את זה בעוצמה....אין דבר , תני לזה לקרות כדי שתוכלי להתגבר על זה....תרגישי...אני איתך.אוהבת.
אלף........מליונים..... מתוקה.......

סיון b

New member
חוכמית,

בכיתי מקודם. די הרבה. הרגשתי פתאום הכי רע בעולם! הכי לבד בעולם. כל כך רציתי להתקשר אליו. בסוף התקשרתי לחברה טובה במקום אליו. היא אמרה לי שאני חזקה בשזה שהתקשרתי אליה. זה גרם לי לחייך. כי הרגשתי כל כך חלשה. אז ניגבתי את הדמעות. הן תיכף חוזרות. אבל יהיה בסדר מתישהו, לא? חייב להיות.... אחרת מה יהיה???
סיון

חוכמית

New member
עשית מעשה נכון ואת חזקה

ואת נהדרת ונפלאה. אל תתנגדי לתחושות הלא נעימות האלה. תני להן לצאת ושחחרי אותן כדי שלא ישכנו עוד בתוכך....תשחחרי....סיווני..... את הכי טוב שיש....אל תשכחי את זה אף פעם....... אוהבת.......

חוכמית

New member
ואת יכולה להתקשר אלי

אם את מרגישה צורך . את הטלפון שלי יש לאורלי, בן, וקיפודית. אעזור לך באהבה.

סיון b

New member
תודה רבה חוכמית

על התגובות המהירות ועל העידוד. האמת היא שאני די עוצרת את עצמי מלבכות, כי אני מרגישה רע עם זה שרע לי. מרגישה שאני צריכה להיות חזקה. ואני לא. אני פוחדת להיות חלשה ולא לצאת מזה. אני פוחדת שההרגשה הנאחסית לא תעבור. ואני םוחדת שכל פעם שהוא יכנס למשרד ושאני אשמע את השם שלו יהיו לי פרפרים בבטן. תראי מכמה דברים אני פוחדת. אוף! חוכמית, אני חייבת לזוז מהמשרד. צריכה ללכת. וזה לטובה. אני אנסה להיכנס בערב מהבית אולי מישהו יהיה. ומקווה שמחר אני לא אטריד אותך עם הצרות שלי,כי אני כבר מרגישה נודניקית... חוכמית, שוב, המון תודה!!! אוהבת, כואבת, מתגעגעת.... סיון

היי סיון

איש חכם מאוד אמר פעם: "אם יש לך שד בקרבך אזי הוצא אותו לחופשי." במילים אחרות,מי שלא יודע לתת לכאבו לצאת ולראות אור יום, אזי הוא גוזר על הכאב להתעצם ולגדול לאין שיעור במחשכים. עדיף לתת לכאב ביטוי.להוציא אותו לטייל. עם הזמן הוא תופס לו עצמאות ועוזב אותנו לחלוטין כשהוא מפנה את מקומו למה שבא בדרך כלל כאשר הכאב הולך-אושר וסיפוק ושמחה. לכן עצה,אל תרגישי רע עם זה שרע לך ואל תעצרי את עצמך מלבכות כשבא לך. מלחמה ברצונות פנימיים השואפים להשתחרר מחלישה את האדם. בייחוד כאשר אלו הם רצונות לא מזיקים,תלותיים,הזקוקים לקבלת רשות מן התבונה על מנת לבוא לידי ביטוי. אל תהיי לעולם חכמה על חלשים....
אל תכניסי למעצר מנהלי את הכאבים שלך שהם למעשה פן אחד של רגשותייך. משהו שהוא חלק בלתי נפרד ממך.זה לא אנושי.וזה חוזר כמו בומרנג. הם שומרים טינה ומתנקמים.תני לכל הצדדים שבך זכויות שוות, שמרי על הצלם שלהם בכל מצב,שהוא הצלם שלך. גם לצל שלך יש צלם. האדם מתפקד יותר טוב כאשר הוא דמוקרטיה מהסוג הנאור ביותר וכאשר כל הצדדים בו משתפים פעולה למען מטרה אחת משותפת-החיוניות והצמיחה. וכל הצדדים של האדם יכולים בהחלט לשתף םעולה בכל מצב ומצב. כל טוב.

rubber duck

New member
לב שבור אפשר לתקן

צריך סבלנות ולהסתכל קדימה אני בטוח שיבוא האביר על הסוס הלבן ויקח אותך עימו למסע ארוך ויפה
שרון

~דויד~

New member
סיון, כמה עצות רק בשבילך, יקירה

1. זיכרי כי התקשרות אליו לא יכולה להועיל בשום אופן, ולכן הורידי אפשרות זאת מאפשרויות הבחירה שלך בכלל, כך שבעתיד לא תהיה התלבטות כזאת בכלל, והדבר יקל עליך. 2. תרשי לעצמך לחוות בדידות, כאב, או כל רגש "שלילי" אחר. אל תתנגדי. תרשי לעצמך לחוות כל דבר שעולה. אל תתבישי לבכות ולהפגין את פחדיך או רגשותיך. אנחנו כאן בשבילך. ושוב, הביני כי התנגדות למצב הגרוע תביא להעצמות ולהמשכות מיותרת של המצב. 3. אינך חלשה באף צורה. גם אם לא תעמדי בזה ותחליטי להתקשר אליו, אז הביני כי זה בסדר גמור. מותר לך לעשות כל מה שבא לך. זיכרי כי מעידה קטנה זה דבר סביר שיקרה, ואל תניחי למעידות קטנות פה ושם להפריע לתהליך הגדול והחשוב. הניתוק לא חייב להיות חד וחלק. הוא יכול להיות הדרגתי. ושוב, זיכרי: 1. לא להתקשר- זה בכלל לא אפשרות. 2. אל תתנגדי. חווי את הקשיים שעומדים בפניך, עם ראש מורם בגאווה ובשמחה כי את יודעת שזאת היא הדרך הנכונה. וזיכרי שכאשר אנו רוצים לפרוץ חומה ואנו חופרים וחופרים אבל איננו יודעים מה אורכה, אז יכולות לעלות התנגדויות. ובדרך כלל הן מתחזקות כאשר אנחנו מרגישים חלשים. זיכרי להתמקד במטרה, כי רק כך מתי שהוא החומה תיפרץ. לעולם אל תתיאשי. חשוב מאוד שתאמיני בעצמך, כי את יכולה, ואני לא סתם מנסה לעודד אותך, אלא אני יודע כי כך הדבר. קימים בתוכך כוחות שאין לך אפילו מושג קלוש לגביהם. 3. אם כבר התקשרת- אז כבר קחי את זה בסבבה. אל תהיי נוקשה מידי עם עצמך. סיונוש, יקירה, בהצלחה
אוהב, דויד

סיון b

New member
לכל החברים שלי...

ראיתי את התגובות שלכם עכשיו. רציתי להגיד לכולכם (בלי יוצא מן הכלל) המון המון תודה!!! ואני אפילו יוסיף אייקון
נורא עודדתם אותי במה שכתבתם. ונורא חשוב לי שאני יודעת שאתם כאן, ותומכים בי. זה נפלא! שוב, המון תודה. באמת אוהבת... אתכם........ (אלא מה?) סיון ובנימה אופטימית זו עוד מעט תבוא הברכה...

~דויד~

New member
סיון

אל תרגישי מחויבת לברך אותנו בכל בוקר. עשי זאת רק מתי שבא לך. החיים הם דבר משתנה כל הזמן, ולכן אל תיתפסי לדפוסים קבועים, כיון שבאיזה שהוא שלב הם לא יתאימו עוד. אני שמח שאת מרגישה את התמיכה שלנו בך, אבל את מה שאני כתבתי לך אני ממליץ לך להדפיס ולשמור לעיתות משבר עתידיות. אינני רוצה שתודי לי. אמנם זה נחמד, אבל אם את באמת רוצה להודות לי, הדפיסי ושימרי הודעות כמו שלי, וישמי אותן. אין לי שום אינטרס לקבל ממך דבר. אם אני ארגיש שאת מקבלת את דברי באמת ומישמת אותם, אז אקבל את התמורה האמיתית לעבודתי איתך. אבל כמובן, יש לך בחירה חופשית לעשות כל שברצונך לעשות. ובכל מקרה, וכל שתבחרי יהיה נפלא ונהדר מבחינתי. אוהב מאוד, דויד

סיון b

New member
דויד,

בוקר טוב! דבר ראשון, אני מרגישה צורך להגיד בוקר טוב לכולכם, כמו שאני אומרת לכל האנשים כאן במשרד. הרגל שכזה... חוץ מזה אני אוהבת אתכם אז למה לא? דבר שני, כל ענין התודה, זה שוב כי אני מרגישה צורך להודות. לא, אנילא מרגישה מחויבות, אבל אני כן רוצה אז אני אומרת תודה! קראתי את מה שכתבת. לקחתי לתשומת ליבי. וזה שמור לי בהארד דיסק של הראש. והיישום של מה שכתוב יהיה ההדפסה בפועל. סתם דימוי שכזה, אבל באמת הוצאתי להדפסה את מה שכתבתם כדי להיזכר. כדי לדעת שמה שאני עושה זה בעצם בסדר. כדי לדעת שאני בדרך הנכונה, ושבסוף גם יבוא הטוב. דויד, אני לא יגיד לך תודה, אם ה גורם לך להרגשי לא נוח, אבל אני כן יגיד לך שעזרת לי מאוד. אוהבת המון, סיון

~דויד~

New member
תודה לך יקירה

רק ביקשתי שלא תרגישי מחויבות. זה הכל. אם יום אחד (נניח) לא תרגישי שבא לך להכנס לפורום, אז פשוט אל תרגישי לא נעים. אני שמח שאת מרגישה ומתמידה בברכת הבוקר שלך. זה נפלא. אני מרגיש בנוח עם התודה שלך, ושמח שאני יכול להיות לך לעזר. רק שעצם האפשרות שלי להיות לך לעזר, זאת כבר התודה שלי, הבנת יקירה?

למעלה