BUZZER BEAT

Gitana

New member
BUZZER BEAT ../images/Emo91.gif

בסוף השבוע האחרון האתר ממנו אני מורידה את הכתוביות לסדרות הקוריאניות קרס אז ניצלתי את ההזדמנות בשביל לצפות בסדרה יפנית ומאוד נהניתי ממנה אז רציתי לשתף אתכם ולכתוב עליה
BUZZER BEAT היא סדרה יפנית בת 11 פרקים ששודרה ביפן במהלך חודשים יולי עד ספטמבר בערוץ FUJI TV. הרייטינג הממוצע עמד על 14.3%...אין לי מושג אם זה נחשב לרייטינג גבוה או לא אבל בלי קשר לרייטינג, אני מאוד נהניתי מהסדרה. העלילה:
קמייה נאוקי הוא שחקן צעיר בקבוצת כדורסל למקצוענים
. בגלל חוסר הבטחון שלו והיותו בחור שנוטה להישבר תחת לחץ הוא לא מגיע להשגים גבוהים במיוחד ולא מצליח להראות את כישוריו האמיתיים. חלומו הוא להפוך לשחקן כדורסל מצליח ואהוד. שירקאווה ריקו היא בחורה חזקה בעלת מוטיבציה גבוהה שאוהבת מוסיקה קלאסית וחלומה הוא להפוך לכנרית מקצועית ומצליחה.
הגורל מפגיש בין נאוקי וריקו כשזו מוצאת את הפלאפון שלו אותו נאוקי שכח באוטובוס. הם הופכים לחברים טובים והקשר הידידותי ביניהם הופך לאהבה.
יחד עם זאת, לפני שנאוקי הכיר את ריקו הוא רצה להינשא לחברה הנוכחית שלו איתה הוא נמצא כבר שנתיים. בנוסף לכך, העניינים רק הולכים ומסתבכים כאשר המאמן של נאוקי מתאהב בריקו אף הוא
. לצפייה און ליין:
http://www.mysoju.com/buzzer-beat/ דעה אישית:
סוף סוף אחרי שאין ספור פעמים קראתי על "יאמפי" יצא לי להתרשם מהשחקן הזה ומאוד אהבתי את המשחק שלו!
זה כבר השחקן היפני השני שיוצא לי להכיר בסדרות היפניות (הראשון היה כוכב "מיי בוס מיי הירו") ואת שניהם מאוד אהבתי. גם השחקנית הראשית הייתה מאוד חמודה...היה בה משהו שהזכיר לי כמה פעמים את מאיה בוסקילה
...גם היא כמו יאמפי שיחקה מצויין ובצורה מאוד משכנעת
. גם הדמויות המשניות שיחקו מצויין ואהבתי את שיר הנושא הן בגרסה הקצבית והן בגרסה היותר שקטה. אני לא יודעת איך זה בדר"כ אבל ב"BUZZER BEAT" היו לא מעט סצינות רומנטיות....אפשר להגיד שהמוןן בהשוואה לסדרות הקוריאניות. בשורה תחתונה: סדרה מקסימה! שווה צפייה!

7han

New member
תודה האמת חיפשתי יפנית תודה רבה עשית ליהיום

kiCkiC

New member
אהבתי את הסיבה לראות יפנית חחחח

"אתר ממנו אני מורידה את הכתוביות לסדרות הקוריאניות קרס"
עם כל מה שראית עד היום את עדיין צריכה תרגום? חשבתי שאת כבר מנהלת ישיבות עסקים בקוריאנית שוטפת
וWTF? מאיה בוסקילה?? מאיפה זה בא???

Gitana

New member
כן...לצערי אני עדיין זקוקה לתרגום...../images/Emo9.gif

אני מבינה משפט פה ושם אבל אין מצב שאצליח להבין פרק שלם ללא תרגום
אולי אם הייתי טורחת ללמוד לקרוא קוריאנית זה היה עוזר לי יותר
והנה התמונה של הכוכבת של הסדרה שהזכירה לי את בוסקילה

kiCkiC

New member
ולמה את מחכה?

זה ממש שטויות ללמוד לקרוא בקוריאנית! אם את צריכה עזרה להתחיל אני אעזור לך בשמחה, רק תגידי כן

Gitana

New member
../images/Emo51.gif על ההצעה!../images/Emo24.gif

טוב לשמוע שזה שטויות ללמוד לקרוא בקוריאנית ושזה לא משימה בלתי אפשרית...כנראה התיאשתי מהר מידי כשניסיתי ללמוד את האותיות
. כשאעזור אומץ אני שמחה לדעת שיש לי למי לפנות...תודה!!!

Bartal j

New member
אממ לדעתי היא לא דומה למאיה בוסקילה דווקא...

גם אני לא מבינה פרק שלם ללא תרגום למרות ששמתי לב שיש מילים שאני מבינה אבל זה מילה אחת או שתיים במשפט שלם והרוב זה ניחושים מופרעים. גם אני ניסיתי אז להתחיל לקרוא באתר אונליין קוריאנית, אבל נרתעתי כי ידיד שלי לומד יפנית ואמר שזה קשה וחברה שלי לקחה קורס סינית וממש לא קל לה אז אני לא יודעת כמה אני אסתדר בהבנה של שפות מזרח אסיאתיות אם זה נשמע כל כך קשה להבנה.

kler18

New member
הסדרה הנ"ל

משודרת ע"י האתר NING שקרס לפני שבועיים בערך ההודעה שם היא בזו הלשון: הבעלים של האתר הורידו אותו מהאינטרנט מטעמים אישיים ובתקווה שבקרוב הוא יחזור אני מחכה לו בכליון עיניים ,כי את הפרקים האחרונים של יי סאן לא הצלחתי לראות ,לצערי ואני מאוד מתוסכלת מזה.
גולי יקירתי , אנא, אל תקחי ללב את טיפשותם של צעירים חסרי מנוח ,גם אנחנו כשהיינו בגילם ,לא התחברנו לכל דבר.
יש לך כאן קבוצה רצינית יותר שמעריכה מאוד את פועלך......אז הרישי לי לפנות אליך כמו שפונים למלך סאן..... אנא, שיקלי זאת בשנית . תודה

nurit224

New member
דרמה מהממת../images/Emo13.gifאהבתי כל פרק ../images/Emo13.gif

סיימתי לראות אותה בדיוק שבוע אחרי שסיימו לשדר אותה...והאמת התחלתי לראות רק בגלל יאמאפי והוא נראה ומשחק פשוט נפלא
מי שלא ראה כדאי לכם לראות

nurit224

New member
כן ראיתי כמה ../images/Emo8.gif

אני ראיתי את הדרמות שבהם יאמאפי משחק : Kurosagi - דרמה מהממת והוא משחק שם עם הוריקיטה מאקי החמודה
ויש גם סרט שבו הוא משחק
Nobuta wo Produce - סידרה ממש מצחיקה בסגנון מנגה גם שם משחקים לצידו הוריקיטה מאקי וקמה. עם עדיין לא ראית...כדאי לך לראות

Gitana

New member
תודה על ההמלצות!../images/Emo13.gif

עדיין לא ראיתי את הסדרות שכתבת...למעשה ראיתי עד כה רק 2 סדרות יפניות

ARayOfLight

New member
סדרה מתוקה! עשתה לי מתוק בלב!

בעקבות ההמלצה שלך, החלטתי לתת צ'אנס לסדרה יפנית (עד היום לא ראיתי סדרות יפניות, רק קוריאניות)... אני מוכרחה לציין שהתרשמתי לטובה! ולומר שסיימתי את כל 11 הפרקים תוך יום אחד בלבד
סדרה קלילה שנותנת הרגשה טובה. המשחק של השחקנים היה מצוין, וגם העלילה הייתה מעניינת. שווה צפייה

Gitana

New member
שמחה לקרוא שנהנית מהסדרה!

גם אני בדר"כ רואה רק סדרות קוריאניות וכמוך גם אני הופתעתי לטובה מהסדרה הזאת

למעלה