c drivers

Mr Boggy Man

New member
c drivers

או יותר נכון יש לי בעיה בinclude שאלתי מישהו והוא אמר לי שזה כנראה בעיה בדרייברים אצלי למה הוא התכוון ויותר חשוב, איך אני מסדר את זה???

Mr Boggy Man

New member
בשפת c זה אומר שזה לא מוצא

את הinclude (cannot open stdio.h bla bla...) ומישהו אמר לי שזה בעיה עם הדרייברים...

נימ נים

New member
הגדרות

כבנראה בעיה בהגדרות של מיקום סיפרית הinclude שלך צריך כנראה לעדכן את המיקום הספריה תלוי עם איזה קומפיילר אתה משתמש אם אתה לא יודע להתעסק עם ההגדרות והקומפיילר שלך נמצא בכונן אחר מc:/ אתה יכול פשוט לנסות להעתיק את הסיפריה של הקומפיילר ל c:

Mr Boggy Man

New member
נמצא בכונן c

והמיקום מדוייר למדי... מדוייק להפליא.. פשוט זה המיקום... וזה עדיין לא עובד

נימ נים

New member
פעם....

קרה לי משהו דומה שפתאום אף תוכנית לא התקמפלה למרות כל שינויי ההגדרות אז... פשוט מחקתי את הספריה של הקומפילר והעתקתי אותה מחדש ממקום אחר (לגמרי) שיניתי את ההגדרות כמו שמתאים לי וזה עבד בהצלחה

נימ נים

New member
זאת אומרת ש...

את התוכנה של הקומפיילר כמו כשאם לא יודעים לפתור בעיה בwindows אז הפתרון היחיד הוא לפרמט ולהתקין מחדש בדיוק אותו הדבר להעתיק מחדש את הקומפיילר ממקור אחר מחבר או מCD אם יש לך

נימ נים

New member
בהנחה שהקומפיילר שלך עובד תחת

דוס אם לא אז פשוט צריך להסיר אותו ולהתקין מחדש

Mr Boggy Man

New member
עשיתי זאת...וזה לא עבד

טוב אני אקח מהמורה שלי בקורס את התוכנה שאנחנו משתמשים איתה שם...ואבדוק אם זה עובד...תודה בכל אופן

galh

New member
לא קשור לדרייברים

באיזה סביבת עבודה את עובד? בגדול, תוודא שיש לך את הקובץ שהקומפלייר מתלונן עליו, תזכור באיזו מחיצה הוא נמצא ותבדוק שההגדרות של סביבת העבודה של ספריית ה- INCLUDE מצביעות לאותו מקום. רעיון אחר... אתה אמור לכתוב:
#include <stdio.h>​
ולא:
#include "stdio.h"​
כאשר אתה מכליל קובץ מהספרייה הסטנדרטית.

dogood

New member
גם לי הייתה בעיה דומה ופתרתי../images/Emo122.gif

אותה ע"י שינוי שם הסיפריה ל -C:\ TC זה קרה למרות שההגדרות היו נכונות. אין לי הסבר לזה (ואם למישהו יש אז אני ישמח לשמוע) ואני לא המקרה הראשון שאני מטפל בבעיה בצורה הזו.

למעלה