לא יודע הקשתבי די הרבה לסנו-גוז וזה פשוט היה משעמם לי, רוק סטנדרטי (חוץ מהקטע האינסטרומנטלי המבריק שנמצא שם איפשוהו בהתחלה, לא זוכר את השם שלו) , ואחר כך כבר לא היתה לי סבלנות לזה יותר
המסע המוסיקלי שלי פשוט לא חייב לכלול את הדברים שנחשבים "חשובים" בעינך או בעיני העולם, מעולם גם לא טרחתי לברר כמה גוגלות כבר מונחות אצלי באוהל, למרות שיש שם לא מעט דברים
אם אתה חי בעולם הזה, ומתיימר להיות חלק מן התרבות האנושית, אתה לא יכול להשליך לפח דברים כמו ביטלס, זפלין, פלויד או קאמל. אתה פשוט משליך את עצמך החוצה מן התרבות. אתה דופק את עצמך ומעמיד פני חכם. זאת השטות בהתגלמותה.
תסלח לי, אבל קאמל אי אפשר להזכיר באותה שורה עם גדולים כמו פינק פלויד, זפלין וביטלס.. אלו להקות ענקיות גם מחוץ לתחומי הפרוג. קאמל? קאמל!? אתה רוצה להגיד לי שקאמל גדולה לא פחות מפינק פלויד? אתה חייב להתלוצץ. זו, ברייטמן - בורות. אדם שבאמת ובתמים טוען כי קאמל אמורה להימנות עם להקות כגון פינק פלויד, הינו בור בכל מה שקשור למוסיקה, ככל הנראה. קאמל בהחלט אינה סתמית והבחלט השפיעה והיא בהחלט גדולה, אך לא כמו "הגדולות באמת".
כי קאמל לא מפורסמים כל כך בחלק האמריקאי של האוקינוס. אתה מוזמן לחנויות תקליטים בינוניות בערים במרכז ארה"ב (לא ניו יורק שיש שם מבחר גדול), ביטלס, פינק פלויד, גנסיס, יס, אפילו פלאור קינגס .ניתנים לרכישה ללא הזמנה מיוחדת יותר מקאמל.
בישראל, למשל, "סנו גוס" נכנס לסדרת הדובדבן (39 ש"ח) ומאז אפשר למצוא אותו בכל חנות, אפילו בצפון-ערד. ואנחנו, כידוע, ישראלים. מלבד זאת, קאמל נכנסה ל"טופ טן" של הפרוג, בתוכנית טלוויזיה מצויינת של ערוץ 4 הבריטי. אין ספר פרוג שלא מזכיר אותם. קאמל הופיעה לאחרונה כ"הדליינר" בפסטיבל נירפסט. ולא צריך לספר לך מי נבחן לאחרונה לתפקיד הגיטריסט עם רוג'ר ווטרס.
לאחר שלטימר כבר היה חלק מהלהקה ולאחר כמה חזרות - שניהם החליטו (ביוזה של לטימר) שהוא לא מתאים מסיבות כלאו ואחרות. בעצם יכול להיות שאני מבלבל עם מישהו אחר?