buon giorno amici e Pascua Sameach ..

alondli

New member
buon giorno amici e Pascua Sameach ..../images/Emo66.gif

...סתם, סתם..אני כבר כאן..כבר 10 שעות..לאחר קרוב לשבועיים "בנכר" אחרי טיול מהנה ואינטנסיבי למדי , טיול הכרות וגילוי של איטליה הקלאסית וגם קצת איטליה של "הכפר". רחוקים מהארץ והחג ( לא נורא,אכלנו..בסדר, גם בסדר..
) מנותקים מהאינטרנט וקרובים קצת יותר ( אבל לא מעבר לתזוזה עדינה כמעט בלתי מורגשת) לרעידת האדמה. ..גבעות ירוקות בין כפרים ציוריים וכרמי יין קטנים שמתגלים בין ערפילי הובקר השקטים מהווילה בכפר בטוסקנה בה שהינו 4 לילות ..כבישים מפותלים בלי סוף, חלקם הרריים בין מנהרות, עם שפת הים או סביב אגמים ( גארדה) וגם מסעות גילוי מדהימים ( הרבה ברגל, מאות רבות של מדרגות ביום..
, ועמידה בתורים ארוכים בכניסה לאתרים מרכזיים ..)של רומא, פירנצה, סיינה...והעוצמה הקולוסלית , המרשימה, המרגשת של כנסיית ומוזאוני הוותיקן.. ללא מחשב נייד ובנסיבות ההחוויה, גם לא הגעתי לאינטרנט אפילו לא פעם אחת..
.. והאמת שזה לא באמת היה לי חסר, שם..
החזרה לארץ היא כרגיל..בחטף, פתאומית מיד..המציאות והמטלות מדרבנות ל"פעילות"..שונה ממה שהתרגלנו, די מהר יש לציין,במציאות של טיול, של עצמאות להחליט מתי קמים ולאן נוסעים לטייל ובאיזה מסעדה נעצור הפעם..
.. ..אז..אחזור בהדרגה גם לכאן, מקווה שלא הפסדתי הרבה..
ואמצא הזדמנות להביא גם צילומים אחדים..או יותר..
.. הזדמנות זו אומר גם חג ( שני) שמח, מקווה שכל אחד מצא את החג הפרטי והמהנה משלו..
..

גאיה ק

New member
BENVENUTO קפיטנו אלונצ'ינו../images/Emo24.gif

גם כאן מחכה לתמונות כדי לרענן את הזכרונות הנפלאים
חג שמח גם לכם !

ניקו 45

New member
בונה ווניץ דומנו קפיטן ../images/Emo5.gif

עם קריאת מילותיך הפכו גווני פרצופי מיד ל... ירוק
מקנאה למען האמת אני מתוכנן לקראת חודש אוגוסט לטוס ל- 10 ימי עונג באיטליה ברוך שובך רב חובל וממתין בקוצר רוח לתמונות .... ולכבודם של כל מי שדם לטיני זורום בעורקיו : Tamo E Tamero

alondli

New member
בהחלט השתדלתי לעמוד בתוכנית של..

לעשות חיים..
(..וגם לראות ולחוות דברים חדשים...)

ברק 188

New member
ברוך השב ארצה וחג שמח שני לכולם

שמח שנהיתם שמח שלא זזתם שם עם האדמה אלא נהיתם מהנופים עוצרי הנשימה, כמובן שמחקים לתמונות חג שמח פורום מקסים שלי והיא שעמדה לאבותינו ביצוע מיוחד ומרגש...לדעתי חג שמח

rtho784

New member
ברוכים הבאים לגחלילית ואלונדי..חג שמח../images/Emo155.gif

alondli

New member
חן חן לכם rtho וברק..../images/Emo13.gif

והחג עוד יותר מוצלח משהתברר שגם הסירות במרינה אשדוד יצאו סוף כל סוף לחופשי לאחר ה"מצור" הממושך..

אלונדילההה

ברוך השב לארץ הקודש מקווה שהיה לך טיול מהנה ושצברת הרבה כוחות להמשך. מצפה לראות כמה תמונות יפות רק טוב!!!

alondli

New member
למה קשה לך להאמין?..../images/Emo13.gif היית..בסביבה??

דווקא היה מתאים לנו מקומי שימליץ לנו איך..לעקוף את המכלודות לתיירים שמחכים לכל תייר צמא או רעב באתרים הפופולריים..

צילוש43

New member
להאמין וגם לחוות אלון../images/Emo24.gif

כמה טוב להפליג ולחוות מקומות ומראות אחרים. לשוטט למראות ונופים. ברוך שובך קברניט

alondli

New member
../images/Emo51.gif אכן..זה טוב ונעים, לעיניים ולנשמה..../images/Emo13.gif

למעלה