C.R.E.A.M. 1X04

ברודי

New member
C.R.E.A.M. 1X04

איזה פרק לשליטה.! כל כך... כל כך מצחיק. וענק. שיואו וג'סיקה, כשהיא נכנסת עם הבגד הזה. פאאאאק. היא נראית טוב.! גם לוגן נראה היום ממש ממש טוב
אההה ובקאזינו שמקס עושה- And playing that game with the ball that spins. I forgot what it’s called. בכלל הקטע עם הקאזינו שלט.. איך שהיא משחקת אותה מטומטמת. Last week this one bet she could shoot her thong the farthest and won fifty bucks ו- Is that the game where you take your clothes off when you lose וכשהיא נותנת עצות לסינדי ואז- Oh, sorry. Is it all right if we help each other? I’m just remembering now--this is that really confusing game with all those different cards...which is probably why I always end up with no clothes on. חחחח מתאים לה תפקיד הפוסטמה. מצד שני, המבט שלוגן דפק עליה כשהיא תיארה את המיקרופונים שהיא הייתה צריכה לשתול בדירה של העוזרת של נתן. זה היה נראה כאילו בדיוק בנקודה הזאת הוא מתאהב בה
אההה וגם מצחיק איך שמקס מכסחת את הבחורים האלה וסינדי לא רואה ואז מקס עושה לה שהיא שלטה וסינדי עושה לה- נאאה גם את היית בסדר (ככה זה היה נשמע אם זה היה בעיברית
) וכמובן הפלאשבקים שממש ממש מוסיפים לסידרה. זה עושה את הסיפור מעניין יותר. וזה נחמד לראות קצת מהחיים שלהם פעם, ואיך הם מתייחסים לדברים שלנו נראים בנאליים. אחחח פרק טוב.!!!!

Nitzan122

New member
פרק מדהים!

פעם ראשונה שאני רואה אותו בטלוויזיה זה היה כל כך קורע אהבתי שסינדי אומרת C.R.E.A.M., baby, C.R.E.A.M. Cash Rules Everything Around Me. איזה תרגום דפוק היה לזה בעברית... היה ממש מצחיק איך שמקס שיחקה את המפגרת וסקטשי היה סתום ומצחיק כהרגלו ומחר
היא פוגשת את זק!!!!! כשהוא עוד נחמד ולא מנסה להרוג את לוגן... אני אוהבת את הפרק הזה!

aj23

New member
אני מ-ת על ג'סיקה אלבה!

בוא'נה היא פשוט פצצה. כולם באינטרנט מתלהבים דוקא מהפרק הקודם עם השמלה האדומה האגדית אבל לדעתי בפרק הזה עם הקזינו היא הכי לוהטת!!! אם למישהוא יש תמונות שלה בקזינו שישים בפורום!

aj23

New member
גם לפני זה מתתי עליה...

אבל עכשיו זה מוסיף לה נקודות אצלי.. כדאי לי להתחיל איתה? לא יודע - מראים את ג'סיקה בתמונות עם מלא מוזרים. אני לא מוזר - אז ככה יהייה לה שינוי. אולי היא תצא איתי.

aj23

New member
תודה!

נראה לי שאני אומר בשם כולם פה תודה! אם יש עוד את מוזמנת להשים!

QueenMaria

New member
רק אתמול הבנתי את הקטע עם

הC.R.E.A.M שסינדי המקורית הסבירה.

אהבתי את הקטע עם הבלון../images/Emo65.gif

זה הפרק שזכרתי הכי טוב עד עכשיו. שמקס וסינדי היו בקיזינו זה היה ענק וגם שסקצי היה תלוי בלי הבגדים שלו היה מצחיק הציטוט האהוב עלי היה: SKETCHY: Your parents must have been terrorists, ‘cause you guys are the bomb

Omega Dark

New member
......

היום ראיתי את הפרק הזה בסטאר וורלד ורציתי לשאול עם מישהו יודע איך קוראים לשיר שמושמע בזמן שמקס וסינדי נמצאות בקזינו ומנצחות??

למעלה