buy the way רעננה - לא כיף

buy the way רעננה - לא כיף

בדרך לעבודה אחרי בדיקת דם, חשקו נפשי וקיבתי בכוס קפה ומאפה. מכיוון שהיה מוקדם, וידעתי שאעבור על הדרך ליד buy the way, (זה הגדול על כביש 4), ומכיוון שזכרתי לסניף הישן ביציאה מכפ"ס חסד נעורים, (בתחילת דרכנו המשותפת, אני ובעלי ישבנו שם די הרבה) נכנסתי לקחת לי קפה ומאפה לדרך, במטרה להנעים את זמני לפני שהעבודה "מתחילה" .
אכזבה קטנה מס' 1- אין "דיל" של קפה ומאפה, לא נורא, לא בכל מקום חייבים שיהיה למרות שזה נחמד כשיש. שילמתי 32 ש"ח טבין ותקילין על קפה גדול ומאפה שמרים קינמון עגול, בינוני בגודלו.
אכזבה מס' 2- לא כ"כ קטנה- הטעם- פשוט לא מוצלח. כבר באוטו הרחתי את הקפה והיה לו ריח שרוף. הטעם אושש את החשד- היה מריר ולא טעים גם אחרי 4 (!) שקיות סוכר- 1/2 כוס נזרקה לפח. המאפה- יבש ולא מאד קינמוני אבל זו אולי בעיה שלי- אני פשוט מאד אוהבת קינמון והרבה ממנו, ופה הוא היה לי עדין מדי, כמעט לא מורגש.
בקיצור- לא כיף.

קסטנרית

New member
ירדו מגדולתם לגמרי

המשפחה של בעלי הולכת לשם כל יום שבת בבוקר. למי שגר באזור זה נוח, אין הרבה מקומות שפתוחים בשבת וזה יאמר לזכותם.
אבל אני, אחרי כריך רוסטביף אחד, שהיה לו ריח חשוד עוד כשאכלתי אותו ובכל זאת לקחתי שלושה-ארבעה ביסים עד שזרקתי בגועל, וכל אותה שבת נשארה לי תחושת בחילה בבטן... כבר לא מגיעה לשם.
גם משפחתו מודה שמה שהיה פעם זה לא מה שיש עכשיו. הכל דל יותר וחסר טעם. גם כלי ההגשה לא מחודשים, לא פעם אחת הם אכלו על צלחת שבורה, מגש סדוק וכו'.
מה שכן, הילדים אוהבים את הטוסטים שלהם. הלחם טעים והגבינה הצהובה שבטוסט כנראה מצוינת.

למעלה