CA

נועהב1

New member
CA

שלום לכולן עשיתי השבוע בדיקת CA ויצאה לי תוצאה 23.1. מישהי יודעת ה המשמעות של זה? מהקובץ המצורף הבנתי שאם זה נמוך מ- 35 אז אין סיכון לממאירות (נו, לפחות מזה ניצלנו..) מה עוד? תודה, פשוט יעביר את הסופ"ש יותר רגוע, כי הרופאה רק ביום שני (מתחילה מרפאת פיריון) בהצלחה!!!

מיכל235

New member
התוצאה תקינה

גם CA125 מעל 35 לא מצביע בהכרח על ממאירות, לרובנו יש CA125 גבוה בגלל האנדו ובלי שום קשר ללמאירות. CA125 גבוה יכול לאשר את האבחנה כי מדובר באנדו' עוד לפני הלפרוסקופיה אשר נותנת את האישור הסופי לכך. אך על פי מה ששמעתי ישנן בנות עם אנדו' וה- CA125 שלהם בכל זאת תקין.

יול6

New member
מנצלש"ת- בדיקת CA

בבדיקות דם שעשיתי יצא CA 34.6 ו-CEA יצא 0.5. אז את CA אני מבינה, אבל מה זה CEA?

מיכל235

New member
קצת הסבר

למיטב ידיעתי ומתוך ידע כללי (בעבר הייתי מזכירה רפואית במעבדה): CEA זו בדיקה שיכולה להצביע על גידול ממאיר בגוף, אך לא מרמזת היכן הוא נמצא. CA125- מתייחס בעיקר לשחלות CA19.9 - מתייחס ללבלב CA15.3 - מתייחס לשד

אוזנית

New member
היי מיכל

מקווה שאת חשה בטוב. קראתי את מה שכתבת על נקסין ומשככי כאבים. גם אני נטלתי בצעירותי הרבה נקסין, נפרוקסי, אדקס ושאר ירקות. היום אני "מסתממת" לי באופטלגין נוזלי והוא הרבה יותר יעיל לי מהרעלים האחרים. ממליצה לך גם לנסות (אם לא ניסית כבר) שיאצו ודיקור סיני. אני עושה את זה כבר שנתיים בערך יחד עם המלצות לתזונה (סבירה ולא
) בימים הקשים. זה לא פותר אבל עוזר. תרגישי טוב.

מיכל235

New member
היי אוזנית

תודה אני מרגישה טוב, המכשפה חלפה לה
. יש לי עוד כאבים באגן, כנראה מההידבקויות שיש לי שם, אבל לא משהו שמצריך לקחת כדורים. דיקור סיני ניסיתי בצעירותי, לא עזר לי בכלל. אופטלגין אני לוקחת תמיד רק לכאבי ראש (כי אקמול ואדוויל בכלל לא משפיעים עליי). את האמת אני גם מפחדת לקחת משהו שהוא פחות חזק מנקסין לכאבי המחזור, בגלל הכאבים הנוראים שזכורים לי מצעירותי, אני יומיים לא הייתי מתפקדת ומתפתלת מכאבים ושום דבר לא עזר לי עד שגיליתי את הנקסין. הנקסין מאוד עוזר לי ואיתו אני יכולה לתפקד כמעט כרגיל, ואני לוקחת רק ביומיים הראשונים של המחזור (היום השני הוא תמיד הכואב ביותר). תודה

lee E

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif

מניסיונכן, על מה יכולה להעיד עלייה של CA_125, תוך שנה, ממספר של כמה עשרות..לכמה מאות?...הרבה מאות...

נעמי 17

New member
שהדיכויי לא משהוא.

כמה מאות? אני הגעתי כבר ל 800 בעבר. וזה היה אנדו.

נעמי 17

New member
ומה את לוקחת לדיכויי האנדו?

אז ככה היה אצלי, התוצאה היתה סביבות ה 800. עשיתי בדיקת דם , ואז קיבלתי דקא. אחרי 20 יום +- עשיתי בדיקה חוזרת. מ800 ירד ל 82. איזה הבדל משמעותי..... אם את על גלולות כנראה שהן לא עושות את העבודה.

lee E

New member
כרגע יסמין ודי ברור שהן לא עושות אתהעבודה.

אני אמורה בקרוב לעבור לטיול אחר ומקווה שזה יגרום לשינוי.

למעלה