BUZZER BEAT ../images/Emo91.gif
בסוף השבוע האחרון האתר ממנו אני מורידה את הכתוביות לסדרות הקוריאניות קרס אז ניצלתי את ההזדמנות בשביל לצפות בסדרה יפנית ומאוד נהניתי ממנה אז רציתי לשתף אתכם ולכתוב עליה
BUZZER BEAT היא סדרה יפנית בת 11 פרקים ששודרה ביפן במהלך חודשים יולי עד ספטמבר בערוץ FUJI TV. הרייטינג הממוצע עמד על 14.3%...אין לי מושג אם זה נחשב לרייטינג גבוה או לא אבל בלי קשר לרייטינג, אני מאוד נהניתי מהסדרה. העלילה:
קמייה נאוקי הוא שחקן צעיר בקבוצת כדורסל למקצוענים
. בגלל חוסר הבטחון שלו והיותו בחור שנוטה להישבר תחת לחץ הוא לא מגיע להשגים גבוהים במיוחד ולא מצליח להראות את כישוריו האמיתיים. חלומו הוא להפוך לשחקן כדורסל מצליח ואהוד. שירקאווה ריקו היא בחורה חזקה בעלת מוטיבציה גבוהה שאוהבת מוסיקה קלאסית וחלומה הוא להפוך לכנרית מקצועית ומצליחה.
הגורל מפגיש בין נאוקי וריקו כשזו מוצאת את הפלאפון שלו אותו נאוקי שכח באוטובוס. הם הופכים לחברים טובים והקשר הידידותי ביניהם הופך לאהבה.
יחד עם זאת, לפני שנאוקי הכיר את ריקו הוא רצה להינשא לחברה הנוכחית שלו איתה הוא נמצא כבר שנתיים. בנוסף לכך, העניינים רק הולכים ומסתבכים כאשר המאמן של נאוקי מתאהב בריקו אף הוא
. לצפייה און ליין:
http://www.mysoju.com/buzzer-beat/ דעה אישית:
סוף סוף אחרי שאין ספור פעמים קראתי על "יאמפי" יצא לי להתרשם מהשחקן הזה ומאוד אהבתי את המשחק שלו!
זה כבר השחקן היפני השני שיוצא לי להכיר בסדרות היפניות (הראשון היה כוכב "מיי בוס מיי הירו") ואת שניהם מאוד אהבתי. גם השחקנית הראשית הייתה מאוד חמודה...היה בה משהו שהזכיר לי כמה פעמים את מאיה בוסקילה
...גם היא כמו יאמפי שיחקה מצויין ובצורה מאוד משכנעת
. גם הדמויות המשניות שיחקו מצויין ואהבתי את שיר הנושא הן בגרסה הקצבית והן בגרסה היותר שקטה. אני לא יודעת איך זה בדר"כ אבל ב"BUZZER BEAT" היו לא מעט סצינות רומנטיות....אפשר להגיד שהמוןן בהשוואה לסדרות הקוריאניות. בשורה תחתונה: סדרה מקסימה! שווה צפייה!
בסוף השבוע האחרון האתר ממנו אני מורידה את הכתוביות לסדרות הקוריאניות קרס אז ניצלתי את ההזדמנות בשביל לצפות בסדרה יפנית ומאוד נהניתי ממנה אז רציתי לשתף אתכם ולכתוב עליה