C15 או רנו אקספרס?

ההגיוני

New member
C15 או רנו אקספרס?

דיזל. מה עדיף? היתרון הניכר בC15 הוא הדלת צד (אני הולך להשתמש ברכב גם כמשפחתית) האם יש יתרון ניכר באמינות של האקספרס על הC15?

© DrorZi

New member
למיטב ידיעתי כן

החיסרון היחיד שאני רואה לאקספרס הוא חוסר דלת הצד אך יתרונותיו (יחסית ל C15) הן בכל תחום אחר. לא שהאקספרס כזו טובה, היא הכי פחות גרועה מבין הקבוצה (ולכן גם הכי נמכרת והכי שומרת על ערכה) הזו.
דרור זי.

fazer

New member
מצד שני, אולי C15

אל תשכחו שה C15 זו בעצם סיטרואן ויזה, ושלסיטרואן ויזה היה דגם שנקרא mille pistes, כך שלבעלי C15 יש אפשרות, לפחות תיאורטית, להעביר מכלולים מ"אלף המסלולים" למסחרית שלהם וליצור C15 אלף מסלולים...
(ולמי שלא הבין, כל הכתוב נאמר בנימה מבודחת של שעה 3 לפנות בוקר)

Booly

New member
נסעתי על שתיהן מספיק והנה דעתי

אז ככה ה- C15 היא ממש לא נוחה וכסא הנהג אפילו לא מתקפל כדי שיהיה נוח להכנס אחרורה, אגב הדלת הצדדית יוצרה כתוצאה מדרישת הצבא בזמן שהוא רכש אותה (וכמדומני זה נעשה בארץ אבל אני יכול להתחייב לזה) והרכב הוא פשוט זול במלוא מובן המלה ומ ת פ ר ק ת !!! מצד שני נסעתי על אקספרס חברה וכמה שקרעו אותה היא לא הייתה מפורקת כמו אותה C15 בבעלות פרטית (יד ראשונה עדיין), המנוע של האקספרס היה דיזל אבל נסעתי גם על אקספרס בנזין והוא היה הרבה יותר יעיל מה- C15 ושלא נדבר על הנוחות כי לדעתי הכסאות של האקספרס היו הרבה יותר נוחים וגובה הישיבה באוטו הוא נורמלי (יחסית ל-C15). האקספרס זה בעצם על בסיס הרנו 5 ולכן ניתן לראות הרבה דברים חופפים חוץ מהמנוע שהוא בעצם האנרג´י 80 שהיה בקליאו, ברנו 19 ובמגאן הראשונות שהגיעו עם מנוע 1400. אני אישית רואה המון יתרון של האקספרס על ה- C15 חוץ מהדלת הצדדית אבל בגלל כל החסרונות של ה-C15 לא הייתי לוקח אותה למרות הדלת הצדדית ולמרות היות הרכב רכב משפחה. זו דעתי האישית בלבד.

למעלה