bungallow או מלון?

miss loulou

New member
bungallow או מלון?

רוסיה-היינו סגורים על לינה בBungallows ואז שלשום דיברו איתי על מלון,נוח ועם מקלחות(הצלחת לשגע אותי!) אין ספק שמדובר על מחיר אחר(פי 2 ומשהו לכל אחד) אבל אני כבר לא יודעת מה לבחור... אין חכם כמו בעל ניסיון, אני בטוחה שיש פה לא מעט נכון?

terra7

New member
מלון ועוד איך מלון !!!

אכן דיברתי עם כמה חברה שהיו במלון ממש עכשיו, וכמובן עם אולגה... המלון מציע את כל שירותי המלון הרגילים. כמו מקלחת פרטית, טלוויזיה, מזגן אינטרנט אלחוטי וכדומה. המחיר לא כל כך יקר. מחיר לחדר (לא לאדם) זה 2,000 רובל לפני הנחה. יש הנחה של 10% ואפילו 20% למי שקונה חבילת צניחות. כך ש: אחרי 10% לפחות = 1,800 רובל, לחלק לשני אנשים בחדר = 900 רובל = 36 דולר ליום. לי זה נשמע נ ע י ם ..... אני שם בטוח.

DanWeits

New member
חדרים סבבה אבל אין

עדיין מקררים בחדר למי שזה קריטי לו (המידע נכון לאמצע יוני) גם הבונגלו סבבה רק שצריך ללכת קצת למקלחות ויש נמלים ויתושי F16 אבל מה זה משנה כל זה? העיקר שיש 3 LET-410 שעולים ל 13.5 ב15 דקות, שטח נחיתה ברוחב 3 ק"מ ומקפלות ב-4 דקות מה זה כבר מקלחת בשיקולים.... ? תהנו ותשמרו על עצמכם, יש שם ימבה חופות ו SEPARATION זה לא ממש מושג ידוע שם.

braunies

New member
מי אמר ימבה חופות???

big way on sunset load מ 2 מטוסים ווקשה... תעשו חיים

avizikri

New member
טרי מהיום...

מלון! נוח, נקי, מקלחות שירותים בחדר, קרוב לבקרה... מחיר ? קונים נוחות - וזה כבר אינדיוידואלי.. בשנה שעברה הייתי בבונגלו והיה סבבה - השנה במלון והיה מצויין

דרנ

New member
המלון

אחלה מלון!!! אחלה מיטות!! שירות חדרים וניקיון כל יום!!! דקה וחצי מהבקרה. טלביזיה בחדר (lcd) אפשר לחבר לוידאו ולמצלמה בלילה.. שווה את המחיר

למעלה