camel

camel

יש לי חמישה אלבומים שלהם: the snow goose, mirage, camel, moonmadness, bretahless. השאלה שלי מה האלבום הבא שכדאי לי לקנות של קאמל? אולי מישהו מכיר מוזיקה טובה של להקות אחרות בסגנון של קאמל?

Metheny

Member
יש כמה אפשרויות

אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת על Raindances ו/או Nude. לגבי להקה דומה הייתי ממליץ לך על Focus (ש- Andy Latimer גיטריסט Camel אמר שהיה מושפע מהם). אלבומים מומלצים שלהם זה Moving Waves (שהרוב ממליצים) ו-Focus III (שאני אישית אוהב יותר).

B a z a

New member
A live record מומלץ

אלבום כפול של הופעה חיה שמכיל שירים מ-4 האלבומים הראשונים של הלהקה. אלבום לא רע בכלל. מוזיקה טובה בסגנון קאמל: Caravan - In the land of grey and pink

B a z a

New member
נזכרתי בעוד אלבום

Barclay James Harvest - Live (1974) אלבום הופעה שכנראה יותר טוב מכל אלבום אולפן שהוציאה הלהקה הזאת. מוזיקה די פשוטה אבל מאוד יפה.

מורנא007

New member
האלבומים החדשים

משנות ה- 90 וה- 2000 די מזכירים את החומר הישן והטוב משנות ה-70

epitaph

New member
תלוי...

אם אתה רוצה להשלים את הרצף אז ממליץ ללכת על Raindances. אם על דיסק הופעות מעולה שנותן לך פרספקטיבה חדשה על שירים מוכרים A Live Record המועמד הכי ראוי ואם אתה מעוניין לשמוע איך הם השתבחו עם השנים (או יותר נכון איך לאטימר השתבח עם השנים) אני ממליץ על Rajaz.

SweetSmoke

New member
Great Band - - > Frumpy

It's a combination of Camel, Deep Purple and Uriah Heep get the albums - All will be changed, Frumpy 2 and By the way. Enjoy

למעלה