builder j של בורלנד

hunky@dory

New member
builder j של בורלנד

הי - אולי זה ישמע שנות העשרים של המאה העשרים אבל אני יודעת להריץ תוכנית ג´אווה רק משורת פקודה של דוס ( למרות שיש לי בבית מכונת כביסה וטלוויזיה ) איך משתמשים בבורלנד הזה ? יש לי תוכנית שכתבתי - איך מריצים אותה מתוך הבורלנד. ענבל

שימוש נכון....

היי קודם כל זו לא בושה להריץ בדוס...הרי הרבה קצבים שנכתבים בעבודת היום יום ואמורים לתת פתרון וסנכרון בין מייקרוסופט לגאווה מורצים בסביבת טסטים שכזו. הייתי ממליץ לך לנסות לבנות את הקובץ ב - Visual J++ של מייקרוסופט. אגב ניסית להריץ או להשתמש באיזה גרסה של JDK?

philips

New member
חס וחלילה VISUAL J++

זה אומנם יעבוד אבל.... בכל מקרה....ניתן להריץ גם אפליקציות JAVA ל CONSOLE באמצעות JBUILDER , אך היה עדיף ליצור להן ממשק גרפי באמצעות SWING/AWT ולהשתמש בו... או ליצור תוכנית גרפית חדשה שמשתמשת ב CLASS המקוריים שבנית ל DOS.. נסי לפרט מה בדיוק הבעייה ..וננסה לעזור.. כיום JBUILDER 5 נחשב ה EDITOR המועדף על תכנתי JAVA...אין שום סיבה לעבור ל VISUAL J שנחשב הרבה פחות טוב...

ihovav

New member
אני מסכים עם פיליפס

ה VISUAL J++ היא תכנה רעה לדעתי אני אישית ניסיתי ללמוד עליה - אבל מהר מאוד עברתי ל JBUILDER

mz70

New member
an answer:

Using the JBuilder is not so easy as it seams but it is a great tool. First of all, when using the JBuilder you have to work in a project. step 1. creat a project with any name that you like. step 2. add all your classes to that project. step 3. I you are running a project with an application you can run it. use the green arrow to do that. If you are using an applet you can rebuild the project and use the applet from the browser. If you have any other questions ask. good luck. and by the way, don´t use the microsoft stuff for Java .

למעלה