Camel - הסקר

pinnacle

New member
מי סתמית? תסתמי!

CAMEL היא אחת מלהקות הפרוג החשובות ביותר בכל הזמנים!!!!!

alissre

New member
האמת...

לא יודע הקשתבי די הרבה לסנו-גוז וזה פשוט היה משעמם לי, רוק סטנדרטי (חוץ מהקטע האינסטרומנטלי המבריק שנמצא שם איפשוהו בהתחלה, לא זוכר את השם שלו) , ואחר כך כבר לא היתה לי סבלנות לזה יותר

אין כוח לשטויות האלה

כבר אמרת שפינק פלויד להקה רעה. עכשיו קאמל סתמיים. לד זפלין, מן הסתם, לא שווים אגורה. והביטלס? חרטא. יאללה יאללה, אתה פשוט נהנה להפגין בורות, נכון?

alissre

New member
לא מדוייק

המסע המוסיקלי שלי פשוט לא חייב לכלול את הדברים שנחשבים "חשובים" בעינך או בעיני העולם, מעולם גם לא טרחתי לברר כמה גוגלות כבר מונחות אצלי באוהל, למרות שיש שם לא מעט דברים

אתה חי בעולם הזה, בן אדם

אם אתה חי בעולם הזה, ומתיימר להיות חלק מן התרבות האנושית, אתה לא יכול להשליך לפח דברים כמו ביטלס, זפלין, פלויד או קאמל. אתה פשוט משליך את עצמך החוצה מן התרבות. אתה דופק את עצמך ומעמיד פני חכם. זאת השטות בהתגלמותה.

Liorking

New member
הוא לא שטות

אולי כן כשהוא פוסל להקה חשובה כמו פינק פלויד, אבל אי אפשר להזכיר את קאמל באותה נשימה עם הביטלס, פינק פלויד ולד זפלין.

באותה נשימה אפשר בהחלט

ללהקת קאמל, במסגרת הפרוג, יש חשיבות גדולה. זו להקה מאוד פופולרית, מאוד אהובה, ואחת היחידות שעדיין פועלות.

הפסקה זמנית

לאטימר מתעסק עכשיו הרבה בריאישואים ובדיוידיאים. כשיסיים את כל זה, בוודאי יתכנן סיבוב הופעות נוסף.

FunkyMonk

New member
מה זה קשור?

תסלח לי, אבל קאמל אי אפשר להזכיר באותה שורה עם גדולים כמו פינק פלויד, זפלין וביטלס.. אלו להקות ענקיות גם מחוץ לתחומי הפרוג. קאמל? קאמל!? אתה רוצה להגיד לי שקאמל גדולה לא פחות מפינק פלויד? אתה חייב להתלוצץ. זו, ברייטמן - בורות. אדם שבאמת ובתמים טוען כי קאמל אמורה להימנות עם להקות כגון פינק פלויד, הינו בור בכל מה שקשור למוסיקה, ככל הנראה. קאמל בהחלט אינה סתמית והבחלט השפיעה והיא בהחלט גדולה, אך לא כמו "הגדולות באמת".

מורנא007

New member
לא בטוח שזה נכון לגבי קאמל

כי קאמל לא מפורסמים כל כך בחלק האמריקאי של האוקינוס. אתה מוזמן לחנויות תקליטים בינוניות בערים במרכז ארה"ב (לא ניו יורק שיש שם מבחר גדול), ביטלס, פינק פלויד, גנסיס, יס, אפילו פלאור קינגס .ניתנים לרכישה ללא הזמנה מיוחדת יותר מקאמל.

זה לא כך בישראל

בישראל, למשל, "סנו גוס" נכנס לסדרת הדובדבן (39 ש"ח) ומאז אפשר למצוא אותו בכל חנות, אפילו בצפון-ערד. ואנחנו, כידוע, ישראלים. מלבד זאת, קאמל נכנסה ל"טופ טן" של הפרוג, בתוכנית טלוויזיה מצויינת של ערוץ 4 הבריטי. אין ספר פרוג שלא מזכיר אותם. קאמל הופיעה לאחרונה כ"הדליינר" בפסטיבל נירפסט. ולא צריך לספר לך מי נבחן לאחרונה לתפקיד הגיטריסט עם רוג'ר ווטרס.

FunkyMonk

New member
הוא לא "נבחן"..

הוא צורף. אך מפאת אי אלו סיבות (בכללן העובדה שהקול שלו לא מתאים לשירים) הוא החליט כי לא יצטרף לרוג'ר לטור הנוכחי.

הוא נבחן

רוג'ר בוחן נגנים - וכשזה לא הולך, הוא אומר להם ללכת. זה מה שקרה עם לטימר - הוא ניגן, לא התאים לרוג'ר והלך.

FunkyMonk

New member
לא ממש.

לאחר שלטימר כבר היה חלק מהלהקה ולאחר כמה חזרות - שניהם החליטו (ביוזה של לטימר) שהוא לא מתאים מסיבות כלאו ואחרות. בעצם יכול להיות שאני מבלבל עם מישהו אחר?

למעלה