CALL ME / BLONDIE

turrican

New member
CALL ME / BLONDIE

אף אחד לא שם לי שיר אז החלטתי להשמיע לכם שיר ישן נושן של להקת בלונדי הבריטיים בהנהגת דבי הארי אחת מסמלי הסקס באותם ימים - כן! יותר ממדונה ושות´. תגידו מישהו בכלל נמצא בפורום היום חוץ מאלאדין המתמיד?
Color me your color baby, color me your car Color me your color darling, I know who you are Come up off your color chart I know where you´re coming from Call me (call me) on the line Call me, call me any any time Call me (call me), I´ll arrive You can call me any day or night Call me Cover me with kisses baby, cover me with love Roll me in designer sheets, I´ll never get enough Emotions come, I don´t know why Cover up love´s alibi Call me (call me) on the line Call me, call me any any time Call me (call me), I´ll arrive When you´re ready we can share the wine Call me Ooh ooh ooh ooh ooh, he speaks the languages of love Ooh ooh ooh ooh ooh, amore, le chiamami, chiamami Ooh ooh ooh ooh ooh, appelle-moi, mon cherie, appelle-moi Any time, any place, anywhere, anyway Any time, any place, anywhere, any day Call me (call me) my love Call me, call me any any time Call me (call me) for a ride Call me, call me for some overtime Call me (call me) my love Call me, call me in a sweet design Call me (call me), call me For your lover´s lover´s alibi Call me (call me) on the line Call me, call me any any time Call me (call me) Oh call me, ooh ooh ah Call me (call me) my love Call me, call me any any time​

אלאדין המתמיד?

באמת חסרים לי אלפא, אמא זולו (איפה את?) וכל האחרים!!! ולעניינינו, דווקא call me היה הלהיט היחיד של בלונדי שנכתב עבורם על ידי רכש זר (ג´ורג´יו מורודר?) והוא אכן פחות אהוב עלי (למרות שמן הסתם הוא הלהיט הכי גדול שלהם, חוץ מאולי heart of glass). כבר כתבתי בעבר שהקול של דבי הארי באותה תקופה נורא סקסי: מזכיר לי קול של מישהי שמתעוררת בבוקר אחרי לילה של סקס אדיר בין סדיני קטיפה, צברה שעתיים של שינה, ולפני שהיא ממשיכה בסקס היא כבדרך אגב שרה לעצמה פזמון קטן בדרך למקלחת. אגב, אותה דבי הייתה תקופה מסויימת שפנפנית פלייבוי ורקדנית אירוטית. השיר של בלונדי שהכי אהוב עלי הוא atomic, שבו דווקא דבי שרה פחות מהרגיל (כל האמצע אינסטרומנטלי), אבל שרה פשוט נהדר. השיר עצמו, אגב, מתנהל ממש כמו משגל (מותר לכתוב את המילה המפורשת): במילים, בקצב, בשינויים המוזיקליים. אירוטי באופן מטריף. הרבה יותר מהסקס הבוטה של מאדונה (אישה גסה, לדעתי).

turrican

New member
נכון - Atomic שיר נפלא

מסכים עם מה שאמרת עם Atomic ,ראיתי ב-VH1 הופעה חייה של בלונדי בשנות ה-80 ב- Beat Club ויש שירים שפשוט כיף להאזין לה לא רק בגלל הקול הסקסי והמראה הסקסי אלא הקלילות שהיא שרה. כן..כאילו העירו אותה באמצע הלילה לשיר.. בלי שום מחוייבות לאף איש אלא בשביל הכיף המטורף שלה. אני אוהב גם את המעברים בשיר ,שיר יוצא דופן ללהקה.

pimpf

New member
אהבתי את מה שאמרת...

כאילו העירו אותה באמצע הלילה לשיר. כ"כ נכון... Atomic- האהוב עליי

turrican

New member
אוהו..סופסוף מישהו מגיב בפורום

ואוו..לא מאמין שהיום היה יום כה יבש בפורום.. נכון שטורה לקחה קצת חופש מהאינטרנט אבל איפה כולם? מזל שאת מצילה קצת את המצב..אלו השעות שלך..אה??

pimpf

New member
כן, מה לעשות...

יוצא שאני "מתבודדת" בפורום... בכל אופן, שלחתי לך מסר... תגיד לי מה דעתך
חפי

למעלה