burton stepon , התחברות ושחרור כמו בסקי

o h a d d

New member
היה כזה פעם והפסיקו ליצר אותו מהר מאוד בגלל תאונות

&nbsp
היה נפתח בעצמו ואז דופקים בירכיים
נקווה שהפעם יותר מוצלח

xantos

New member
ניסיתי לרכוש בשנה שעברה, אזל בשבוע השני למכירה

השנה הזמנתי ביום הראשון למכירה 5/11/18 אחרי כמה שעות כבר מידות מסויימות שאזלו, עכשיו אין כלום כבר, נראה מוצר פצצה אלחע״ק (איך לא חשבו על זה קודם)

o h a d d

New member
חשבו על קודם, אבל....

לפני איזה 10 שנים זה היה בשוק, לא זוכר של איזה חברה ואחרי עונה או שתיים הפסיקו ליצר בגלל ריבוי תאונות.
&nbsp
אחד היתרונות הגדולים של סנובורד על סקי זה שלא ניתן לסובב כל רגל בכיוון אחר.
יצרני הסקי היו חייבים לחשוב על פתרון ויצאו עם הביינדיגס שמתנתקים מהרגליים. רמת היעילות גבוהה למדי אבל עדיין קריעת רצועות בירכיים זו התאונה הנפוצה ביותר.
&nbsp
ברגע שרגל אחת משתררת (והשנייה לא) אתה חשוף לאותה תאונה. מי צריך את זה? אני קניתי ביינדיגס עם כניסה אחורית, קצת מזרז אבל להקדיש שתי דקות להתחברות זה לא כזה סיפור.....לא שחסרות תאונות אחרות.
&nbsp

סנובורד הרבה יותר מסוכן מסקי

אולי לא קורעים רצועות ברכיים אבל שוברים ידיים (אמה), כתפיים, צוואר והכי גרוע, גב - פגיעות קשות בעמוד השדרה מנפילות לאחור.

משהZ

New member
מאוד אוהב את בארטון אבל

לא מוכן להיות השפן נסיונות שלהם

לא פעם הם מחדשים דברים לפעמים לטוב לפעמים לרע וכבר היה דגמים של מוצרים שירדו או שופרו
כאן מדובר במוצר זול חייב לקנות גם נעלים וגם בינדינז במידה וזה נכשל הלך לא מעט כסף על הציוד
ועד לא מעט כסף וזמן לאורטופד....

אולי אני מעט מיושן אך מעדיף לקשור את הביינדינס שלי בצורה המסורתית ולהיות בטוח שאני עדיין מחובר
תחשוב מה עלול לקרות עם מעט קרח נכנס בחיבור (בחריץ)
אין שם שום מנגנון בטיחות כפול ז״א אם יש כשל בשן (בחריץ) האם משהו מונע מבינדינז להפתח

ד״א
ברטון אלופים בשיווק ואחת הדרכים שלהם זה לתמחר מוצר במחיר גבוהה ולהקצות לו מלאי מצומצם כך נוצר ביקוש ואנשים לחוצים להזמין לפני שהגמר ומשמשים במוצרים חדשים כשפני נסיון
אני מקווה שהמוצר בטיחותי
בכל מקרה מאוד נשמח לעדכון לגבי החוויה איזה מסלולים גלשת (רמה) סוג השלג וכו

תודה על העדכון

xantos

New member
מסכים איתך אבל ככה זה בעולם מסחרי גם אפל עושה מניפולציות

על מנת לגרום לביקושים למוצריה, לגבי הביינדים והנעל זה יצא בשנה שעברה, אולי גם שנתיים אך אינני בטוח, השנה עבר שיפור קל, קראתי ביקורות וסקירות לא מטעם שמצאו שהמוצר מעולה, לי יש בעיה עם ביינדים רגילים אני מהדק אותם ואז נדמה לי שיש חופש ואז אני מגלה שיש מקום לעוד מתיחה של קליק או שניים ותמיד אני משחק עם זה ועם קשירת השרוכים (boa במקרה שלי ועכשיו עם נעל החדשה boa כפול)
אז בבינד החדש יורד כל הספק של ה ״הידקתי מספיק או לא״ בבינדים
אשמח לדווח -צפי שימוש ראשון בתחילת מרץ

למעלה