Buff Bagwell

T.B.C

New member
Buff Bagwell

מישהו שמע לאחרונה על מרכוס "באף" באגוול ? שמעתי שהוא עזב את WCW זה נכון ? האם הוא עבר ל-WWF ?

למה למה

למה אפילו שאני לא מנהל את זה אני חייב להגיד לך שתכתוב על כאלה מהwwf ולא מהwcw?

על ה@ש

New member
כרגע הWCW

שייך לWWF ומשתתף איתם בקרבות על אירגון הרסלינג הטוב ביותר
והמתאבקים נאבקים של שני הארגונים נאבקים אחד בשני... אז למה לא להזכיר גם מתאבקים מהWCW ??? הרי שניהם שייכים לארגון אחד לכן אפשר להזכיר מתאבקים מהWCW ומכול אירגון מוכר אחר!

על ה@ש

New member
לא ידוע לי לאן בגאוול

נעלם אבל לפי המעקב שלי אחרי הWWF הוא לא נראה באופק... לכן לפי מה שידוע לי כרגע הבחור לא הצטרף לWWF ואין מושג לאן הוא נעלם!

לפי מה שאני יודע

לאחר ש WCW התפרקה הוא הצטרף ל WWF עם די די פי ובוקר טי הוא התאבק רק פעם אחת ואז וינס לא רצה אותו ופיטר אותו ועכשיו הוא לא מתאבק או שהוא מתאבק אבל בליגה אחרת

king flash

New member
פוטר

לאחר שמקמהן האגדה רכש את wcw בגוואל הופיע מס- פעמים ולאחר מיכן פוטר כי הוא הרים תאף יותר מיד :בדיוק כך! בכל מיקרה לא אבידה גדולה הבחור מיתאבק ג ר ו ע ! ד"ש לאמא ,לא ליד אבא

אני אהבתי אותו ב WCW

וב WWF לא מתאים לא להיות ואם הוא היה ממשיך ב WWF הוא היה מוריד את הרייטינג

Yonipac

New member
הסיפור האמיתי למה באף באגוול פוטר

אני שוב חוזר לפורום הזה ומגלה בולשיט בולשיט ובולשיט! please אל תגידו סיפורים אם הם לא נכונים באף באגוול הלך מכות עם אחד מאנשי ההנהלה בWWF החליטו לוותר לו בקטע הזה... אבל לאחר מכן אמא של באף באגוול (יש מישהו שבאמת לא מכיר אותה?) התחילה לצעוק עליהם בשיחות לעצבן אותם להידחף ועשתה להם צרות בטלפון... אז החליטו להוציא אותו מהWWF

Yonipac

New member
במילה אחת א-ו-פ-ס

אז הסיפור היותר אמיתי הוא שבאגוול זייף פציעה כדי לא להופיע בHOUSE SHOW וכדי שיהיה לו יותר נוח בקרבות וגם אז אמא שלו התקשרה ועיצבנה אותם אז פיטרו אותו

למעלה