Buffy Tvography

joanny

New member
Buffy Tvography

שלום לכולם :) יש לי שאלה קטנה, ואהיה אסירת תודה אם מישהו יכול לסייע.. אני מחפשת מידע על ה tvography של באפי (האחת ששודרה ברשת A&E האמריקאית לפני כמה שנים). יש למישהו מידע כלשהו על התוכנית, כגון שנת השידור או שמות המפיקים? חיפוש בimdb לא הניב תוצאות, ואני לא מצליחה לאתר את התוכנית באתר של A&E. אם למישהו יש מושג איך לאתר את המידע, אנא השמיעו קולכם. תודה מראש :)

Fairywitch

New member
../images/Emo207.gif שגם יקפיץ- עוד שאלה-

אני צריכה את עזרת המומחים כאן בכמה פרטים קטנים:
איך קראו למקום הזה באנגליה שווילו עברה בו טיפול אחרי עונה 6?
כמה זמן היא הייתה שם?
איפה באנגליה זה ממוקם?
כל פרט נוסף על המקום הזה- יעזור לי. אני כותבת פיק על התקופה שלה שם
וזה יהיה סלאש

The Covent

שזה מקום משכנן של מכשפות הממלכה. מדובר בסוג של מועצה מקבילה למועצת הצופים אשר מרכזת את פעילות המכשפות באנגליה. שם גם ג'יילס למד להשתמש בקסמים כדי להלחם בווילו בסוף העונה השישית. סביר להניח שהקובנט קיים מאז ימי הביניים אם כי לא יפתיע לגלות שהמוסד קיים עוד מתקופות מוקדמות ופשוט עבר גלגולים עד למצבו הנוכחי. המיקום של הקובנט מתואר לרוב כצפון מערב אנגליה, בקרבת סקוטלנד.

Fairywitch

New member
ומה, אנשים מגיעים לשם כמו ווילו?

כדי "להתרפא" מכוחות האופל? כי אני רוצה אכישהו למקם אותה בפיק במקום שהוא כמו מרכז גמילה למכורים לכישוף רע או משהו כזה (תיאור צולע ומגוחך, אבל זה משהו בכיוון). ומי הדריך אותה שם? מכשפות? והגיוני שהיו שם עוד אנשים במצבה? וואי, תודה, זה נותן לי קצת כיוון מבחינת דיוק בפרטים. אגב, איך תירגמו את זה לעברית?

nick at noon

New member
ממש לא

דבר ראשון המילה היא coven. משמעות המילה היא קבוצה של מכשפות (לרוב מדובר ב13). ג'יילס אומר שהוא קיבל את הכוחות שלו מ coven שנמצאת בדבון (חבל ארץ בדרום אנגליה). כל שידוע שזו קבוצה חזקה של מכושפות. הגיוני שזאת הקבוצה שאליה ג'יילס לקח את ווילו.

Fairywitch

New member
אוקיי, אז עוד שאלה-

ידוע לנו כמה זמן ווילו הייתה שם? וגם- תקנו אותי אם אני טועה- אבל ג'יילס כבר לא היה צופה רשמי במועצה באותו זמן, נכון?

Mr Sinister

New member
4 חודשים פחות או יותר

טארה... נסעה... ב7 למאי, ו701 מתרחש ב1/9. בהנחה שלא עובר יותר מדי זמן מפתיחת העונה ועד שווילו חוזרת לסאנידייל[ב 703], עברו 4 חודשים בערך[או אם את בעלת הכישורים המתמטיים של ג'וס, שנה
]

Fairywitch

New member
מעוןלה, ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

אני רוצה לסדר לה איזה "קטע" עם מכשפה בריטית מהקובן

barhenhalliwell

New member
אבל.. אבל.. אבל..

איך אפשר.. היא עוד לא התגברה על עזיבתה של טארה לטיול הארוך, וכבר היא מוצאת לעצמה מישהי לפלרטט איתה.. זה.. לא ווילו@! היא עוד לא הייתה מוכנה להתעמת עם החברים שלה .. אז עם בקטע עם מישהי אחרת? זה יכול להיות מעניין אמנם, אבל אני לא חושב שזה יתאים לדמות של ווילו, להתגבר יחסית מהר על אהבת חייה , במיוחד במצב שבו היא נמצאת באנגליה.

Fairywitch

New member
זה לא בדיוק להתגבר-

זה מסוג ה"קטעים" שקורים דווקא בגלל הכאב, כדי להתנחם. ודווקא עם מישהו זר- כי לא צריך להישאר איתו או לתת דין וחשבון, כי זה קל יותר ולא קשור. כאילו, "קטע" מהסוג שאח"כ מתחרטים עליהם. אם כי גם לי יש ספקות בקשר לזה, אני מודה, בדיוק מהסיבות שציינת. אני יכולה ליצור אותה OOC, אבל לא הייתי רוצה
מתי עוד אפשר להביא אותה לאנגליה לצורך העניין? אני בהחלט פתוחה לרעיונות, אבל זה צריך להיות באנגליה

nick at noon

New member
אחרי עונה 7

ואחרי שהיא נפטרת מקנדי המעצבנת. אנחנו יודעים שבאפי הגיעה לאירופה אז הגיוני שגם היא. ואז רעיון עלילתי אפשרי הוא שהיא הולכת אל הקובן הזה כדי לספר למכשפות על איך שהשיער שלה הפך ללבן (ואיך שהיא הצליחה לעשות קסם גדול בלי להתחבר לצד הרע שלה).

Fairywitch

New member
זאת אפשרות לא רעה- מתי זה קורה

מבחינת תאריך? ז"א- איפה בשנות ה-2000 ממוקמת עונה 7, למשל?

Mr Sinister

New member
2003

ודרך אגב, ווילו ומה-שמה נסעו לברזיל אחרי עונה 7[לפי אנדרו בעונה 5 של אנג'ל]. אל תשכחי גם שאם הקובן היה חלק מהמועצה, יש סיכוי גדול שהראשון השמיד גם אותן יחד עם כל שאר מועצת הצופים.

Fairywitch

New member
ז"א שדווקא פחות הגיוני לשים את זה

בתקופה שאחרי עונה 7. גם מבחינת התאריך זה לא יילך, כי אני עושה ערבוב פאנדומים, ובפאנדום השני אני בשנת 2002, כך שבין עונה 6 ל-7 זה מעולה. נו, אז היא עושה סקס כדי להתנחם- היו מקרים מעולם...

nick at noon

New member
הקובן לא חלק מהמעוצה

ובשום מקום לא נאמר שהיא כן. בעצם ג'יילס אמר שלמועצה לא היה מושג מכל העניין עם דארק ווילו והוא גילה את זה דרך הקובן הזה. אנחנו יודעים שעד פרק 10 (של עונה 5 של אנג'ל) ווילו כבר הייתה בברזיל אבל הגיוני שבהתחלה הם כולם נסעו יחד.

barhenhalliwell

New member
מצאתי מידע על התכנית עצמה

אבל לא כתוב שם שום דבר על באפי.. רק על סדרות אחרות. http://www.tv.com/tvography/show/11813/episode_listings.html?season=1&tag=nav_bar;1 בהצלחה

¥otamsh

New member
נצל"ש- אני רוצה להיות שם... תראו!~

חחחח זה ענק, באמת... http://www.youtube.com/watch?v=gpaxf20-i8E&mode=related&search

למעלה