CACHE

udiko

New member
CACHE

אני רוצה להשתמש ב CACHE למצב הבא: יש דף article.aspx?id=xxxx ששולף מאמר ע"י ID הדף הוא חלק מהאתר ולכן מכיל גם אזורים עם בנארים לא ניתן להשתמש ב CACHE בגלל הבנארים הרנדומליים ולכן נשאר אפשרות של CACHE לאוביקט איך אפשר לעשות CACHE לאוביקט DATASET אבל שיהיה תלוי גם ב REQUEST ID ? לפי מה שהבנתי אין אפשרות VaryByParam ב CHACHE של אוביקט אז חשבתי על הדבר הבא: Cache.Insert( "article" + Request.querystring("id"), someItem ); יש דרך אחרת?

xx

New member
פתרון פשוט ...

זה להשתמש ב USER CONTROL ושבתוכו תיהיה הכתבה... ה CACHE יהיה לפי פרמטר המספר שתעביר ל"דף הראשי"
<%@ Control Language="vb"..... <%@ OutputCache Duration="1000" VaryByParam="id" >​
אם זה לא יעבוד לך לפי פרמטר בתוך USER CONTROL אז תשתמש ב
<%@ OutputCache Duration="1000" VaryByParam="None" VaryByCustom="ID"%> and in global asa Public Overrides Function GetVaryByCustomString(ByVal context As System.Web.HttpContext, ByVal custom As String) As String Select Case custom Case "id" end select end sub​
ב GLOBAL ASA אז תוציא את ה REQUSET של הדףף..... מקווה שעזרתי וזה מובן כי ההסבר שלי ממש חלקי...

udiko

New member
כלומר לבצע cache על USER CONTROL

אבל מה יקרה ברגע שגולש יוסיף תגובה ? צריך למחוק את אזור תגובות הגולשים ולבנות מחדש במצב זה, הזמן רענון X על דף לא יעזור אלא אני צריך דרך ידנית לבצע מחיקת הקאש ועדיין כתלות ב ID

למעלה