By Popular Demand 2 שובה של הבחירה

By Popular Demand 2 שובה של הבחירה

הליידי ואני החלטנו לחדש את ימי המשחק המופלא שהביא לפורום גרימבל גרמבל הגמד הביתי שלנו, והפעם בהנהלה חדשה, אז פתחנו יוזר משותף שייוחד למשחק. לפני שנתחיל, הנה החוקים: 1. מידיי שבוע נפרסם תחת היוזר הזה 5 הגדרות. 2. יש להשיב באמצעות שליחת מסר ליוזר LadyG והניבלונגים, ולא לשום יוזר אחר, בעיקר אתם מתבקשים שלא לשלוח תשובות מעל גבי הפורום. 3. יש לבחור בתשובה שלדעתכם תזכה למספר הקולות הרב ביותר, כלומר התשובה הכי פופלרית, כך שיש לקלוע למכנה המשותף הרחב ביותר. 4. ככל שיותר אנשים ישלחו תשובות זהות לשלכם כך יגדל מספר הנקודות שתקבלו על השאלה. לדוגמא אם ההגדרה היא:" אגדת רוק ישראלית" ושמונה גולשים שלחו את התשובה "אריק איינשטיין" כל אחד מהם יקבל 8 נקודות. 5. בנוסף אנחנו נבחר שתי תשובות שלנו, מי שיבחר תשובה זהה לאחת מהתשובות הללו מספר הנקודות שלו יוכפל. 6. בניגוד למשחק של גרימבל, תשובה שאינה עונה על ההגדרה, תקבל נקודה אחת בלבד, גם אם יותר מגולש אחד בחר בה. לדוגמא: התשובה: "איאן אנדרסון" כתשובה להגדרה "אגדת רוק ישראלית" לא תזכה את השולח ביותר מנקודה אחת גם אם גולשים נוספים שלחו את אותה תשובה 7. בסוף השבוע נכתיר מנצח שבועי, וכל הנקודות יצטברו למנצח עד סוף החודש, אז נכריז על מנצח חודשי, בסוף החודש יערך גם ספיישל By Unpopular Demand בה יתהפכו החוקים, מידיי פעם נעשה ספיישלים שיקדשו לאמנים או תפעות מסוימת. טוב כתבתי יותר מידיי, אז בהודעה הבאה תמצאו את הגדרות השבוע הראשון

By Popular Demand 2 שבוע ראשון

לפני ההגדרות של השבוע אני רוצה להדגיש שאת התשובות יש לשלוח במסר בלבד ליוזר LadyG והניבלונגים לא ליוזרים הספציפיים שלי ושל הליידי ובמיוחד לא מעל גבי הפורום. בהצלחה: 1.אלבום של deep purple 2.להקה פסיכדלית מקליפורניה. 3.שיר מחאה מהסקסטיס. 4.שיר של הביטלס בביצוע של אגדת רוק אחרת (שם השיר ושם המבצע). 5.קאבר שהביטלס עשו ליוצר אחר. את התוצאות נפרסם ביום חמישי הבא, אז גם נפרסם הגדרות חדשות

ThePiper

New member
תבורך היוזמה המשותפת ../images/Emo13.gif

כל הכבוד שהחזרתם את המשחק הכיפי הזה. הפעם אני אנסה להגיע למקום יותר טוב מ-11

Paranoid Y

New member
יאיייי ../images/Emo24.gif איזה כיף ../images/Emo13.gif

עכשיו מצאתי לי עיסוק לימי הקיץ השורפים האלה, לחקות לתשובות!! הפעם אתם לא צריכים להתאמץ, המנצח כבר ברור מעשיו

אני צופה קרב צמוד

בעיקר בין רית'ם לגרימבל, כשגם לנוש והלס יהיה מה להגיד בעניין ואולי נזכה גם להפתעות מכיוונים חדשים???

ThePiper

New member
משם מה תמיד יש לי מזל רע בדברים...

האלו. לליידי/הלסי. באיזו שעה החידון מחר? בשעה הרגילה?

LadyG

New member
ולפי התשובות שלך יואב

כבר בסיבוב הראשון....יש לך מה להגיד

ThE RhythM

New member
I'm Back In Town../images/Emo98.gif

סתם, אין מצב שיהיה לי מזל כמו הסיבוב הקודם :)

LadyG

New member
רית'ם...דאגתי../images/Emo13.gif

תיבת המסרים מחכה למסר ממך. ולגבי המזל....אל תשכח שלא אנשוף הפעם בעורפך.

ThE RhythM

New member
כן, אבל

הפעם גרימבל משחק (טם טם טם) ונראה לי שהפעם כולם הרבה יותר בעניין. וברגע שאני אצליח להחליט על אחד מזיליארדי הקאברים לביטלס אני אשלח, דונט וורי (בי האפי).

LadyG

New member
הי וונדר

כמעט כמו לגרימבל. תסתכל למעלה ותראה יוזר משותף LadyG והניבלונגים. לתחץ עליו ותשלח לשם מסר. מחכה בקוצר רוח.

LadyG

New member
וונדר יקר....

מה לא ברור? בוא נקרא ביחד את שאלה 5 - קאבר שהביטלס עשו ליוצר אחר...הביטלס, בעיקר בתחילת דרכם ביצעו שירים, שכתבו אחרים. תרשום שם של שיר שלא נכתב ע"י לנון ומקרני וגם לא על ידי האריסון וגם לא על ידי רינגו....בסדר?

למעלה