That Skeeter Woman
New member
CALLING CAST
סתם היה לי משעמם ואני כותבת לכם הצעות לקאסט לסרט הארי פוטר מהאתר של קלילה: כל מי שכבר חרש את האתר המעודכן מחדש שלה (הממממ....כולכם??) מוזמן ללכת... הארי פוטר: ברט סימפסון רון וויזלי: אדם ווסט (כל מי שיודע מי זה, שיודיע לי!) הרמיוני גריינג`ר: בריטני ספירס (אני שונאת את הרמיוני, אבל לא עד כדי כך!!) ארת`ה קיט (היא לא *קצת* מבוגרת מידי??) דמבלדור: ג`רי סיינפלד (?) סטיב מרטין (חסר זקן...) שון קונרי (עכשיו, זו בחירה הגיונית!) ג`ורג`. וו. בוש האגריד: יו לורי (המממ) מקגונגל: ברברה עדן (?) ג`וליה לואיס דרייפוס (??) פמלה אנדרסון (???-לא אני המצאתי את זה!!!) וופי גולדברג (הגרסה השחורה, אולי...) לוסי לו (בתור הגירסה הצעירה, היא מצוינת לדעתי! איך לא חשבו על זה קודם?) פאדג`: ג`ייסון אלקסנדר (זה טוב!) ריצ`ארד האטץ` (זה לא!) וולדמורט: קלסי גרמר (??) ג`וני דפ (אח, *בזה* אני תומכת *לגמרי*!!!) סיריוס בלק:טום קרוז
-)) לופין: אמינם (נ-כון! לא ידעתי שהאנשים בצוות האתר שם כאלה חדי אבחנה!) סנייפ: בראד פיט (???) מרלין מנסון (כןןןןןן!!!) דראקו מאלפוי: היילי ג`ואל אוסמונט (מה מאלפוש עשה להם??) מקולי קאלקין (או שלאאאאא!) פליטיק: מייקל ג`ורדן (כ-מ-ו-ב-ן!) דני דה-ויטו (זה עוד בסדר...) ורנון: מל גיבסון (?) ג`יימס: מרטין שין (??) לילי: שירלי מקליין (???) דרו בארימור (????) מולי וויזלי: קייט מוס (הממממ.....מה שתאמרו!) סדריק דיגורי: ליאונרדו די-קפריו (סדריק סבל מספיק, לא??) וורמטייל: פינקי (מפינקי והמוח)-וזו ההצעה הכי טובה פה! קייטי בל-ג`סיקה סימפסון (הממממ.....???) אליסיה ספינט: ג`ניפר לופז (AS I SAID: הממממ....???) הכומר השמן: דרו קארי (חחח) הליידי האפורה: המלכה אליזבת` (טו-וב!) מאד איי מודי: אלמר פאד
-)) חניבעל לקטר
-)
) מר אוליבנדרס: ג`ים קארי
-()) טרילוני: מנדי מור ( Nם NO NO!) מדונה (כןןןןןןן!) וזהו...אני ממש אומללה אם העתקתי את כל העמוד....טוב, לא את כו-לו....נה, מילא....I`M B-O-R-E-D!!!!! בביי! -ליאת-
סתם היה לי משעמם ואני כותבת לכם הצעות לקאסט לסרט הארי פוטר מהאתר של קלילה: כל מי שכבר חרש את האתר המעודכן מחדש שלה (הממממ....כולכם??) מוזמן ללכת... הארי פוטר: ברט סימפסון רון וויזלי: אדם ווסט (כל מי שיודע מי זה, שיודיע לי!) הרמיוני גריינג`ר: בריטני ספירס (אני שונאת את הרמיוני, אבל לא עד כדי כך!!) ארת`ה קיט (היא לא *קצת* מבוגרת מידי??) דמבלדור: ג`רי סיינפלד (?) סטיב מרטין (חסר זקן...) שון קונרי (עכשיו, זו בחירה הגיונית!) ג`ורג`. וו. בוש האגריד: יו לורי (המממ) מקגונגל: ברברה עדן (?) ג`וליה לואיס דרייפוס (??) פמלה אנדרסון (???-לא אני המצאתי את זה!!!) וופי גולדברג (הגרסה השחורה, אולי...) לוסי לו (בתור הגירסה הצעירה, היא מצוינת לדעתי! איך לא חשבו על זה קודם?) פאדג`: ג`ייסון אלקסנדר (זה טוב!) ריצ`ארד האטץ` (זה לא!) וולדמורט: קלסי גרמר (??) ג`וני דפ (אח, *בזה* אני תומכת *לגמרי*!!!) סיריוס בלק:טום קרוז