C#, Exchange ו outlook

who is eli

New member
C#, Exchange ו outlook

שלום, אני רוצה לעשות משהו כזה : משתמש מכניס שם של אדם, השם לא חייב להיות מלא, לוחץ על אישור, והתוכנה מחזירה ערך כלשהו אחר שם אותו אדם לאחר שזהתה אותו. אז הרעיון הוא לעבוד מול שרת exchange. ניסיתי להתשמש באובייקט mapi [בנתיים רק חפשתי ולא ממש מצאתי תשובה למה שאני צריך..] אז איך אני מבצע פעולה שבודקת שם [לא בהכרח מלא] (כמו Ctrl + K באאוטלוק) ומחזירה לי ערך אחר של אותו אדם כאשר הכל שמור כבר על שרת ה exchange.. תודה לעונים :)

עידו פ

New member
אם לא אכפת לך שאני שואל

למה ללכת על פתרון מורכב כמו exchange ? מה לגבי תחקור active directory ?

who is eli

New member
זו גם הייתה אופציה..

פשוט הסתכלתי יותר לכיוון של exchnage, כי ב AD הוא לא בטוח ימצא מה שאני רוצה או עניין של הרשאות .. בכל מקרה, גם AD יכול להיות פתרון טוב.

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה?

באובייקטי MAPI תוכל להשתמש ב-Recipient.Resolve כדי להשיג משם תצוגה את כתובת המייל.
Recipient tempSender = outlookNamespace.CreateRecipient(curDisplayAddress); bool doesExist = tempSender.Resolve(); if (doesExist) Console.Writeline("{0} resolved to {1}", tempSender.Name, tempSender.Address);​
תודה לאפרת ברק על העזרה באובייקטי MAPI.

who is eli

New member
אוקיי זה עובד, אבל..

אם אני מכניס שם של מישהו, ויש רק מישהו אחד כזה, אז זה מחזיר לי true, אבל אם יש כמה אנשים בעלי אותו שם, או שאין כזה משתמש כלל זה מחזיר false, איך אני יכול לעשות ככה שהוא יתן לי לבחור איזה משתמש אני רוצה במידה והוא מוצא כמה משתמשים בפונקציית ה Resolve ?

למעלה