c++

efi057

New member
c++

מה ההבדל בין C לC++? ועל מה נבחנים בבגרות על C או על C++?

zontar

New member
ההבדל בין C חל ++C....

עקרונית ++C היא פיתוח של שפת C ויש בה תוספות רבות מלבד לשינויים קלים בפקודות כגון CIN/COUT במקום SCANF/PRINTF . התוספות הם בעיקר במחלקות(CLASS) ובתכונת התורשה. (בטח יש עוד תוספות שלא כתבתי) בנוגע לבגרות--->אין לי מושג.

Acid454

New member
בבגרות

בבגרות נבחנים על C בלבד. בחלק השני של הבגרות שעושים בכיתה יב´, צריך לבחור איזה פרק ללמוד (כמו אוטומטים, אסמבלי, נומריקה) ואז אחת האופציות היא C++

The_Mighty_Perr

New member
ומה בנוגע ל...

בס"ד מה בנוגע לרב-צורתיות, או שזה לא נחשב??? השינוי הגדול הוא ש-CPP הינה שפה מונחית-עצמים, בניגוד ל-C שהיא שפה פרוצדולרית... תוספת נוספת היא תבניות(Templates)... יש עוד כמה דברים, אבל בגדול - זה מה שחשוב... CIN, ו-COUT הן מחלקות - לא פקודות ה->> ו-<< הם אופרטורים שמועמסים עבור המחלקות האלו... בברכה...

אלדד26

New member
איפה זה ששאל למה אני לא אוהב עברית?

רב צורתיות?! תבניות? מועמסים? מחלקות? דייייייייייי! המונחים האלו הם מונחים *טכניים*. בדיוק כמו שכותבים את האות פאי כשמחשבים קוטר ושטח של עיגול, ככה צריך לומר CLASS ו - POLYMORPHISM.

zontar

New member
לפי דעתי צריך בכלל לבטל את העברית

לחלוטין
ואני לא צוחק
(או שכן
)

אלדד26

New member
לא צריך לבטל את העברית,

אבל כשמדובר במושגים טכניים, לא חייבים לדבר בשפת האם. מישהו פה יודע אם בהונגריה, הודו או יפן תרגמו את המושגים הטכניים לשפת האם? אני בספק.

The_Mighty_Perr

New member
חחחחחחחחחחחחחח

בס"ד אני כותב בתיבת טקסט, לא בוורד... וכשאני משחק עם משפטים מורכבים עם עברית אנגלית ומספרים, יוצא בלאגן אחד גדול - זו הסיבה שאני משתמש בעברית... בברכה... או...ועוד משהוא אני נשמע חכם יותר ככה....
LOL

למעלה