Buffy-Bloopers

נושתוש

New member
Buffy-Bloopers ../images/Emo67.gif../images/Emo8.gif

כפי שסיפרתי לא מזמן, קיבלתי את המארז של באפי ואני רואה עכשיו את כל הסידרה מהתחלה בעונג רב! אני באמצע עונה רביעית (כמובן, קצת אנטי-קליימקס אחרי עונה שלישית המעולה!) והנה קופץ לעיני פספוס בעריכה. היות וזה כבר השני, החלטתי לפתוח שרשור פספוסים. שמתם לב לפאשלה בעריכה? ספרו זאת כאן. אז הנה מה שראיתי בינתיים: עונה 2 פרק 9 - what's my line - בתחילת הפרק באפי רואה את הערפד העוזר של ספייק גונב משהו מקבר ותוך כדי דיבור איתו, מסתובבת כדי להרוג ערפד אחר שתקף מאחור. כשהיא מסתובבת בחזרה העוזר נעלם. ובכן - כבר בשניה שהיא מסתובבת לערפד התוקף רואים בצילום מאחוריה שהעוזר כבר לא שם, זה לא שהוא "הסתלק" תוך כדי שהיא נלחמת... (אני יודעת, פספוס די רדוד, אבל הבא מוצלח בהחלט) עונה 4 פרק 14 - goodbye Iowa - לקראת סוף הפרק, כשבאפי מטפלת בריילי המפורק, היא חובשת לו את היד עם בנדנה שהייתה על ראשה. אלא מה? מיד לאחר מכן רואים בצילום הבא שהבנדנה עדיין על ראשה (למרות שהצילום הוא תקריב שלה, עדיין רואים את קצה הבנדנה באדום בוהק), ושניה אחרי זה היא שוב לא שם. זהו בינתיים.. אמשיך בעונות הבאות. כבר ציינתי שכיף לי?

¥otamsh

New member
חחח אני בחיים לא שם לב

לכאלה דברים... אני ופרטים זה לא משהו.

k R I P s

New member
לא יודע אם זה ממש פיספוס אבל

בפרק המחזמר, בהתחלה שרואים את השעון מעורר, רואים את הוילון זז מאחורה... כאילו מישהו הדליק את השעון והזיז מהר את היד אבל נגע בווילון. בפרק האש, לא זוכר איפה אבל היה קטע שראו דרך החלון של באפי וווילון במעונות שהיה אור יום וזה היה בלילה. או משהו כזה, תתקנו אותי אם טעיתי.

nick at noon

New member
בעונה 7

בפרק שבו הן מוצאות פוטנציאלית שהתאבדה בתלייה בחדר שלה - הדלת מאחורי באפי ודון היא רגע אחת פתוחה ורגע אחת סגורה (לפני שבאות האחרות לראות). בעונה 2 בפרק תמימות כשזאנדר מעלה את התוכנית לגנוב נשק מבסיס צבאי נראה שהם יוצאים לעשות את זה מיד כי הוא אומר לקורדיליה ללבוש משהו זנותי (וגם ברור שהם ממהרים). אז עוברים לבאפי חולמת חלום בלילה ומשם לבוקר שאחרי כשהיא מרביצה כמעט לג'ני ורק אז חוזרים לסקוביס שגונבים את הנשק.

thinman

New member
קשה לשים את האצבע

אבל רואים בהרבה פרקים שוטים של ראשים נעים לא בכיוון של השוט הבא או תנועות שפתיים מהצד שלא מתאימות. יחסית די הרבה וזה הפתיע אותי אבל התרגלתי.

buffgirl

New member
בעונה 6, נורמל אגיין,

בסצינה שדון פורחת מבאפי ויוצאת מהחדר שלה, שתיהן בחדר ואז כשדון יוצאת [לכיוון שמאל ואז ישר] רואים את באפי לשבריר שניה במסדרון והיא היתה איתה לפני מאית שנייה בחדר. אני זוכרת שזה ממש ממש הציק לי

raziel47

New member
אחרי כל פרק של באפי

צריך להיכנס לדף של הפרק ב tv.com http://www.tv.com/buffy-the-vampire-slayer/show/10/episode_listings.html?om_act=convert&om_clk=tabssh&tag=tabs;episodes יש שם הערות על הפרק ,ציטוטים ,פספוסים (ועל זה השרשור) ,וגם אזכורים אני זוכר פספוס אחד רציני ,בפרק עם הבית הרדוף (מתי שאניה מתחפשת לארנב) בפעם השנייה אני חושב שהבית מעיף את זאנדר ,הדלת לא נסגרת עד הסוף וממש רואים יד מאחורה שסוגרת אותה כמו שצריך ,וגם רואים שחבל מושך את זאנדר אחורה

WhiteWitch

New member
עוד כמה קטנים

בפרק של המחזמר, כשבאפי שרה לסוויט בברונזה, טארה ואניה רוקדות מאחוריה. אם תסתכלו טוב, תוכלו לראות את אמבר בנסון עושה סיבוב במקום ונכנסת ישר בעמוד. בפרק היומולדת בעונה השישית, כשבאפי וספייק מתווכחים מי ילך, כשהם מבינים שהם לכודים, אפשר לראות את ההשתקפות של ספייק במראה כשהוא עובר מולה. ונמשיך עם העונה השישית: בפרק השני אפשר לראות שכבאפי קופצת מעל הגדר ובורחת מהשדים, היא נועלת נעלי ריצה שחורות ולא את נעלי העקב שהיא נקברה בהם. ואם אנחנו בנושא של הנעליים של באפי - אותו פרק, פרק שני, כשבאפי ודאון על המגדל, אפשר לראות שבאפי נועלת נעלים שטוחות ולא את הנעלי עקב. רוצים עוד?

נושתוש

New member
גדול! ההשתקפות של ספייק- ענק! ../images/Emo6.gif

והקטע שהיא נתקעת בעמוד!! מעולה!! בטח שעוד!

blabla1212

New member
עונה 6, פרק אחרון (Grave)

אחרי שבאפי ודון נופלות לתוך הבור באדמה, זאנדר מתכופף אליהן מלמעלה כדי לראות שהן בסדר - אפשר לראות את היד שתופסת את הג'ינס שלו ומחזיקה אותו אחורה, כדי שלא ייפול...

למעלה