#C משולב עם javascript

shiptz

New member
#C משולב עם javascript

יש לי קוד ב- ASP.NET שמשלב בתוכו javascript ואני לא יודע איך לתפוס את הערכים המוחזרים. Page.RegisterOnSubmitStatement("submit", "javascript: return confirm('האם לבצע ניתוק ?');"); איך אני מפנה לביצוע קוד שיתבצע בלחיצת OK ? איך אני מפנה לביצוע קוד שיתבצע בלחיצת Cancel ? איך אני יודע מה המשתמש בחר ? תודה על העזרה ולילה טוב :)

ruthnis

New member
צריך להבדיל בין קוד בלקוח וקוד בשרת

היי: אחד מהנושאים שהכי מבלבלים הוא מה מתבצע בשרת ומה מתבצע אצל הלקוח, מה עובד לשרת ואיך עובר לשרת. כדי לעבור לשרת יש 2 דרכים: POST או QUERY. הראשון הוא מה שבא מהטופס (FORMׂ) והשני מה שבה בשורה של ה-URL אחרי ?. אם אתה צריך להעביר נתונים והשאלה היא קשורה למשהו שבטופס, אתה יכול להגדיר בתוך הטופס שדה לא נראה (HIDDEN) , קוד ה-JAVASCRIPT מעדכן את ערך השדה וקוד ה-JAVASCRIPT עושה SUBMIT לאותו טופס. אם אתה לא צריך להעביר נתונים, בתוך ה-JAVASCRIPT אתה יכול לתת פקודה של LOCATION ואז לפי התשובה אתה יכול לבחוד דף חדש: document.location="mynewpage.aspx?myanswer=yes" בהצלחה,

shiptz

New member
ואחרי זה ?

אחרי שהפרדתי בין הקוד בשרת לקוד אצל הלקוח - איך אני יודע על איזה כפתור הוא לחץ ? ואיך אני מפנה את הקוד למקום המתאים ? לא צריך להיות איזה משפט if בסגנון if(OK) then ... else if (cancel) then ...

ruthnis

New member
דוגמה של JAVASCRIPT

Sample of sending with querystring. This function is called with the onClick event on a button object.
<script language="Javascript"> <!-- function dodel(nRecId) { if (confirm("Delete ?")) document.location="dodel.php?recid="+nRecId+"&location="+document.location+"&table=BudgCustomer"; } //--> </script>​

למעלה