buying a container

bluerage

New member
buying a container

אני מתכוון לקנות RIG חדש והאמת שרציתי Vector אבל RWS הכלבים לא יספקו אותו עד אוגוסט (כאילו HELLO!!???? ) אז נשארו אלו: Mirage G3 Mirage G4 Talon למי יש חוויות מאלו שיכול להמליץ או לפסול????? בתודה מראש....

oferbar

New member
המלצה

א. אם אתה באמת רוצה ב Vector וזה ישרת אותך להרבה זמן אז למה לא לחכות? ב. אם כבר ללכת על ריג אחר אז אני ממליץ מאד על G3. יש לי כזה כבר כמעט 4 שנים וזה אחלה ריג שבעולם. גם מבחינת הגימור, העמידות וכל תכונות הבטיחות המתאימות ל freefly. מעולם לא נפתח לי כיסוי riser או יצא אחד מכיסויי הפינים. למעשה, כיסוי הפין הראשי נשאר במקום גם לאחר הפתיחה! הריג נוח מאד והשירות שמירא'ז נתנו היה מעולה. מה שכן, זה לא הריג הכי זול שאפשר להשיג. שיהיה בהצלחה

Icarus Canopies

New member
RIG

אני אישית מאוד (!!!) ממליץ על ה- TALON FS. זה מה שאני קופץ איתו. מבין המיראג'ים, אני ממליץ על ה- G3, שכן ב- G4 יש כל מיני תוספות שהן ממש מיותרות. אתה מוזמן להתקשר, UV 051-22500-

שווה לנסות את הציוד לפני הקניה

לפני קניית הציוד עוד נתונים ששווה לך לחפש TCO - התקינה, ז"א משקל ומהירות מקסימלית לפתיחה. היום הנתונים יהיו C23-b עד C23-d הכי עדכני. לגבי ה Talon הוא מאושר כ C23-c, מירג צריך להיות גם C23-c אבל לגביו אני לא בטוח. נוחות - למרות שרשמתי זאת כסעיף שני הוא לא פחות חשוב, הציוד צריך להרגיש נוח ושווה להזמין אותו עם רצועות עבות. צורה - בסופו של דבר הציוד הקיים בשוק מאותם חברות שציינת הם ציודים שהוכיחו את עצמם. צורה שהיא כביכול החלטה שולית אבל נותן את התוספת להרגשה הכללית. אישית הסעיף הזה היווה את ההחלטה הסופית בין האופציות השונות. בשמחות, אורי טלאור

noamk

New member
סליחה ?!?

אל תבלבל את הבן אדם !. 1. התקינה שאתה מדבר עליה אני מאמין היא TSO, ולא TCO. כמעט לכל הריגים היום בשוק יש C23-c. וזה בטח לא אמור להיות השיקול הראשון במעלה בבחירת הציוד..... ל- PdF Atom Legend יש C23-d - אז זאת סיבה לקנות אותו ? 2. ההחלטה הראשונה אמורה להיות הנוחות - מה שהכי נוח לבן אדם. האם רק ריגים עם רצועות עבות הם נוחים? בשום פנים ואופן לא. יש ריגים שיותר מולצים לאנשים יותר גדולים ויש ריגים שמתאימים לאנשים יותר קטנים. כל אחד עם מה שנוח לו. 3. יש שקולים שונים גם של סגנון הצניחה, שוק, מועד המתנה, וכמובן - מחיר. בשורה התחתונה - כמספר הריגים בעולם - כך מספר הדעות, ובדר"כ זה בעיקר שאלה של גאוגרפיה לתפוצת הריגים השונים. באנגליה - תראה בעיקר TearDrop, בצרפת PdF, בעוד שבארה"ב תראה הכל - בדר"כ לפי הקרבה של המועדון למפעל הייצור. לחכות על אוגוסט לא נשמע לי כל כך נורא, מה גם שאני בטוח של- Jav תצטרך לחכות יותר. בכל המפעלים כמעט ניתן לעשות "שימון מערכות ייצור" ,ע"י האצת ההזמנה בתוספת מחיר של 150$-200$. (כותב שורות אלו מחזיק ב- Voodoo מרוצה ממנו מאוד......)

למעלה