but fire thought she'd really rather be water

but fire thought she'd really rather be water

שיר השבוע שלך?
סרט השבוע שלך?
תכנית/סדרת השבוע שלך?
משפט השבוע שלך?
מה עשה לך את השבוע?
מה הרס לך את השבוע?
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?

kuku woman

New member
../images/Emo99.gif

שיר השבוע שלך?אם אפגוש את אלוהים-התקווה 6 סרט השבוע שלך?הארי פוטר שאני רוצה לראות
תכנית/סדרת השבוע שלך?מונית הכסף! זה מצחיק
משפט השבוע שלך?אממ
מה עשה לך את השבוע?ילד
והצילמוים של הדבר הגדול הבא וים
מה הרס לך את השבוע?כלום! תמונה שעשתה לך את השבוע?אין למה את/ה מחכה בשבוע הבא?לאוהלים בכינרת! ולגאלה היום ויומולדת של חברה פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?לא

רק כי אני בורחת ממבחן מתסכל ומתסריט עוד יותר

שיר השבוע שלך? Hilary Duff - Whos that girl סרט השבוע שלך? שנת האפס, אהה ו"ילדה גדולה"- אפילו שהוא עדיין לא סרט הוא מעסיק אותי יותר מידי לאחרונה
תכנית/סדרת השבוע שלך? הפרק הקודם באקס היה שולט! אבל גם מסכים היא סדרה מעולה
משפט השבוע שלך?"התסריט מקסים מאוד"
מה עשה לך את השבוע? החלטה שלקחתי מה הרס לך את השבוע? החלטה שלקחתי
והמבחן הארור
. למה? מישהו מוכן להסביר לי למה דווקא כשאתה צריך ללמוד מגיעים כל הפיתויים הכי שווים?
אלוהים כנראה באמת לא אוהב לראות אותנו מאושרים... תמונה שעשתה לך את השבוע? לאחרונה אני רואה רק תמונות של ילדות קטנות
ולא אני לא פדופילית
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לסיים עם המבחן ולעוד משהו סודי
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? לא בדיוק

You are the clever one, aren't you?

שיר השבוע שלך? "בכבלייך" של ליעד מור, מישהו מהקורס שלי.
סרט השבוע שלך? אין.
תכנית/סדרת השבוע שלך? האקס! הפרק של שבוע שעבר כי עוד לא ראיתי את של השבוע.
משפט השבוע שלך? "על הז*ן שלי" [יחי הצנזורה!] "20 דקות עליתם על א'" "מה הייתי עושה בלעדייך?"
מה עשה לך את השבוע? שמחר טורי
ציונים טובים [מאה ראשון!], יום בקוע האדיררר, איזה בחור חביב, מה שחברה שלי אמרה לי [ע"ע משפט השבוע האחרון], לחזור הביתה!!, ועוד כל מיני דברים קטנים.
מה הרס לך את השבוע? חוסר נוראי בספורט
, שלא היה חמשו"ש. אה, וזה שמסתבר שיש לי אנמיה. 13 שנה צמחונית, אף פעם לא היה לי, ורק הגעתי לבה"ד 10... מעצבן.
תמונה שעשתה לך את השבוע? מלכה
מחר מחר מחר!!
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לא ממש שבוע הבא, אלא מחר - טורי
מישהו בא [חוץ ממיכלי
]? ואמ, עירוי לילה
, לסיים עם עוד שבוע בקורס, שבת משעשעת [נקווה] בבסיס...
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה? אה, ברור.

איך נהנית מההופעה?

אני חשבתי שטורי נתנה את ההופעה של החיים. היה שווה כל שקל and then some. ואיזה כיף שהיא שרה 4 שירים מ-Little Earthquakes. לא יעזור, תמיד יהיה לו מקום מיוחד בלבי.

../images/Emo207.gif מי אמר שתולדות הקולנוע לא מהנה?

אני לומדת לי להנאתי למבחן בתולדות- מבחן מזוויע, אני לא אשקר
ואז אחד המאמרים מתאר את מה שאמר אחד הבמאים לפני איזה מאה שנה לפני הקרנה של הסרט שלו. לקרוא ולא להאמין
היו גם אנשים מצחיקים אותה תקופה. תקראו זה הורס נשבעת... "פון שטרוהיים מדבר לפי הקרנה של הסרט במכון לאמנות יפה בפריז ב 1955 בתחילה הוא מתנצל על כך שהוא מדבר צרפתית גרוע, על האיכות הלא משהו של העותק, הוא נעשה לפני 30 שנה ועל כך שדמויות יהיו מטושטשות כי המסך סטנדרטי והסרט צולם ב 16 מ"מ. כמו כן אין תזמורת רק נגן אחד פון שטרוהיים: אני מתעניין בדרמה וטרגדיה המפיקים לעומת זאת מתעניינים בכסף אני בנעורי שנאתי כסף ( היום לעומת זאת...) לפני שעשיתי את ה "אלמנות העליזות" עשיתי סרט שמבוסס על רומן גדול (מקטיג) הסרט היה מושלם... בכשלונו. אני תכננתי שזה יהיה סרט ארוך עם הפסקה ארוכה מספיק בשביל שהקהל יוכל לאכול ארוחת ערב באמצע (כפי שהמחזאי יוג'ין אוניל עשה מספר שנים אחרי ) אבל המפיקים לא הסכימו ולכן שכרו מישהו אחר שאיפלו לא קרא את הרומן ולא דיבר איתי על רעיונתי ואמרו לו תערוך אז הוא ערך. ראיתי תגרסה שלו 10 שנים אחרי שהסרט יצא והוא נראה כמו גופה בבית עלמין צר מלא אבק ומאד מסריח. זה עשה אותי חולה לראות את זה כי עבדתי על הסרט הזה שנתיים בלי תשלום עם אשה חולה וילד חולה בפוליו בבית כשסיימתי אותו חשבתי שאזכר כבמאי הגדול ביותר בזכותו אבל אחרי הקיצוץ שעשו לו... ואז תארו לכם אחרי שחשבתי שיותר לא אעבוד פנה אלי מפיק וביקש שאביים את האלמנות העליזות הוא שילם עליו המון כסף (בדולרים לא בפרנקים בלגים...) ובעצם לא היה לו כלום חוץ מהשם כי עיקר ההצלחה של האלמנות העליזות[כנראה היתה אופרה כזאת א.ק.] היתה במוזיקה, העלילה עצמה היתה מגוכחת. אני בתחילה לא רציתי לביים את זה גם כי רצו שאעבוד עם כוכבים ואני לא אוהב כוכבים בעיקר לא כוכבות... לכוכבים יש "רעיונות" . בכל מקרה האולפן הכריח אותי לעבוד עם 2 כוכבות אחת מהן היתה mae murry שעד כה בוימה ע"י בעלה שהיה סוג של כלב סן ברנרד ענק אבל למרות זאת אישתו הקטנה שלטה בו ואמרה לו איך לביים, אני לא הייתי נשוי לה ולא רציתי להקשיב לה ובגלל זה רבנו כל הזמן. פעם רבנו באמצע סצנה עם 350 ניצבים (הניצבים והעובדים תמיד אהבו אותי לעומת המפיקים) והיא קראה לי גרמני מלוכלך (למרות שהיא היתה אוסטרית כמוני) הניצבים הבינו שכבר לא יצלמו היום ופשטו את המדים וזרקו אותם לריצפה אחרי הריב הזה שחררו אותי מהסרט אני מאמין באמנות תפלות ולפני תחילת הצילומים הלכתי למגדת עתידות, אחת מאדאם אורה, לשאול אותה אם כדאי לעשות אותו היא אמרה שאני אעשה את הסרט והוא יהיה הנוצה היפה ביותר בכובע שלי. אחרי שפוטרתי הלכתי מיד למדאם אורה ואמרתי לה שפיטרו אותי היא לא הסכימה לשמוע ואמרה שלמחרת אמשיך לצלם את הסרט כרגיל אמרתי לה שאין שום סיכוי שמנהל האולפן העיף אותי בעצמו היא המשיכה לומר שמחר הצילומים ימשיכו כרגיל ושברגע זה מחכים לי 4 גברים במדים מחוץ לביתי ורוצים לדבר איתי על הצילומים למחר. מכיוון שזו היתה תקופת היובש בקליפורניה וכמו כל אזרח טוב היה לי סטוק מוחבא של כמה בקבוקי וויסקי בבית ובמכונית הייתי בטוח שהגברים במדים שהמדאם מדברת עליהם הם שוטרים שמחפשים אותי אז רצתי מייד הביתה ושם לתדהמתי אכן היו גברים במדים אבל לא שוטרים אלא שליחים של מנהל האולפן שביקש שאחזור לעבודה מאדאם אורה צדקה הסרט היה ההצלחה גדולה ונבחר לסרט השנה של 1926 (זה לא אומר שהסרט שלי היה כ,כ טוב אלא שהסרטים הארים באותה שנה היו כ"כ גרועים) ועשו המון כסף להפקה אני שוב מתנצל על האיכות הטכנית ואומר רק שמה שטוב סברט הוא בזכותי ומה שרע בו הוא בגלל אחרים" אם איי פעם ישאלו אותי עם מי חי/מת היית יושבת לארוחת ערב, אין ספק, אריך פון שטרוהיים הוא האיש
יום טוב לכולם... נ.ב- זה לא דומה בכלל לשאר החומר שאני לומדת, אז תחסכו מעצמם לקנא

תמרוש5

New member
:)

שיר השבוע שלך? Crapenters-superstar סרט השבוע שלך?חופשיות על הבר
תכנית/סדרת השבוע שלך? דוסון קריק
ג'ן
משפט השבוע שלך? "מי אמר שסופלה שוקולד עם פסטו זה לא טעים?"
מה עשה לך את השבוע? יום שני+שלישי
מה הרס לך את השבוע?שומדבר:) תמונה שעשתה לך את השבוע? תגובה מהירה.. למה את/ה מחכה בשבוע הבא? יום ראשון וחמישיP: פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?

g a l4

New member
../images/Emo181.gifנדב עף!!!1../images/Emo10.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

שיר השבוע שלך?מיכה ביטון-למרות הכל... סתם נו,אני שמעתי מלא מלא מלא שירים השבוע
סרט השבוע שלך?מישהו לרוץ איתו(בפעם המי יודע כמה
)והבועה
תכנית/סדרת השבוע שלך?האלופה
משפט השבוע שלך?"אנחנו משחקות עברייניות............... למראית עין!
......... או שלא
" מה עשה לך את השבוע?כלמיני דברים
מה הרס לך את השבוע?אמ...היה יום שהייתי בו על סף עילפון...
תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?לא שידוע לי...(נו צריך לגוון בתשובות לשאלה הזאת מדיי פעם
)

g a l4

New member
../images/Emo181.gifבאמת איך???

הבועה
ותודה
(למרות שאני כבר מרגישה יותר טוב...)

שירוש1989

New member
יאללה...

שיר השבוע שלך? שיר חדש שהכרתי השבוע, שאני מהמרת שהולך להיות אחד השירים הנחרשים במועדונים השנה. סרט השבוע שלך? ראיתי בבייביסיטר את "סתיו בניו-יורק" היום. גאד אני שונאת קיטש!!! אהה וקצת "מישהו לרוץ איתו" שהקלטתי... תכנית/סדרת השבוע שלך? לא יודעת, ישנתי המון ועבדתי המון... משפט השבוע שלך? "חם!!!!!"\"חיה ותן לחפור"(C). מה עשה לך את השבוע? תחושות בטן טובות, להשיג את שלי, לעמוד בדברים, להשתחרר מכמה שדים, לנהוג ושופינג
מה הרס לך את השבוע? הורים
, לפספס אוטובוסים באופן כרוני, שעון שלא מצלצל, שירים שאני לא מספיקה להעביר אל הכתב והם כבר פורחים לי מהראש. לגלות שהשמנתי, להתאכזב שוב ממישהי שאני מכירה, שעם כמה שזה היה צפוי וברור זה עדיין מרתיח. תמונה שעשתה לך את השבוע? נהה למה את/ה מחכה בשבוע הבא? לא יודעת. מחכה...

למעלה